giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Η τον θελη για την σουβλαΔεν στον δινω.... τι τον περασες το γατο... γαρδουμπα??
Η τον θελη για την σουβλαΔεν στον δινω.... τι τον περασες το γατο... γαρδουμπα??
Εμενα θα μου δωσης??? Και δεν θελω σεξ.. χορτατη θαρθω
Στη Χανιωτησα βρε??? ουτε ενα μεζε.. μια τσικουδια εστω...
τίποτα δεν σου δίνω.
και ο μαστρογιώργης τίνος υδραυλικά θα φτιάξει;
Για πουλοιπον τσουλιτσα (Δαναη)...εχουμε και λεμε ...
παιρνω τον γατο
παμε γατε
αααααααααααα...... Τωρα αλαξαμεεεεε..... Σου ξυνησε και το φαη και η Σαμπανια και οι φραουλες.... Τι θα κανω μαζη σου μου λες προσεξε θα σε καλεσω για καφε και θα σε κλεισω μαζη με τη ΡΑΝΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ... Με το σταγονομετρο θα στο δινωλοιπον τσουλιτσα (Δαναη)...εχουμε και λεμε ...
παιρνω τον γατο (αυτος ειπε οτι οπου φωλιτσα παει αλλοστε) ...
και παιρνεις την γαρδομπα με τον ζανιμ ...
ο κυριος οσιε
θα βοηθησει στο φαγωμα και στο μαγειρεμα ...
μια χαρα το τακτοποιησαμε το θεμα..
παμε γατε
λοιπον τσουλιτσα (Δαναη)...εχουμε και λεμε ...
παιρνω τον γατο (αυτος ειπε οτι οπου φωλιτσα παει αλλοστε) ...
και παιρνεις την γαρδομπα με τον ζανιμ ...
ο κυριος οσιε
θα βοηθησει στο φαγωμα και στο μαγειρεμα ...
μια χαρα το τακτοποιησαμε το θεμα..
παμε γατε
Στη Χανιωτησα βρε??? ουτε ενα μεζε.. μια τσικουδια εστω...
νασε καλα.. μου φαινετε οτι αυτη την εποχη ζευγαρωνουν ολοι οχι μονο τα Γατια... παντως το μυαλο δεν ειναι στη θεση του...είναι η εποχή που οι γάτες ζευγαρώνουν, θα πάρει και τη Δανάη. ντάτσι;
εεεε,καλά ένα- δυό μεζέδες εντάξει, τσικουδιά όσο αντέχεις. ;)
Καλως το παιδι με το ωραιο αβαταρ... ΑννουλαααααααααΚαλησπερα στις ΟΜΟΡΦΕΣ
παντως το μυαλο δεν ειναι στη θεση του...
γατε παμε στο κρεβατι γιατι αυτη δεν αστειευεται ...θα με πουντρουμιασει και δε θα παρω χαμπαρι ...ασε που τοσα καλσον την αλλης δε θα χωρας να με επισκεπτεσαι...
μεχρι και τον οσιε μου κλεβει ...
τοσο καιρο τον καλοπιανα
οσο για τον καφε που θα παμε, μας βλεπω στο συνταγμα να φωναζουμε "εσυ μου κλεψες το γατο μωρη?" - μαλλι με μαλλι
Τρεξε πρωτου σε κλειση στο υπογειο να προλαβουμεγατε παμε στο κρεβατι γιατι αυτη δεν αστειευεται ...θα με πουντρουμιασει και δε θα παρω χαμπαρι ...ασε που τοσα καλσον την αλλης δε θα χωρας να με επισκεπτεσαι...
οσο για τον καφε που θα παμε, μας βλεπω στο συνταγμα να φωναζουμε "εσυ μου κλεψες το γατο μωρη?" - μαλλι με μαλλι
λιποθυμωωωωωωωωωωωωωωωω
Θα φαη τα κοψιδια και μετα θα πιει το ηδιποτο καταλαβες το παιδι?? ναχη δυναμειςεσύ να αφήσεις το μπαλαμούτι, εγώ θα τα φάω τα κοψίδια.
δεν ηταν δικο μου το χερι ...το χερι με τα πορτοκαλι νυχια ειναι της τσουλας ...εσύ να αφήσεις το μπαλαμούτι,
δεν ηταν δικο μου το χερι ...το χερι με τα πορτοκαλι νυχια ειναι της τσουλας ...
παρακληση προς το μεγαλυτερο @ του σαιτ:
θα σε χρειαστω @ να καταχωρω καποια ονοματα..χωραε ολο μου το αρχειο βλεπω
Θα φαη τα κοψιδια και μετα θα πιει το ηδιποτο καταλαβες το παιδι?? ναχη δυναμεις