giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το ιδιο εννοουσα και εγω σεξουαλικο σκισιμοπολυ καλα γατε μου ...χθες δεν το ειπα για κακο αυτο με το σκισιμο..σεξουαλικα εννοουσα ..
Το ιδιο εννοουσα και εγω σεξουαλικο σκισιμοπολυ καλα γατε μου ...χθες δεν το ειπα για κακο αυτο με το σκισιμο..σεξουαλικα εννοουσα ..
πολυ καλα γατε μου ...χθες δεν το ειπα για κακο αυτο με το σκισιμο..σεξουαλικα εννοουσα ..
γιατι τι εκανα ?....είσαι μιά μουσίτσα εσύ...... ;) ;) ;)
....είσαι μιά μουσίτσα εσύ...... ;) ;) ;)
Οχι βρε Αννα δεν στο λεει για κακο με αλλη εννοια το λεειγιατι τι εκανα ?
το ξερω οτι το λεει με την καλη ενοια αλλα μ αρεσει να τα ακουω να το λεει ο ιδιος ...φτιαχνομαιΟχι βρε Αννα δεν στο λεει για κακο με αλλη εννοια το λεει
γιατι τι εκανα ?
ε ναι ενα καλο σκισιμο πρεπει να προηγείται του γουργουριτουΓιατί εκτός από τα γουργουρητά, σου αρέσουν και τα σκισίματα.....;)
να που δεν ειναι ολοι να τα λενε χυμα ;)το ξερω οτι το λεει με την καλη ενοια αλλα μ αρεσει να τα ακουω να το λεει ο ιδιος ...φτιαχνομαι
εχει ο agiana το τροπο του ομωςνα που δεν ειναι ολοι να τα λενε χυμα ;)
δεν ειμαστε ολοι το ιδιο καθενας με τον τροπο τουεχει ο agiana το τροπο του ομως
μια δοκιμη θα σας πεισειΜου φαίνεται, ότι τοείναι το δυνατό σου σημείο...... ;) ;) ;)
Σιγουρα θα ειναιΜου φαίνεται, ότι ηείναι το δυνατό σου σημείο...... ;) ;) ;)
Αντε φιλε ως συνηθως την Παρασκευη κανης εξορμισηςμια δοκιμη θα σας πεισει
Αντε φιλε ως συνηθως την Παρασκευη κανης εξορμισης![]()
![]()
![]()
Κανονισε για σημεραΜαντρωμένος θα είμαι.
Ομως σχεδιάζω να εκδράμω σε κάποιο μαγαζί του σωλήνα την άλλη εβδομάδα με κάποια φιλαράκια.![]()
![]()
![]()
αν βαλω στο σαλονι μου μια μπαρα και σου χορεψω ? θα ερθεις ?Μπα..... αυτή την Παρασκευή δεν δουλεύω (εκτάκτως) και θα κατεβούμε όλη η οικογένεια στην Αθήνα για 15 ώρες για κάποιες δουλίτσες. Μαντρωμένος θα είμαι.
Ομως σχεδιάζω να εκδράμω σε κάποιο μαγαζί του σωλήνα την άλλη εβδομάδα με κάποια φιλαράκια.![]()
![]()
![]()
αν βαλω στο σαλονι μου μια μπαρα και σου χορεψω ? θα ερθεις ?
χα χα χα αστειευομαι..καλα να περασεις "μαντρομενο θηριο"