DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Εγω παντως δεν εκανα σεξ Σαββκυριακο... Καλο φαγητο καθαρος Αερας βολτες και πολυ γελιο....
σημερα θα το ξεφτιλησω...
Αποτοξινωση εκανες το Σ/Κυριακο για να εχεις πολυ κεφι σημεραΕγω παντως δεν εκανα σεξ Σαββκυριακο... Καλο φαγητο καθαρος Αερας βολτες και πολυ γελιο....
Ολο μπαινη και μπαινη αντε να δουμε απο που θα βγηολο μπαινει ...
μπαινει....
εχει ακομα να μπει κι αλλο...
γεια σου γατεεεεεεεεεεεεεεεε
σωστα... Εκοψα και μανταρινια Πορτοκαλια... ημουνα καλο παιδι... περπατησα και μεσα στα βουνα ηταν ονειρο...Αποτοξινωση εκανες το Σ/Κυριακο για να εχεις πολυ κεφι σημερα
Μεσα στα βουνα! και πως δεν σε εβαλε καποιος τρικλοποδιασωστα... Εκοψα και μανταρινια Πορτοκαλια... ημουνα καλο παιδι... περπατησα και μεσα στα βουνα ηταν ονειρο...
αμα δεν θελω εγω Γιωργο μου τρικλοποδια δεν μπαινη...Μεσα στα βουνα! και πως δεν σε εβαλε καποιος τρικλοποδια
σιγα μην χρειαστει τρικλοποδια η Δαναη ....Μεσα στα βουνα! και πως δεν σε εβαλε καποιος τρικλοποδια
Σιγουρα ετσι ειναι δεν πα να χτυπιετε ο αλλος κατω,αλλα δεν το χωνευω ευκολα το να μην θεληςαμα δεν θελω εγω Γιωργο μου τρικλοποδια δεν μπαινη...
Περνη και ποζα ξαπλωνονταςσιγα μην χρειαστει τρικλοποδια η Δαναη ....
αυτη πεφτει απο μονη της...ξαπλωνει ..περνει ποζα...
Ακριβως αυτο Γιωργο... το να εχεις πραγματικους φιλους ειναι πολυ σπουδαιο σημερα... και δεν θα ηθελα με τιποτα να χαλαση η φιλια ... νοιωθω υπεροχα κοντα τους και αυτοι κοντα μου...Αυτο ειναι το κυριοτερο πανω απο ολα ανθρωπος και καλος φιλος, οχι μονο να σε βλεπη σαν σαρκα
Δεν κρατιεσε με τιποτα βρε Αννα συνεχεια τον νταβραντισμενο θεληςπολυ καλοι οι φιλοι οκ συμφωνω κι εγω...
καλοι και αγιοι λοιπον ...αλλα μετα απο δυο μερες με φιλους ..εναν νταβραντισμενο τον θες ...
σωστα?
ΜΑΛΙΣΤΑ.... Το θερμομετρο εχει βαρεση κοκκινο... Μου εχει λειψη η μυρουδια αντρικης Τεστοστερονης... Και μετα απο 2 μερες που λειπω καταλαβαινης τι χρειαζομε τωρα εγω για να συνελθω εεεε...πολυ καλοι οι φιλοι οκ συμφωνω κι εγω...
καλοι και αγιοι λοιπον ...αλλα μετα απο δυο μερες με φιλους ..εναν νταβραντισμενο τον θες ...
σωστα?
Ετσι ειναι Γιωργο... Ακομα και να τσακωθης οταν υπαρχη κατανοηση και εμπιστοσυνη ποτε δεν χαλαει η φιλια... αλλα ασε τη φιλια τωρα αρκετα... το μυαλο μου τωρα ειναι αλλου...Το να χαλαση μια φιλια δεν θελη και πολυ σε 1 λεπτο μπορη να χαλαση,αλλα για να δημιουργηθη μια φιλια ειναι το δυσκολο θελη χρονια και εμπιστοσυνη
Θελης τωρα εναν βαρβατο ...... και να σε τυρανα να κανει μια ωρα να δακρυσηΜΑΛΙΣΤΑ.... Το θερμομετρο εχει βαρεση κοκκινο... Μου εχει λειψη η μυρουδια αντρικης Τεστοστερονης... Και μετα απο 2 μερες που λειπω καταλαβαινης τι χρειαζομε τωρα εγω για να συνελθω εεεε...
ΜΑΛΙΣΤΑ.... Το θερμομετρο εχει βαρεση κοκκινο... Μου εχει λειψη η μυρουδια αντρικης Τεστοστερονης... Και μετα απο 2 μερες που λειπω καταλαβαινης τι χρειαζομε τωρα εγω για να συνελθω εεεε...
δε νομιζω οτι αρκει ο ενας ...Θελης τωρα εναν βαρβατο ...... και να σε τυρανα να κανει μια ωρα να δακρυση