Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αλικαρα με την ωραια κωλαρα
και σενα τι σε νοιαζει;
σε πιασε ξαφνικα φιλαθρωπια και θες να σωσεις κοσμο και κοσμακι :huh:
η θες να φας πελατες;
βγαλε φωτο την κωλαρα σου να την δουμε
και υστερα αποφασιζομεν
παμπονηρο πλασμα.... :S :S :S

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οια κωλάρα ρε παιδιά ... αφού η φωτό είναι άλλου τράβελου.
κάποιος είχε στείλει λινκ με το προφίλ του τράβελου

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Λαμογιο δεν θα πει τιποτα.Γεια σου Αλικαρα Οικοδομε.Την μερα οικοδομη και το βραδυ πεζοδρομιο.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Βρε βαλε κανενα προφυλακτικο τωρα ....... και ασε τα δηθεν πουστηκα........ οι πελατες δεν ειναι ολοι χαζοι......και καταλαβαινουν ποιος δουλευει επαγγελματικα και ποιος για τις ανωμαλιες του.....και τα παθη του Ανωμαλε.  Τωρα οποιοι σου τα δεινουν χωρις....  αμα ειναι μαλακες .....ας προσεχαν

ΥΓ:
να σου στηλω μια δωδεκαδα χυμενα σαμπο για παγακια βρε.....!!!!

χαραλάμπη ξαναβάλε δική σου φωτό και κοίτα τις δικές σου ανωμαλίες και άσε των άλλων. θάρθεις να σοβαντίσεις μιά μάντρα αύριο;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αντε ρε με τα λαμογια
αυτη και η κορη του νοσφερατου η τρασεξουαλα
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
στον κλιβανο...............

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μαζευει λευτα ο χτηκιαρης να κανει αλλαγη φυλλου.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
χαραλάμπη πρέπει να σοβαρευτείς. Μπαίνεις σε ένα θρέντ κάποιου που συστήνεται σαν Άννα ή Γιάννης - δεν έχει σημασία - γιατί δεν ενοχλεί, κάνει χαβαλέ, αυτό φαίνεται γιατί παρότι είναι από την Αθήνα, οι βασικοί συνομιλητές του είναι από τη βόρειο Ελλάδα. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να στάζεις το δηλητήριο σου και να δείχνεις το χαρακτήρα σου. Με κάνεις να πιστεύω πως είσαι ένα κακομούτσουνο αγάμητο πουστράκι που δεν μπορεί να βρεί ένα σαβουρογάμη για την ικανοποιήση του, πες μου γιατί το κάνεις;
Καταλαβαίνω πως υπάρχουν αναδουλειές, γι αυτό η προσφορά για το σοβάτισμα -που δεν βιάζομαι - ισχύει ακόμη.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
χαραλάμπη πρέπει να σοβαρευτείς. Μπαίνεις σε ένα θρέντ κάποιου που συστήνεται σαν Άννα ή Γιάννης - δεν έχει σημασία - γιατί δεν ενοχλεί, κάνει χαβαλέ, αυτό φαίνεται γιατί παρότι είναι από την Αθήνα, οι βασικοί συνομιλητές του είναι από τη βόρειο Ελλάδα. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να στάζεις το δηλητήριο σου και να δείχνεις το χαρακτήρα σου. Με κάνεις να πιστεύω πως είσαι ένα κακομούτσουνο αγάμητο πουστράκι που δεν μπορεί να βρεί ένα σαβουρογάμη για την ικανοποιήση του, πες μου γιατί το κάνεις;
Καταλαβαίνω πως υπάρχουν αναδουλειές, γι αυτό η προσφορά για το σοβάτισμα -που δεν βιάζομαι - ισχύει ακόμη.

Kωστα μου ποιος σε πειραξε ματακια μου εσενα.....? Καρδουλιτσα μου.....!!!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Kωστα μου ποιος σε πειραξε ματακια μου εσενα.....? Καρδουλιτσα μου.....!!!!!

ρε χαραλάμπη το ειπαμε παραπάνω.με τα ψυχολογικά σου, μου χαλάς τη διάθεση, και δεν κάνει να το κάνει ένα κακομοτσουνο αγοράκι, που κλεβει φωτογραφίες τραβεστί για να τις βάζει για δικές του, που έχει τρελλαθεί από τη ζηλεια του, απο την αγαμία. άντε βούρλο να βρεις καμιά δουλειά να κάνεις (η πρόταση για την οικοδομή ισχύει ακόμη)

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
θα μου απαντησει κανεις πιος ειναι ο μονσφερατος επιτελους !

καλημερα καλο μηνα σε ολουςςςςςςςςςςςςςςς

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4

Stories