Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ασπλαχνη δεν απαντας στο παιδι??? κοιτα τι σου προσφερη.... ριξε λιγο βλεφαρο.. ολο τον ουρανο κοιτας κοιτα και λιγο στη Γη τον Λαο σου...εγω προσφερα σαμπανια,φραουλιτσες,σοκολατακια,αλλα και κοκορετσι,γαρδουμπιτσα κλπ κλπ......αλλα με ΓΡΑΨΑΤΕ και οι δυο!!!!!
θα τα φαμε πριν η μετα?? μη βαριστομαχιασουμεεγω προσφερα σαμπανια,φραουλιτσες,σοκολατακια,αλλα και κοκορετσι,γαρδουμπιτσα κλπ κλπ......αλλα με ΓΡΑΨΑΤΕ και οι δυο!!!!!
μωρη ...εσυ ηθελες τη σαμπανια...εγω θα απαντησω?ασπλαχνη δεν απαντας στο παιδι??? κοιτα τι σου προσφερη.... ριξε λιγο βλεφαρο.. ολο τον ουρανο κοιτας κοιτα και λιγο στη Γη τον Λαο σου...
Γεια σου βρε Αννουλαααα.... στο θρεντ σου το εγραψε εσυ πρεπει να απαντησης λυπαμε που στο λεω αλλα το παιδι κατι θελειμωρη ...εσυ ηθελες τη σαμπανια...εγω θα απαντησω?
τσακισου και απαντα ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ....οριστε μαςςςςςςς
κι οταν τελειωσετε με τις φραουλες και τη σαμπανια....
απανταω κι εγω για το σπλιναντερο ...
καλησπερα Δαναηηηηηηηηη
κατι θελει ?Γεια σου βρε Αννουλαααα.... στο θρεντ σου το εγραψε εσυ πρεπει να απαντησης λυπαμε που στο λεω αλλα το παιδι κατι θελει
Καλυτερα δεν ειναι το κοκορετσι και η γαρδουμπαπεριμενω τη σαμπανιαααααααααααααααααα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ετσι μπραβο...
ε ναι, θα σαβουριασουμε πρωτα τα κοψιδια ...και μετα θα πιουμε σαμπανια...να γινουμε κοκκαλο ...ε και μετααααααααααααΚαλυτερα δεν ειναι το κοκορετσι και η γαρδουμπα![]()
![]()
Γεια σου Αννουλα
Μετα απο ολα αυτα ενας καλος υπνος ειναι οτι πρεπει.... κοιμηθητε και βλεπουμε....ε ναι, θα σαβουριασουμε πρωτα τα κοψιδια ...και μετα θα πιουμε σαμπανια...να γινουμε κοκκαλο ...ε και μεταααααααααααα
καλησπερα γατε - δαναη (γιατι εμδανιστηκατε μαζι?..)
Παλι στο σαβουριασμα το μυαλοε ναι, θα σαβουριασουμε πρωτα τα κοψιδια ...και μετα θα πιουμε σαμπανια...να γινουμε κοκκαλο ...ε και μεταααααααααααα
καλησπερα γατε - δαναη (γιατι εμδανιστηκατε μαζι?..)
Πραγματι μετα απο σαβουριασμα και ποτα μονο για υπνο ειναιΜετα απο ολα αυτα ενας καλος υπνος ειναι οτι πρεπει.... κοιμηθητε και βλεπουμε....
ε ναι, θα σαβουριασουμε πρωτα τα κοψιδια ...και μετα θα πιουμε σαμπανια...να γινουμε κοκκαλο ...ε και μεταααααααααααα
καλησπερα γατε - δαναη (γιατι εμφανιστηκατε μαζι?..)
Οπου βρη καλη φωλιτσα φωλιαζη ο γατοςτην αγαπω, την εκτιμω τη Δαναη ....αλλα τον γατο θα της τον κλεψω ....εστω μια φορα και θα τον επιστρεψω
Νηστικε ακου εκει να μας φαη τα κοψιδιακαι δεν γαμιέστε; ;)
μεταξύ σας για να φάω τα κοψίδια εγώ.![]()
Δεν στον δινω.... τι τον περασες το γατο... γαρδουμπα??την αγαπω, την εκτιμω τη Δαναη ....αλλα τον γατο θα της τον κλεψω ....εστω μια φορα και θα τον επιστρεψω
Εμενα θα μου δωσης??? Και δεν θελω σεξ.. χορτατη θαρθωκαι δεν γαμιέστε; ;)
μεταξύ σας για να φάω τα κοψίδια εγώ.![]()
Οπου βρη καλη φωλιτσα φωλιαζη ο γατος Νηστικε ακου εκει να μας φαη τα κοψιδια
γεια σου φιλε οσι