Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

solonos_poutaniaris

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλως την ομορφη !!!!!!!!!!!!!  ΔΑΝΑΗ το σαντουιτς προφανως θα εχει μεσα και λουκανικο ??

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως την ομορφη !!!!!!!!!!!!!   ΔΑΝΑΗ το σαντουιτς προφανως θα εχει μεσα και λουκανικο ??
Γεια σου και σενα πουτανιαρη μου......Ναι σκεφτομουνα να βαλω δυο μαλιστα.... Να σε ρωτησω  δυο λουκανικα σε ενα σαντουιτς μπαινουν???? Η θα μου πεσουν βαρυ λες????Δεν ξερω κατα ποσο θα χωρανε στο στομα μου και τα δυο....... Θα εχει περισσοτερο γευση εεε???

solonos_poutaniaris

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Με προσπαθεια και υπομονη ολα μπαινουν.Τωρα οσο για την γευση δεν ξερω.Μια δοκιμη δεν βλαπτει. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λιγο μονο ! ποσες φορες τρωμε βρωμικα  :headbang: :headbang: :headbang:
ουουουου...  χωρις τα βρωμικα δεν γινετε Γιωργο μου.... του βαζης και οτι θελεις μεσα.... ;) ;) ;) ;)
Το σπιτικο καλο ειναι βρε παιδι μου.......  αλλα ειναι πολυ υγειινο.....  αμα δεν του βαλης και το ληγμενο του και τη μουχλιτσα του... και την μουσταρδα την περσινη δεν ειναι νοστιμο.... εγω λεω να τρωμε κανενα τετοιο παντως....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω θα το ηθελα να το δοκιμασω με chilly  καυτερο....

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
wolfakis ολο εδω σε βρίσκω!!!!! :2funny: :2funny:

Α! ....... γιατι εσυ που εισαι τωρα????

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι ειναι αυτα.....  οποιος προλαβη.....  εγω  θα φαω σαντουιτς σε λιγο...  με διπλο ζαμπον....

γιαμ γιαμ.... ολικης αλεσης φανταζομαι... ;) ;) ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ναι Λυκακη μου προσεχω.... εχω και αλλες φωτογραφιες να βγαλω.... μονο ολικης αλεσης τωρα...  Αλλα το ζαμπον ζαμπον...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ναι Λυκακη μου προσεχω.... εχω και αλλες φωτογραφιες να βγαλω.... μονο ολικης αλεσης τωρα...  Αλλα το ζαμπον ζαμπον...

ελα μωρε τι να προσεχεις...ετσι κι αλλιως το σωμα απο τις φωτο φαινεται πολυ καλο...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
την διασημοτερη εταιρεια του νησιου, δεν την ξερεις;;; εε αυτη βγαζει τα καλυτερα αλλαντικα... ;)
θα το ψαξω τοτε... Γιατι μεχρη τωρα επερνα αλλες μαρκες... αλλα ηταν αγευστο οπως ειπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom