CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ε βεβαια και το εμαθα ..αναλυτικα κιολας !!!! με λεπρομεριες ...καλημερα κουκλεΔεν το έχεις καταλάβει ότι ο Γιώργος είναι ζημιάρης???![]()
![]()
![]()
ε βεβαια και το εμαθα ..αναλυτικα κιολας !!!! με λεπρομεριες ...καλημερα κουκλεΔεν το έχεις καταλάβει ότι ο Γιώργος είναι ζημιάρης???![]()
![]()
![]()
Οταν θα την βαλω απο κατω τοτε θα καταλαβη απο πρωτο χερι τη ζημιαΔεν το έχεις καταλάβει ότι ο Γιώργος είναι ζημιάρης???![]()
![]()
![]()
θελω και εγω να μαθω λεπτομεριες για να σου πω αν ειναι τα ιδιαε βεβαια και το εμαθα ..αναλυτικα κιολας !!!! με λεπρομεριες ...καλημερα κουκλε
Οταν θα την βαλω απο κατω τοτε θα καταλαβη απο πρωτο χερι τη ζημια![]()
![]()
![]()
αααα οχι μονο απο κατω ...μ αρεσει και στα τεσσερα και να καβαλαω το "κανονι"Οταν θα την βαλω απο κατω τοτε θα καταλαβη απο πρωτο χερι τη ζημια![]()
![]()
![]()
γιατι ? παναγιωτη δεν τον λενε ?....τότε θα είναι αργά.....! Και θα την κάνεις να πει το Δεσπότη, Παναγιώτη!!!![]()
![]()
![]()
Αυτο ειναι σιγουρο....τότε θα είναι αργά.....! Και θα την κάνεις να πει το Δεσπότη, Παναγιώτη!!!![]()
![]()
![]()
Οτι θελης κουκλα μου χατηρι δεν χαλαωαααα οχι μονο απο κατω ...μ αρεσει και στα τεσσερα και να καβαλαω το "κανονι"
ολους Παναγιωτη τους λενεγιατι ? παναγιωτη δεν τον λενε ?![]()
κατι ειχα ακουσει ....ολους Παναγιωτη τους λενε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ολους Παναγιωτη τους λενε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα εγω παντος μετα τη "μαχη" , οπως λεει ο agiana λεω το δεσποτη Παναγιωτη .... αφου ολα τα αγορια εδω ειναι πολυ θαρραλεα και ξεχνω μετα τα ονοματα κι οχι μονομπα.. .Παναγιώτα τους λένε μάλλον
Το εργαλειο θυμασαι και τον δεσποτη το ονομα τι να το κανηςχαχαχαχαχα εγω παντος μετα τη "μαχη" , οπως λεει ο agiana λεω το δεσποτη Παναγιωτη .... αφου ολα τα αγορια εδω ειναι πολυ θαρραλεα και ξεχνω μετα τα ονοματα κι οχι μονο
Το εργαλειο θυμασαι και τον δεσποτη το ονομα τι να το κανης![]()
![]()
![]()
περιμενη τον Αχιλεα με τον Οδυσσεατο ηρακλης,ερχεται οπου να'ναι...![]()
Αλλα μονο τα καλα τα βαρβατα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πανταααααααααααα
ολα γινονται βαρβατα γατε ... τεχνη θελει, καλη διαθεση και γινεται το αρνακι, λυκοςΑλλα μονο τα καλα τα βαρβατα
Τεχνη υπαρχη αλλα οταν δεν υπαρχη διαθεση δεν γινεται τιποταολα γινονται βαρβατα γατε ... τεχνη θελει, καλη διαθεση και γινεται το αρνακι, λυκος
ετσι ετσιΤεχνη υπαρχη αλλα οταν δεν υπαρχη διαθεση δεν γινεται τιποτα
Ειναι και το αλλο ομως, τρωγοντας ερχεται η ορεξηετσι ετσι![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα εγω παντος μετα τη "μαχη" , οπως λεει ο agiana λεω το δεσποτη Παναγιωτη .... αφου ολα τα αγορια εδω ειναι πολυ θαρραλεα και ξεχνω μετα τα ονοματα κι οχι μονο