CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μη κοπανιεσαι εσυ ...αδικως κτυπας το κεφαλι σου και δε προκειται να παθεις τιποτε απο μενα...αυτους που σε δουλευουν να φοβασαι...σου ειπα και χθες κατι...μην ακους τι σου λενε ... κτλ
μη κοπανιεσαι εσυ ...αδικως κτυπας το κεφαλι σου και δε προκειται να παθεις τιποτε απο μενα...αυτους που σε δουλευουν να φοβασαι...σου ειπα και χθες κατι...μην ακους τι σου λενε ... κτλ
μμμμμ σα να μ αρεσει η ιδεα ...μμμμμμμ,ναι,εμ,γλυκια μου αυτο ειναι το μαγικο,το μυστηριο της βεντετας.μιας γλυκιας και σεξυ βεντετας ομως....
τι λες καλε ? εγω θα τον φορτωθω τωρα ? (τα σιντια κουκλε το δεχομαι ως χιουμορ ε?)τρανταφιλε , μι τιχον κε φιγισ απο τα σι ντια
εδο θα ιεν το ποστο σ
με ποιους αντρες ? ...πλακα κανω ...δεν ξερω γιατι ρωτας κατι τετοιο ...αλλα για οποιο λογο και να το κανεις, μπορω πολυ ευχαριστως να σου απαντησω προσωπικα... να εξιστορω τωρα τις εμπειριες μου ολες εδω ? καλυτερα να τα γραψω σε βιβλιο και θα στο κανω δωρο να ενημερωθεις ...αννα , ποια ειναι η εμπειρια σου με τους αντρες?
οκ, στειλε μ πμ τοτες!με ποιους αντρες ? ...πλακα κανω ...δεν ξερω γιατι ρωτας κατι τετοιο ...αλλα για οποιο λογο και να το κανεις, μπορω πολυ ευχαριστως να σου απαντησω προσωπικα... να εξιστορω τωρα τις εμπειριες μου ολες εδω ? καλυτερα να τα γραψω σε βιβλιο και θα στο κανω δωρο να ενημερωθεις ...
οκ μολις τελειωσω τη συγγραφη θα σε ενημερωσωοκ, στειλε μ πμ τοτες!
ρε μη με δουλευεις!οκ μολις τελειωσω τη συγγραφη θα σε ενημερωσω
η γνωρημια περιλμβανει και δωρεαν ψυχαναλυση ??? γιατι αν καθησω να πω τις εμπειριες μου με τους αντρες και εσυ τις εμπειριες σου με τις γυναικες ... δεν προκειται να γνωριστουμε κουκλε μου...ψυχαλυση πρωτου βαθμου θα κανουμε ... παντως σε ευχαριστω για την προταση. μια προταση γνωρημιας, χωρις πλακα τωρα, ειναι παντα ευπροσδεκτη ..αρκει να ειναι αληθινηρε μη με δουλευεις!
ελα να πουμε δυο πραγματα να σε γνωρισουμε καλυτερα!
Μια Αννα την εχουμε να μην την προσεξουμεμε σκλαβωνεις ..παντα εξυπηρετικός βρε κουκλε ..πως να μην σου κανω ολα τα κεφια ?
σε λιγο, ετσι οπως πατε, θα εχετε δυο... με εχετε σκισει πια ...καλο βραδυ γατεεεεεεεεεεεεεΜια Αννα την εχουμε να μην την προσεξουμε
οχι και σε σκισαμεσε λιγο, ετσι οπως πατε, θα εχετε δυο... με εχετε σκισει πια ...καλο βραδυ γατεεεεεεεεεεεεε
εβεσθιτουλασε λιγο, ετσι οπως πατε, θα εχετε δυο... με εχετε σκισει πια ...καλο βραδυ γατεεεεεεεεεεεεε
με την καλη ενοια βεβαια, εννοουσα ....οχι και σε σκισαμε
καλο βραδυ Αννα καλα ...... καλα να περασης
πολυ καλα γατε μου ...χθες δεν το ειπα για κακο αυτο με το σκισιμο..σεξουαλικα εννοουσα ..Καλημερα Αννα καλα εισαι;