CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μη λες τετοια ...μη λες τετοια...γιατι ειναι ακομα μεσημεριιιιιιιιιιΞεχασιαρα!!!!!!!
Ενα σωρο θαραλεα και λυσαλεα αγορια και μετα ξεχναs και το ονομα!!!!![]()
![]()
Κουκλα πως σε λενε Αννα η Παναγιωταμη λες τετοια ...μη λες τετοια...γιατι ειναι ακομα μεσημεριιιιιιιιιι
ειπαμε βρε γατε να ξεχασω εγω το ονομα μου ..αλλα οχι κι εσυ ...σου θυμιζω ΑΝΝΑ ...ΜΗΝ παρασυρθεις και σε χαρει καμια παναγιωτα...εξαλλη θα γινωΚουκλα πως σε λενε Αννα η Παναγιωτα
Τωωωωωωωρα εχω ηδη παρασυρθη, και ειδικα προχθες την Κυριακη μια αλλα με αλλο ονομα με ευχαριστηθηκε και την καταευχαριστηθηκαειπαμε βρε γατε να ξεχασω εγω το ονομα μου ..αλλα οχι κι εσυ ...σου θυμιζω ΑΝΝΑ ...ΜΗΝ παρασυρθεις και σε χαρει καμια παναγιωτα...εξαλλη θα γινω
δεν μαζευεσαι πιααααααααααααααααΤωωωωωωωρα εχω ηδη παρασυρθη, και ειδικα προχθες την Κυριακη μια αλλα με αλλο ονομα με ευχαριστηθηκε και την καταευχαριστηθηκα
Που να στα πω κι'ολας θα χυσης απο την καυλαδεν μαζευεσαι πιαααααααααααααααα
αμανννννννννννννν τι μου κανεις γατε μουυυυ ..αχ τι μου κανειςςςςςςςςςςςςςςΠου να στα πω κι'ολας θα χυσης απο την καυλα
σε ποιο κεραμιδι ειναι να ανεβω ?πάλι αλήτευες βρε κεραμιδόγατε?
περιμενω λεπτομεριεςΠου να στα πω κι'ολας θα χυσης απο την καυλα
Μολις μπηκε στο δωματιο (ξενοδοχειο)χαιρετηθηκαμε φιλιθηκαμε καθεται στο κρεβατι και αναβη τσιγαρο τραβα 5-6 τζουρες, φορουσε λευκο φορεματακι λευκο στριγκακι σηκωνη το ενα ποδι και το βαζη επανω στο κρεβατι, ξεκινω αμεσως να την χαιδευω και πλησιαζω το στομα μου γλυφω για λιγο και μετα τραβω το στριγκακι στο πλαι και ξεκινω ενα καλο γλυφωμουνι οπου το πολυ σε 5 λεπτα εχυσε,σηκωνεται αγριεμενη με ξεκουμπωνη το παντελονι και αρπαζη τον επαναστατη τον εξαφανισε ολον στο στομα της μεχρι που δακρυσε απο την λυσσα που ειχε,μετα πηδημα σε διαφορες στασεις και σε οποια σταση την ειχα εχυνε (χυνη παρα πολυ ευκολα και πολυ)και μολις τον πατουσα ΚΑΛΑ ΔΙΠΛΩΝΩΤΑΝΕ για λιγο, ξανα γλυψιμο 69 με χυσιμο δικο της ξανα πηδημα και τελικα στο πισωκολητο οπως μου ηρθε να χυσω την γυρισα ανασκελα και την εχυσα στο σωμα και βυζια,μου λεει μετα φερε μου χαρτι να σκουπιστω δεν θα πλυθης λεω οχι λεει θα κρατησω τα χυσια σου,την εδωσα το χαρτι και παω να κανω μπανιο εγω γυριζω την βλεπω ντυμενη το ειπες και το εκανες λεω ναι λεει θελω να εχω πανω μου τα χυσια σουαμανννννννννννννν τι μου κανεις γατε μουυυυ ..αχ τι μου κανειςςςςςςςςςςςςςς
για πες![]()
γιατι στο πηγαδι κατουρησαπάλι αλήτευες βρε κεραμιδόγατε?
....Αυτα μ αρεσουν ... δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση ................δεν θα πλυθης λεω οχι λεει θα κρατησω τα χυσια σου,την εδωσα το χαρτι και παω να κανω μπανιο εγω γυριζω την βλεπω ντυμενη το ειπες και το εκανες λεω ναι λεει θελω να εχω πανω μου τα χυσια σου![]()
![]()
![]()
ξεκινας ευθεια στριβης δεξια ξανα ευθεια μετα αριστερα μετα απο λιγο δυο κυκλους και ευθεια πανω στονσε ποιο κεραμιδι ειναι να ανεβω ?
το ειπε και δεν το πιστευα οσπου το ειδα....Αυτα μ αρεσουν ... δεν υπαρχει καλυτερη αισθηση ...
ελεος φτανειιιιιιιιιι ...δε ξερω ποιος θα την πληρωσει σημερα ..αλλα με εφτιαξες τρελατο ειπε και δεν το πιστευα οσπου το ειδα
και που να τα πω με ολες τις λεπτομεριες
μηπως θες να στα πω με ολες τις λεπτομεριες σε πμ εκει να δης τη ζαλαδα θα σε πιαση και ποιος θα την πληρωση οπως λεςελεος φτανειιιιιιιιιι ...δε ξερω ποιος θα την πληρωσει σημερα ..αλλα με εφτιαξες τρελα
γατε εισαι τελικα πολυ καβλιαρης αντραςσσσσσσσμηπως θες να στα πω με ολες τις λεπτομεριες σε πμ εκει να δης τη ζαλαδα θα σε πιαση και ποιος θα την πληρωση οπως λες