καλησπερα φιλε
Γιωργο, η Σαλονικη πως ειναι;;;
ολα καλα με την δουλεια;;
καλως το μουυυυυυυυυυυυ
Αννουλα πως εισαι;;;
καλησπερα φιλε
καλως το μουυυυυυυυυυυυ
πως να μαι ? ξαναμμενη....Αννουλα πως εισαι;;;
πως να μαι ? ξαναμμενη....
εσυ ?
πως να μαι ? ξαναμμενη....
εσυ ?
πραγματι ...η ψυχοθεραπεια χρειαζεται..καλο κανει σε ολους...Να λες στα φιλαρακια σου (γιατι μονο αυτοι σε βλεπουν γυναικα ) ξαναμενωΣ..... Μην παραπλανεις.... και ιδικα με αυτη την τοσο αντρικη φωτο που εχεις μοστραρει εδω στο αβαταρ...... τωρα αν καποιος αλλος περα απο τα φιλαρακια σου σε βλεπει ως Κοριτσακι... τωρα που περνουν το δωρο..... καιρος να αρχισουν ψυχοθεραπεια.....!!!!!!!!!!
xaxaxaxaxax πολυ πολεμος ρε παιδια ...τι να πεις πια ?πραγματι ...η ψυχοθεραπεια χρειαζεται..καλο κανει σε ολους...
ειδικα στις ΕΜΜΟΝΕΣ.....
θαυματα κανει.........
και που 'σαι μη ξεχασω ...δεν ειμαι απλα γυναικα χρυσε μου...ειμαι γυναικαρααααααααααααα.. τωρα που περνουν το δωρο..... καιρος να αρχισουν ψυχοθεραπεια.....!!!!!!!!!!
αν εισουνα εδω τρυγυρω θα σε αποπλανουσα σημερα ...Καλημερα Αννα
Θα με αποπλανουσες! ευτυχως που δεν ειμαι ανηλικοςαν εισουνα εδω τρυγυρω θα σε αποπλανουσα σημερα ...
αλλα εισαι και μακρια...
λες να παω να παιξω με τους τσολιαδες ...
πρεπει να κανω αταξια οπωσδηποτε ...Θα με αποπλανουσες! ευτυχως που δεν ειμαι ανηλικος
λες οι τσολιαδες να αστειευονται
και δεν παιζης λιγο παρε τηλ τον περιπτερα να σου φερη τσιγαρα στο σπιτιπρεπει να κανω αταξια οπωσδηποτε ...
εχω κι ενα περιπτερα εδω κοντα πολυ μουρνταρη ... να παιξω λιγο
τι να τα κανω καλε τα τσιγαρα?και δεν παιζης λιγο παρε τηλ τον περιπτερα να σου φερη τσιγαρα στο σπιτι
Να λες στα φιλαρακια σου (γιατι μονο αυτοι σε βλεπουν γυναικα ) ξαναμενωΣ..... Μην παραπλανεις.... και ιδικα με αυτη την τοσο αντρικη φωτο που εχεις μοστραρει εδω στο αβαταρ...... τωρα αν καποιος αλλος περα απο τα φιλαρακια σου σε βλεπει ως Κοριτσακι... τωρα που περνουν το δωρο..... καιρος να αρχισουν ψυχοθεραπεια.....!!!!!!!!!!
Μηπως ξερω βρε Αννα αν καπνιζης η οχι,τελος παντων βρες κατι και πεστον να στο φερητι να τα κανω καλε τα τσιγαρα?
μηπως να του ζητησω να μου φερει προφυλακτικα και μια σοκολατιτσα ?
εδωΓεια σου Αλικη! Που μπορουμε να σε βρουμε εσενα;
λεω να βαλω στην κορυφη αντι αστερι να βαλω ενα κοκκινο γλομπο ....Γεια σου βρε Αννουλα.... Μπραβο βρε.... Και του χρονου με υγεια....