CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
σκεψου ομως ρε συ Δαναη...αν τρωει πολυ μελι ...θα τον εχει γλυκογια να του αρεσουν τα μελομακαρονα..... καταλαβες.... αλοιμονο σουυυυ
...μουρλια θα ναι ....
σκεψου ομως ρε συ Δαναη...αν τρωει πολυ μελι ...θα τον εχει γλυκογια να του αρεσουν τα μελομακαρονα..... καταλαβες.... αλοιμονο σουυυυ
Ρεβεγιον στο κρεβατι????? Απαπα να μου λειπη...Να κάνουμε ρεβεγιόν όλοι μαζί!
Μονο οι μυγες να μην κολησουνε επανω τουσκεψου ομως ρε συ Δαναη...αν τρωει πολυ μελι ...θα τον εχει γλυκο
...μουρλια θα ναι ....
δεν εχει τετοιο φοβο...αφου θα τον εχουμε ολον μεσα ρε γατε...Μονο οι μυγες να μην κολησουνε επανω του
παντως δεν ειναι και ασχημη ιδεα ...για ξανασκεψου τοΡεβεγιον στο κρεβατι????? Απαπα να μου λειπη...
θα φερω αροξολ....Μονο οι μυγες να μην κολησουνε επανω του
Καποια στιγμη θα βγη ομωςδεν εχει τετοιο φοβο...αφου θα τον εχουμε ολον μεσα ρε γατε...
εναλλαξ η μια με την αλλη
Να μην του γινη τουμπανο με το αροξολθα φερω αροξολ....
Ειναι σκληρο καρυδι αυτος δεν εχει αναγκη.... Θα του γινη τουμπανο?????? Αλλο που δεν θελει η Αννουλα...Καποια στιγμη θα βγη ομως Να μην του γινη τουμπανο με το αροξολ
καλε να τους ψεκαζω ολους τοτεεεεεεεεεεεεΚαποια στιγμη θα βγη ομως Να μην του γινη τουμπανο με το αροξολ
καταρχας ..ποιος ειναι ο θρυλος?Μου χάλασε η διάθεση που έχασε ο Θρύλος...
Ποιά θα μου την φτιάξει;
μαλιστα προθυπουργε μουυυυυυυυυυυυυυυΚαι το δεντρακι σου μας αρεσει και πισω προσωπακι σου.Ολα ομορφα ειναι.
Γεια σου ΑΝΝΑ. Ο θρυλος ειναι ενας και μοναδικος. Ο Λ Υ Μ Ι Α Κ Α Ρ Α
και μονο που ακουω για θερμοκρασια μειον ... τρεμωωωωωωωωωωΚαλησπερα Αννα
πολυ κρυο σημερα μειον ηταν το πρωι