Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
κωλος κολαση.....αυτη κι αν ειναι αποκαλυπτικη...
και τα μυαλα στο μιξερ
κωλος κολαση.....αυτη κι αν ειναι αποκαλυπτικη...
χμ ..στο μιξερ βαλλε και μια δοση σπερμα, που θελω να φτιαξω μελλομακαρονα ..κωλος κολαση.....
και τα μυαλα στο μιξερ
χμ ..στο μιξερ βαλλε και μια δοση σπερμα, που θελω να φτιαξω μελλομακαρονα ..
να παρουν γευση
εμενα μ αρεσουν πιο πικαντικα ....χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.... με μελι δεν γινονται τα μελομακαρονα;;;
εμενα μ αρεσουν πιο πικαντικα ....
αντε ..να δουμε πια...ε τοτε να σε περιποιηθουμε.... ;)
ναι πρωτη φορα ...θελω να το δειχνω απο κοντα αυτο ...ωππππππππππ...πρωτη φορα εβαλες στο αβαταρ το προσωπακι σου...
ναι πρωτη φορα ...θελω να το δειχνω απο κοντα αυτο ...
αλλα ειπα να κανω μια εξαιρεση σε οσους δε με ξερουν κουκλε...
απλα να δειξω ποια ειμαι ....
Καλησπερα Αννουλαααα.... Καλη Εβδομαδαααα... Αλλαξες αβαταρ βλεπω.... μαλιστα.... Καλησπερα Λυκακηηηη
αν και εγω μολις πεσει η νυχτα φτιαχνομαι πολυ ...Γεια σου Αννουλα καλη εβδομαδα
δεν εχει νωρις η αργα οταν υπαρχη κεφι ολες οι ωρες ειναι ιδιες
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααακαλησπεραααααααααααααααααααααα
τι μου κανετε????
ξεκινησααν οι αταξιες η νωρις ειναι ακομα?
ειμουνα σιγουρηηηηηηηηηαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
πολλες αταξιεςςςςςςςςςςς
Στο πρωινο ξυπνημα υπαρχουν κατι καυλες για πολυαν και εγω μολις πεσει η νυχτα φτιαχνομαι πολυ ...
ωστοσο εχεις δικιο ...ολες οι ωρες εχουν τη χαρη τους...
απο το πρωινο ξυπνημα μεχρι τον βραδινο υπνακο ....
κεφι να υπαρχει..........
Εεεε ειμαστε θερμοαιμη εμεις εδω πανω οσο κρυο κανει τοσο θερμοαιμη ειμαστε,αντε να μαζευτουν ατομα απο εδω για να ερθης για 1-2 ημερεςειμουνα σιγουρηηηηηηηηη
φταιει το κλιμα εκει γι αυτο ειστε θερμοαιμοι ..........
ναι ας πουμε καλλιτεχνικο .....Στο πρωινο ξυπνημα υπαρχουν κατι καυλες για πολυ Εεεε ειμαστε θερμοαιμη εμεις εδω πανω οσο κρυο κανει τοσο θερμοαιμη ειμαστε,αντε να μαζευτουν ατομα απο εδω για να ερθης για 1-2 ημερες
Ωραιο Αννα το αβαταρ
Και να θελης να καθησεις παραπανω δεν θα θελουμε εμεις πολεμος θα γινη στο σπιτι μετα με την γυναικαναι ας πουμε καλλιτεχνικο .....
πολυ φοβαμαι οτι αν ερθω δε θα θελω να φυγω μετα ...
καλησπερα φιλεκαλησπερα στην παρεα!!!!
καλως το μουυυυυυυυυυυυκαλησπερα στην παρεα!!!!
ναι βρε ....εννοω να μεινω στα μερη σας ....Και να θελης να καθησεις παραπανω δεν θα θελουμε εμεις πολεμος θα γινη στο σπιτι μετα με την γυναικα καλησπερα φιλε