DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γεια σου Αννουλαααα... Γεια σου Γιωργο... Αντε με το καλο να ερθουν οι Γιορτες..... Πολυ ωραια η φωτο σου Αννουλα μου αρεση
γεια σου ΔαναηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηΓεια σου Αννουλαααα... Γεια σου Γιωργο... Αντε με το καλο να ερθουν οι Γιορτες..... Πολυ ωραια η φωτο σου Αννουλα μου αρεση
Μην τρωτε πολλα μελομακαρονα βρε παιδιαααααα !!!!!!!!!!Αχ τα μωρά μου τι φωτογραφίες είναι αυτές που κοτσάρατε;
Μην πάθουμε καμιά ζημιά τώρα που κάνουμε και καταχρήσεις...
στο αβαταρ σου εχεις μια μελαχροινη και μια ξανθια και κατι κανουνΑχ τα μωρά μου τι φωτογραφίες είναι αυτές που κοτσάρατε;
Μην πάθουμε καμιά ζημιά τώρα που κάνουμε και καταχρήσεις...
Γεια σου Δαναη ηρθαν οι γιορτες λιγες μερες μεινανε ακομη,μετα θα λες πως θα σου [size=17pt]μπη [/size] ο καινουργιος χρονοςΓεια σου Αννουλαααα... Γεια σου Γιωργο... Αντε με το καλο να ερθουν οι Γιορτες..... Πολυ ωραια η φωτο σου Αννουλα μου αρεση
Ειτε γιορτες ειτε οχι οι ξυνοι ειναι ξυνοιεπιτελους ναι φτασαν οι γιορτεςςςςς
περιμενω να δω αν γλυκανουν οι ξυνισμενοι ανθρωποι...
Σε ευχαριστουμε πολυ..... επισης αφθονο αφθονο και παλι αφθονο να σταζη.... το μελι σουυυυ παντα... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣνα ευχηθω και εγω σε ολο το ροομ καλες γιορτες με υγεια και αφθονο σεξ,μα αφθονο επαναλαμβανω!!σεξ-σεξ-σεξ
επισης ΠΟΛΥ ΣΕΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞΞνα ευχηθω και εγω σε ολο το ροομ καλες γιορτες με υγεια και αφθονο σεξ,μα αφθονο επαναλαμβανω!!σεξ-σεξ-σεξ
Εγω παντα ελπιζω γατε ....Ειτε γιορτες ειτε οχι οι ξυνοι ειναι ξυνοι
Γεια σου Αννουλα
Σιγουρα ολοι μας συνεχεια ελπιζουμεΕγω παντα ελπιζω γατε ....
Δυο ξεκολακια μαζι θα σου πεσουν βαρυ... μην ξεχνας και τα μελομακαρονα....Εγώ θέλω να σας στολίσω με μελομακάρονα και να σας φάω μαζί...
Σιγα μωρε ποσο ξεκολακια εισαστεΔυο ξεκολακια μαζι θα σου πεσουν βαρυ... μην ξεχνας και τα μελομακαρονα....
μηπως να στον στολισουμε εμεις και να στον αλοιψουμε με μελι ?Εγώ θέλω να σας στολίσω με μελομακάρονα και να σας φάω μαζί...
γομαρι εΧα,χα για να σας δω... (είμαι πολύ γομάρι).
για να του αρεσουν τα μελομακαρονα..... καταλαβες.... αλοιμονο σουυυυγομαρι ε
θα εισαι χορταστικος