Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sofoklis30

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αννούλα και φυσικά δεν σε ρώτησα γιατί δεν θα ήταν κουτό απο μέρους κάποιου να παραθέσει τις εντυπώσεις του απο οσα θα του είχες πει εσύ χωρίς προηγουμένως να σε ρωτήσει. Απλά έκανα ενα σχόλιο με τα οσα διάβασα και έτσι έβγαλα το συμπέρασμά μου. Βέβαια θα αποτυπώσω και του απο κοντά, εφόσον συναντηθούμε, συμπέρασμά μου. Να'σαι καλά μωρό.

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Αννούλα και φυσικά δεν σε ρώτησα γιατί δεν θα ήταν κουτό απο μέρους κάποιου να παραθέσει τις εντυπώσεις του απο οσα θα του είχες πει εσύ χωρίς προηγουμένως να σε ρωτήσει. Απλά έκανα ενα σχόλιο με τα οσα διάβασα και έτσι έβγαλα το συμπέρασμά μου. Βέβαια θα αποτυπώσω και του απο κοντά, εφόσον συναντηθούμε, συμπέρασμά μου. Να'σαι καλά μωρό.
θα εισαι αυστυρος μαζι μου κυριε?

sofoklis30

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν εννοεις στην κριτική τότε ναι. Στα υπόλοιπα αναλόγως τι συναισθήματα θα μου βγάλεις!!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ξεκιναει σαββατοκυριακο ..καλα  :2on1:  :fuck2:

Συνημμένα

• ANNA4.jpg
    ANNA4.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 60
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Αυτη να δης με τι ζηλο το δουλευη  :grin: :grin: :grin:
αυτο ειναι σωστο ...χρειαζεται ζηλος ..ειδικα απο τις κοπελες ..
σε 2 ωρες περιμενω εναν κυριο ... θελει να του μιλαω στο πληθυντικο και να τον περιμενω γονατιστη ...με εχει επισκεφτει 4 με 5 φορες ...σημερα με θελει ετσι..μονο στα γονατα και με σεβασμο ... με εξυταρει η φαντασια στο σεξ ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αυτο ειναι σωστο ...χρειαζεται ζηλος ..ειδικα απο τις κοπελες ..
σε 2 ωρες περιμενω εναν κυριο ... θελει να του μιλαω στο πληθυντικο και να τον περιμενω γονατιστη ...με εχει επισκεφτει 4 με 5 φορες ...σημερα με θελει ετσι..μονο στα γονατα και με σεβασμο ... με εξυταρει η φαντασια στο σεξ ...
Ετσι πρεπη να ειναι οχι σκετο κρεας
Ξερη τι θελη γι'αυτο σου ζητα τα παραπανω

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ετσι πρεπη να ειναι οχι σκετο κρεας
Ξερη τι θελη γι'αυτο σου ζητα τα παραπανω
κατι ξερετε ολοι, οχι μονο αυτος ..
να τα λετε ..δεν ειναι κακο..να τα λετε ελευθερα ...και φυσικα να τα κανετε ..
αυριο θα σας πω και το σεναριο οπως θα το εχω ζησει...γιατι η καθε φορα, ειναι η πρωτη φορα....σωστα?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κατι ξερετε ολοι, οχι μονο αυτος ..
να τα λετε ..δεν ειναι κακο..να τα λετε ελευθερα ...και φυσικα να τα κανετε ..
αυριο θα σας πω και το σεναριο οπως θα το εχω ζησει...γιατι η καθε φορα, ειναι η πρωτη φορα....σωστα?
Και τα λεμε και τα κανουμε
θα περιμενουμε νεα αυριο,οπως το λες ειναι η καθε φορα ειναι σαν να ειναι η πρωτη φορα

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kοιτα  μην κολησετε κανενα αφροδισιο παρασηματακι απο το σπερματολαγνο εδω.... παιδακι.... γιατι αυτα ειναι πολυ επικινδυνα πραγματα.

Και ξερω τον περνει κανονικα χωρις προφυλακτικο..... και ΑΠΟΡΩ  ....... αυτοι οι κομπλεξικοι οι μπατσοι της διωξης, που πανε και μεζευουν τις ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ που περνουν γιατρους ..... πως αφηνουν ανεξελεκτα το καθε ανωμαλο, επικινδυνο ... οπου ερχεται σε επαφη με τοσο κοσμο ... ανενοχλητα που μπορει να κολησει οτιδηποτε σε αυτον.... και δεν ενεργει να τους -τις μαζεψει και να τους υποχρεονει και αυτους να περνανε γιατρους και ολες τις εξετασεις!!!!!!

VALVERDE

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Kοιτα  μην κολησετε κανενα αφροδισιο παρασηματακι απο το σπερματολαγνο εδω.... παιδακι.... γιατι αυτα ειναι πολυ επικινδυνα πραγματα.

Και ξερω τον περνει κανονικα χωρις προφυλακτικο..... και ΑΠΟΡΩ  ....... αυτοι οι κομπλεξικοι οι μπατσοι της διωξης, που πανε και μεζευουν τις ΔΗΛΩΜΕΝΕΣ που περνουν γιατρους ..... πως αφηνουν ανεξελεκτα το καθε ανωμαλο, επικινδυνο ... οπου ερχεται σε επαφη με τοσο κοσμο ... ανενοχλητα που μπορει να κολησει οτιδηποτε σε αυτον.... και δεν ενεργει να τους -τις μαζεψει και να τους υποχρεονει και αυτους να περνανε γιατρους και ολες τις εξετασεις!!!!!!

ΩΠΑ ΜΙΣΟ! Αυτες ειναι πολυ σοβαρες καταγγελιες. Ειδα κι εγω οτι στην αγγελια της στο ts-dating η Αννα τονισε την λατρεια της για το σπερμα. Αυτο με εβαλε σε υποψιες, πως δηλαδη ρισκαρει την υγεια της με τον καθε τυχοντα. Αν δεν υπολογιζει τη δικη της υγεια θα υπολογισει τη δικη μου, αφου για εκεινη θα ειμαι ενα απλο "πελατακι"; Γι'αυτο και δεν την προτιμησα.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
        ΠΡΟΣΟΧΗ
το ατακτο μην γινει και μοιραιο.............

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πολλες περιπτωσεις υπαρχουν που εχουν κολησει AIDS απο τσιμπουκη χωρις , λογω ουλιτιδας η καποιον τραυματων στα ουλα ...
Οποιοι τουλαχιστον εχουν συναίσθηση  του τι μπορει να τους συμβει.... ας προσεχουν παραπανω .... και σε τετοιες περιπτωσεις, ακομη πιο προσεκτικοι....!!!

Αυτος εδω δειχνει οτι ειναι ενας ανωμαλος και ξεγραμμενος οταν δεν σκεφτεται την ΥΓΕΙΑ του.... εσεις δεν φταιτε σε τιποτα........

Ulysses

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πολλες περιπτωσεις υπαρχουν που εχουν κολησει AIDS απο τσιμπουκη χωρις , λογω ουλιτιδας η καποιον τραυματων στα ουλα ...
Οποιοι τουλαχιστον εχουν συναίσθηση  του τι μπορει να τους συμβει.... ας προσεχουν παραπανω .... και σε τετοιες περιπτωσεις, ακομη πιο προσεκτικοι....!!!

Αυτος εδω δειχνει οτι ειναι ενας ανωμαλος και ξεγραμμενος οταν δεν σκεφτεται την ΥΓΕΙΑ του.... εσεις δεν φταιτε σε τιποτα........

Πέστα ρε Αλίκη ν' αγιάσει το στόμα σου. Τόσο καιρό πια εδώ μέσα. Τι να πω πια με τη μαλακία που δέρνει τόσο κόσμο.

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ΩΠΑ ΜΙΣΟ! Αυτες ειναι πολυ σοβαρες καταγγελιες. Ειδα κι εγω οτι στην αγγελια της στο ts-dating η Αννα τονισε την λατρεια της για το σπερμα. Αυτο με εβαλε σε υποψιες, πως δηλαδη ρισκαρει την υγεια της με τον καθε τυχοντα. Αν δεν υπολογιζει τη δικη της υγεια θα υπολογισει τη δικη μου, αφου για εκεινη θα ειμαι ενα απλο "πελατακι"; Γι'αυτο και δεν την προτιμησα.
Καλημερα κουκλε ...
προφανως δεν ειμαι ουτε ηλιθεια ..ουτε καθυστερημενη να θετω σε κυνδινο τον εαυτο μου καταρχην και τους αλλους ... ειμαι αρκετα εξυπνη να προφυλασσω αλληλους ...τωρα εσυ καθεσαι και συζητας με την συγκεκριμενη που αν δεις τα ποστ της θα καταλαβεις οτι ανακαλυπτει πολλα και διαφορα για να με προσβαλλει ..
μην παρασυρρεσαι σε διαλογους που ειναι συγκοφατικοι και ανυποστατοι ...
σε οτι θες μπορεις να μιλησουμε προσωπικα να δεις ποια ειμαι ...
μην με υποτιμας ομως, γιατι δε προκειται να αυτοκτονησω ακομα ...
κανε ενα κοπο να δεις το μενος της "κυριας" που σινομιλουσες πριν προχωρησεις σε συμπερασματα ..
μια καλημερα απο μενα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα Αννα καλα εισαι ξεδιψασες;