CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
τα παγακια ειναι το συμαντικο για μενα και η κορασιδα το σημαντικο για σενα...ναι ναι
τα παγακια τα ξεχασες
νομιζω οτι σημερα το βραδυ θα μου φερουν αρκετες προμήθειες
τα παγακια ειναι το συμαντικο για μενα και η κορασιδα το σημαντικο για σενα...ναι ναι
τα παγακια τα ξεχασες
Αφου το ξερης μ αρεσουν οι κορασιδες θελω να της δινω τα υγρα μου,και σε σενα δεν λεω οχι ομωςτα παγακια ειναι το συμαντικο για μενα και η κορασιδα το σημαντικο για σενα...
νομιζω οτι σημερα το βραδυ θα μου φερουν αρκετες προμήθειες
καλε τι 5 ? τουλαχιστον 10 ... τα 5 που να πρωτοφτασουνΑφου το ξερης μ αρεσουν οι κορασιδες θελω να της δινω τα υγρα μου,και σε σενα δεν λεω οχι ομως
περιμενης αρκετη προμηθεια σημερα καλο αυτο θα γινουν 5-6 παγακια η παραπανω;
Πρεπη να εχεις πολυ ορεξη για να μην φτανουνκαλε τι 5 ? τουλαχιστον 10 ... τα 5 που να πρωτοφτασουν
χαχαχαχα χαιρομαι που σου αρεσε .... να φανταστεις κι εγω γελουσα με τον εαυτο μου ...εχω κεφια γενικα σημερα...και ειδικα για τα τρελα αγορια ...Πρεπη να εχεις πολυ ορεξη για να μην φτανουν
ωραιο το ανεκδοτο στο διπλα θεμα γελασα μα γελασα
Κεφια να εχουμε ειναι το καλυτερο πραγμα, αλλα απο τα πολλα κεφια που εχεις μαζι με τα υγρα θα τους ρουφηξης και το μεδουλι μαζιχαχαχαχα χαιρομαι που σου αρεσε .... να φανταστεις κι εγω γελουσα με τον εαυτο μου ...εχω κεφια γενικα σημερα...και ειδικα για τα τρελα αγορια ...
δε παθαινουν τιποτα αυτοι .... διαπιστωμενο !!!!Κεφια να εχουμε ειναι το καλυτερο πραγμα, αλλα απο τα πολλα κεφια που εχεις μαζι με τα υγρα θα τους ρουφηξης και το μεδουλι μαζι
Αστερι εισαι δηλαδη,αυτο το κρατω δεν θα το ξεχασω που θα παη καποια στιγμη θα ανταμωσουμε.....ρουφω ξαναρουφω και η πηγη αστερευτη ... μα κι αν στερεψει, ξερω εγω τον τροπο να επανακαμψει ...
στρειτ βρεφος...
ενταξει αμα το πας ετσι ολοι γκει ειμασταν;
και γιατι το αγαπημενο μου αξεσουαρ ηταν η πιπιλα ?
xaxaxaxaxaxενταξει αμα το πας ετσι ολοι γκει ειμασταν;
σκεφτεσε να πας με τραβελι? τετοια η σχολη δεν τα δεχετε να ξερεις.θελουμε ηθος απο τις κοπελες τις σχολης εμεις.a re αννα κομματαρα!!!!!!!!!!!!
ειδες ρε σιλβακι πως σε καταλαβαινωωωωωωωωωωω .... στα αφιερωνωωωωωωωωω με πολυ αγαπη. αληθινη αχι παπαριαa re αννα κομματαρα!!!!!!!!!!!!
την παπαρια τις την κρατας για αργοτερα μαλλον.ειδες ρε σιλβακι πως σε καταλαβαινωωωωωωωωωωω .... στα αφιερωνωωωωωωωωω με πολυ αγαπη. αληθινη αχι παπαρια
σκεφτεσε να πας με τραβελι? τετοια η σχολη δεν τα δεχετε να ξερεις.θελουμε ηθος απο τις κοπελες τις σχολης εμεις.
θα πας για δευτερη καθαιρεση μου φαινετε.me οποιον/οποια μιλας εσυ πηδιεσαι κιολας?
για μαζεψου. >
σιλβα τι θα γινει μ αυτα τα αβαταρ σου;που τα βρισκεις;a re αννα κομματαρα!!!!!!!!!!!!