solonos_poutaniaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλως την ομορφη !!!!!!!!!!!!! ΔΑΝΑΗ το σαντουιτς προφανως θα εχει μεσα και λουκανικο ??
Γιασου Γιωργακη μου..... Ε ολο σπιτικο σπιτικο.... ας φαμε και λιγο βρωμικο...Γεια σου Δαναη με τα διπλοσαντουιτς
Γεια σου και σενα πουτανιαρη μου......Ναι σκεφτομουνα να βαλω δυο μαλιστα.... Να σε ρωτησω δυο λουκανικα σε ενα σαντουιτς μπαινουν???? Η θα μου πεσουν βαρυ λες????Δεν ξερω κατα ποσο θα χωρανε στο στομα μου και τα δυο....... Θα εχει περισσοτερο γευση εεε???Καλως την ομορφη !!!!!!!!!!!!! ΔΑΝΑΗ το σαντουιτς προφανως θα εχει μεσα και λουκανικο ??
Λιγο μονο ! ποσες φορες τρωμε βρωμικαΓιασου Γιωργακη μου..... Ε ολο σπιτικο σπιτικο.... ας φαμε και λιγο βρωμικο...
ουουουου... χωρις τα βρωμικα δεν γινετε Γιωργο μου.... του βαζης και οτι θελεις μεσα.... ;) ;) ;) ;)Λιγο μονο ! ποσες φορες τρωμε βρωμικα
Αν το βαζουμε απο ολα μεσαουουουου... χωρις τα βρωμικα δεν γινετε Γιωργο μου.... του βαζης και οτι θελεις μεσα.... ;) ;) ;) ;)
Καλο βραδυ Γιωργο.... Ειπα και ελαλησα....Αν το βαζουμε απο ολα μεσα
καλο βραδυ Δαναη κλεινω τωρα
εχεις δικιο.... αυτο θα κανω...Παρτο οπως θες και οπως σε βολευει
wolfakis ολο εδω σε βρίσκω!!!!!
Α! ....... γιατι εσυ που εισαι τωρα????
Ετσι ειναι αυτα..... οποιος προλαβη..... εγω θα φαω σαντουιτς σε λιγο... με διπλο ζαμπον....
Ναι Λυκακη μου προσεχω.... εχω και αλλες φωτογραφιες να βγαλω.... μονο ολικης αλεσης τωρα... Αλλα το ζαμπον ζαμπον...
και ετσι θελω να μεινη... Απαχο ζαμπον τρωω ομως Λυκακη μου...ελα μωρε τι να προσεχεις...ετσι κι αλλιως το σωμα απο τις φωτο φαινεται πολυ καλο...
και ετσι θελω να μεινη... Απαχο ζαμπον τρωω ομως Λυκακη μου...
ξερεις καμμια καλη μαρκα Ζαμπον τετοια????απαχο;;; μπλιαξ... ανοστο, αγευστο... αν ειναι να φας κατι, φατο οπως το εφτιαξε Ο Καλος Θεουλης... ;) ;
ξερεις καμμια καλη μαρκα Ζαμπον τετοια????
θα το ψαξω τοτε... Γιατι μεχρη τωρα επερνα αλλες μαρκες... αλλα ηταν αγευστο οπως ειπες...την διασημοτερη εταιρεια του νησιου, δεν την ξερεις;;; εε αυτη βγαζει τα καλυτερα αλλαντικα... ;)