θα το ψαξω τοτε... Γιατι μεχρη τωρα επερνα αλλες μαρκες... αλλα ηταν αγευστο οπως ειπες...
κοιταξε το..ειναι πολυ καλα...
θα το ψαξω τοτε... Γιατι μεχρη τωρα επερνα αλλες μαρκες... αλλα ηταν αγευστο οπως ειπες...
οκ μιας και μου το ειπες.... ειδες τελικα χρειαζοντε τα φορουμ.... οτι πληροφορια θες την βρισκης αμεσως.... Μπραβο βρε Λυκακη...κοιταξε το..ειναι πολυ καλα...
οκ μιας και μου το ειπες.... ειδες τελικα χρειαζοντε τα φορουμ.... οτι πληροφορια θες την βρισκης αμεσως.... Μπραβο βρε Λυκακη...
εμενα μ αρεσουν τα βιολογικα προιοντα ...λουκανικακι ζωντανουλι και φρεσκουλι ...απλως εχω ασχοληθει με το θεμα "διατροφη" και δη της υγιεινης διατροφης...βεβαια τα αλλαντικα κατα ποσο ειναι υγιεινα...τεςπα...τλχστν να μην τρωμε μλκιες..
Οσο το δαγκωνης και το μασουλας αλλο τοσο μεγαλωνη το ατιμοαυτο το περνεις τοσο δα ..μια σταλια και μετα ολοενα και μεγαλωνει ..και μεγαλωνει και γινεται τεραστιο ...
γατεεεε σημερα ψαχνω για βιολογικο λουκανικο ... αυτο που οσο το χαιδευεις ολο και μεγαλωνει ....Οσο το δαγκωνης και το μασουλας αλλο τοσο μεγαλωνη το ατιμο
Γεια σου Αννα σπερματορουφηχτρα
Ψαχνης, και θα μεινης σημερα χωρις λουκανικογατεεεε σημερα ψαχνω για βιολογικο λουκανικο ... αυτο που οσο το χαιδευεις ολο και μεγαλωνει ....
Ψαχνης, και θα μεινης σημερα χωρις λουκανικο
εμενα μ αρεσουν τα βιολογικα προιοντα ...λουκανικακι ζωντανουλι και φρεσκουλι ...
αυτο το περνεις τοσο δα ..μια σταλια και μετα ολοενα και μεγαλωνει ..και μεγαλωνει και γινεται τεραστιο ...συμφερει πολυ ...ειναι και βιολογικο
ε ναι να το αγκαλιασεις και λιγουλακι να δεις ....διαφερει το ενα βιολογικο απο το αλλο...τα καλα τα βρισκεις δυσκολα...μονο οταν τα δεις να τα κρατησεις γιατι αλλιως θα σου φυγουν και θα κλαις... ;) ;) ;)
ε οχι και χωρις ... ευτυχως εχω αρκετα διαθεσιμαΨαχνης, και θα μεινης σημερα χωρις λουκανικο
ποια εννοεις? το βιολογικο μαυρο προιον ?Γεια σε όλους! Ωραία η καλιτεχνική φωτο Αννα
Ποσο θα το ηθελες αυτο το μαυρο;;ποια εννοεις? το βιολογικο μαυρο προιον ?
καλημερουδιαααααααααααα
καλημερα γατε..η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι να το βλεπεις μονο...Ποσο θα το ηθελες αυτο το μαυρο;;
Καλημερα Αννα
Δειχνης σαν να το φοβασεκαλημερα γατε..η αληθεια ειναι οτι καλο ειναι να το βλεπεις μονο...
προτιμω δικα μας εγχωρια προιοντα...
ασπρα ...ειναι πιο ζωηρα και πιο γευστικα
ε ναι να το αγκαλιασεις και λιγουλακι να δεις ...
Που εισαι βρε Αννα βλεπω αλαζης αβαταρ αλλα δεν εμφανιζεσε καθολου μερες τωρα