giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καταλαβες τι εννοει για το πρασινο;τωρα που το ξανασκεφτομαι..μου δινεις ιδεες ............
λεω να το ενταξω στα νεα προγραμματα απο σεμπτεμβη
Καταλαβες τι εννοει για το πρασινο;τωρα που το ξανασκεφτομαι..μου δινεις ιδεες ............
λεω να το ενταξω στα νεα προγραμματα απο σεμπτεμβη
παντα το καταλαβαινω το κοτομπιφτεκακι ....Καταλαβες τι εννοει για το πρασινο;
γιατι ? ο Σημιτης το εγραψε ?τον πουστη το Σημιτη!!!!!!
ηξερε να επιλεγει τραγουδια!!!!!!!!!!
καλα δις κλωνοςτον πουστη το Σημιτη!!!!!!
ηξερε να επιλεγει τραγουδια!!!!!!!!!!
Ωραια ως εδω μετα ξερης τι γινεται με το μπουκαλι η να φωναξουμε τον λιλα να κανη μια αναπαραστασηπαντα το καταλαβαινω το κοτομπιφτεκακι ....
εννοει πρασινη μπυριτσα, που του αρεσει ....
καλυτερα να τον φωναξεις ....δεν ανακατεβομαι εγω ...αλλοστε το κοτομπιφτεκακι απαντησε "μονο κοτο και πρασινη" ...ο,τι πει λοιπονΩραια ως εδω μετα ξερης τι γινεται με το μπουκαλι η να φωναξουμε τον λιλα να κανη μια αναπαρασταση
Ειναι κλειδωμενο εκεινο το θεμα, θα στο εβαζα να εβλεπες το τι εκανεκαλυτερα να τον φωναξεις ....δεν ανακατεβομαι εγω ...αλλοστε το κοτομπιφτεκακι απαντησε "μονο κοτο και πρασινη" ...ο,τι πει λοιπον
θα γινει και θα το δεις .ιπα να βαλισ κε μια πρασινι σρο χερακι κε να φορασ το φουξια μισοφορακι
κε να βαλισ φοτογραφο να σε βγαλι κε να τι βαλισ στο προφιλ
κε ιπεσ δε μου χαλασ χατιρι αφτο το θιμαμε καλα περιμενο να το καμισ πρακσι
γατε το κοτομπιφτεκακι ειπε και ελαλησε ...αυτο θα κανω που λει..μη με κολαζεις με αλλους γιατι θα με χωρισει και θα κλαιωΕιναι κλειδωμενο εκεινο το θεμα, θα στο εβαζα να εβλεπες το τι εκανε
Α ρε ιμπλι με την βοθρογραφη σουιπα να βαλισ κε μια πρασινι σρο χερακι κε να φορασ το φουξια μισοφορακι
κε να βαλισ φοτογραφο να σε βγαλι κε να τι βαλισ στο προφιλ
κε ιπεσ δε μου χαλασ χατιρι αφτο το θιμαμε καλα περιμενο να το καμισ πρακσι
περιμενο ανιπομοναθα γινει και θα το δεις .
καλα δις κλωνος
εισαι απιστευτη
οταν ακους αυτη την συνθεση σου ερχετε κατα νου ο σιμιτης
το μαζεψες με την ηλικια....γιατι μολις ειχα βγαλει κομπιουρακι και υπολογιζα....αλλα το σωσες ...χα χα χα κλωνουλαξερεις σε ποσες ομιλιες του πηγα και ακουγα αυτο το ασμα?
μεχρι και Ευβοια για παρτη του....
τοτε ημανε μικρη ομως και δεν ηξερα... 2000!!! ανηλικο ήμουν....
Και θα εισαι σαν θλιμενη [size=17pt]καυλωχηρα[/size]μη με κολαζεις με αλλους γιατι θα με χωρισει και θα κλαιω
χαχαχαχαχαΚαι θα εισαι σαν θλιμενη [size=17pt]καυλωχηρα[/size]
με την πιπιλα ησουνα ; δεν φανταζομαι με κατι τετοιοτοτε ημανε μικρη ομως και δεν ηξερα... 2000!!! ανηλικο ήμουν....
Εβαλα το [size=17pt]σαν[/size] δεν το προσεξεςχαχαχαχαχα
γατεεεεεεεεε
κοκκινη χηρα μπορει ...θλιμμενη ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ