CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
οχι δε βγαινω που να σκασειςγι αυτο ρε τσουλακι. ειναι σκοτεινα εκει. βγες να παρεις αερα να σου πω..
οχι δε βγαινω που να σκασειςγι αυτο ρε τσουλακι. ειναι σκοτεινα εκει. βγες να παρεις αερα να σου πω..
στη ψωλαρα μου κ εσυ και η ζαρτινιερα σουκαι που σαι .πσιτ ...εκει που κοιτας το αβαταρ ..οπως βλεπεις τα στραβα ποδια τιξε και μια ματια πιο κατω ...εχει λεζαντιτσα ..
τηγκανά..οχι δε βγαινω που να σκασεις
τετοια μου λες γαλαζιο κουφετακι μου και παθαινω πανικο ....στη ψωλαρα μου κ εσυ και η ζαρτινιερα σου
κοτομπιφτεκακι θα με λες για να τα παμε καλατετοια μου λες γαλαζιο κουφετακι μου και παθαινω πανικο ....
και μαλλον τζαμπα κιολας....Α ρε Αννα παλι σε καυλωσανε
ενταξει κοτομπιφτεκακι ..σου χαλαω εγω χατιρικοτομπιφτεκακι θα με λες για να τα παμε καλα
ειδες γατε ? τι μου κανουν τα ατιμαΑ ρε Αννα παλι σε καυλωσανε
α ολα κι ολα ..αν πρεπει να πλερωσω, θα πλερωσωκαι μαλλον τζαμπα κιολας....
οχι δεν πληρωνεις δεν πληρωνεις.....ενταξει κοτομπιφτεκακι ..σου χαλαω εγω χατιρι
ειδες γατε ? τι μου κανουν τα ατιμα
α ολα κι ολα ..αν πρεπει να πλερωσω, θα πλερωσω
που ακριβως;θελω να κρατας και μια πρασινη στη φωτο
Τι σου κανανε αυτα σου αρεσουν και στη συνεχεια παγακιαειδες γατε ? τι μου κανουν τα ατιμα
α ολα κι ολα ..αν πρεπει να πλερωσω, θα πλερωσω
οχι δεν πληρωνεις δεν πληρωνεις.....
Αυτα ο λιλας τα εκανεθελω να κρατας και μια πρασινη στη φωτο
χαχαχαχαχα τετοια πληρωμη ...καθε μερα γατεεεεεεεεεεεεε να δωσω και κατι παραπανω αν ειναιΤι σου κανανε αυτα σου αρεσουν και στη συνεχεια παγακια
πως δεν θα πληρωσης με πολυ ιδρωτα
πιπερι(πσσσσσσσσσσ τι ειπα παλι η πουτΑννα !!!!!)
καλα, ανοιγω το στωματακι να μου το ριξεις ....πιπερι
Κατι σαν φιλωδορημαχαχαχαχαχα τετοια πληρωμη ...καθε μερα γατεεεεεεεεεεεεε να δωσω και κατι παραπανω αν ειναι
τωρα που το ξανασκεφτομαι..μου δινεις ιδεες ............θελω να κρατας και μια πρασινη στη φωτο