CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καφεδακι στον κυριο ...ζεστο κρουσανακι ....Ωπς! Ναμαι πάλι! Ποια θα μου φέρει πρωϊνό στο κρεβάτι;
εγω πλενω δοντακια κι ερχομαι
για ενα ωραιο ξεκινημα στον αντρα του σπιτιου
καφεδακι στον κυριο ...ζεστο κρουσανακι ....Ωπς! Ναμαι πάλι! Ποια θα μου φέρει πρωϊνό στο κρεβάτι;
καφεδακι στον κυριο ...ζεστο κρουσανακι ....
εγω πλενω δοντακια κι ερχομαι
για ενα ωραιο ξεκινημα στον αντρα του σπιτιου
εννοειται οτι ετσι πρεπει να αρχιζει κι ετσι πρεπει να τελειωνει ..
βραδινο με ποτακι ....θα βλεπεις στη τηλεοραση το αγαπημενο σου πορνο και εγω στα τεσσερα θα ξεκουραζω τον κυριο..
τι λες?
Πολυ απολαυστικο βραδινοβραδινο με ποτακι ....θα βλεπεις στη τηλεοραση το αγαπημενο σου πορνο και εγω στα τεσσερα θα ξεκουραζω τον κυριο..
τι λες?
Εσυ απλα θα ξεκουραζεσαι..δε χρειαζεται να κανεις κατι αλλο...ολα τα αλλα τα αναλαμβανω εγω..Αν είναι να με ξεκουράζεις εσύ δεν υπάρχει λόγος να βλέπω πορνό..
α το κερασα στον κυριο το πρωιιιιιιιΑννουλα εχω ενα κρουασαν εδω με γεμιση κρεμα... Το κερναω...
ΚΑΛΕ ΔΑΝΑΗ το θεμα δεν ειναι το κρουασαν ... θα παρω ενα ετοιμο και τελειωσε ...Να βαλης και κανελιτσα στην κρεμουλα.... να νιωθη οτι τρωη Κρεμα αραβοσιτου.... να δωση γευση...
Καλημερα Αννα
τον ηπιες τον δυναμωτικο χυμο
Απο χθες το βραδυ ειναι ακομη δεν χωνεψεΠερίμενε βρε πρώτα να τον χωνέψει, να δει αν υπάρχουν παρενέργειες, και μετά ρωτάς.... Βιαστικέ!
για σενα κουκλε ..ο,τι πειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΚαλημερούδια!
Δανάη μην ενοχλείς το κορίτσι μου..
Θέλω την αποκλειστική προσοχή του!
η αληθεια ειναι οτι μου επεσαν πολλα μαζι...Απο χθες το βραδυ ειναι ακομη δεν χωνεψε
Βρε βρε βρε καλως την Αννουλαη αληθεια ειναι οτι μου επεσαν πολλα μαζι...
καλησπερααααααααααααααααααααααα
α οχι και τοσο ...αλλα ισως παθω καμια υπερβιταμινωσηΒρε βρε βρε καλως την Αννουλα
βαριστομαχιασες δλδ