epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Απαγωγη ? Μπα που τετοια τυχη.
α μη το λες ..στα ορια ειμαι να σε απαγαγω εγω ..και να χω εναν επιβητορα δεμενο διπλα στο τζακι ...και καθε φορα που σε χρειαζομαι να σε αφηνω ελευθερο ...(εξι-εφτα φορες τη μερα) ..και εσυ ξερεις τι να κανεις στην απαγωγεα σουΑπαγωγη ? Μπα που τετοια τυχη.
φυσικα ..διπλα στο τζακι ..κρασακι ...και αχαλινωτο σεξ...στο τζακι διπλα..ΟΛΑ γινονται και ΟΛΑ επιτρεπονται ..αρκει να υπαρχει ενας επιβητορας και μια προθυμη ...Αντε καντο λοιπον σε περιμενω. Πω πω τζακι κοψιδια κρασι και αφθονο σεξ.Καλο σου βραδυ Αννα.
οχι ενα δικιο το χεις, δε λεω ...ωραιο τραγουδι αλλα ετσι οπως με κοιταει ο Νινο ειναι κατι αναμεσα στο "θα σε δειρω" και "εχω δυσκοιλιότητα"
Καλημερα Αννουλα!!!!
που χαθηκες ρε γατε ?Γεια σου Αννουλα
Πραγματι χαθηκαπου χαθηκες ρε γατε ?
σε ποια κεραμιδια κυκλοφορεις ...ειναι μαζι σου και οι αλλοι γατουλιδες ?
να αρισω τωρα τις ζηλειες ?Πραγματι χαθηκα
καθε γατος μονος του κανει της βρωμοδουλιες
Και δεν αρχιζεις της ζηλιες χαχαχαχαχαχαχαχα.............................................................να αρισω τωρα τις ζηλειες ?
χαχαχαχαχαχα
χαιρομαι ..ετσι πρεπει να κανουν οι γατοι ...να ψαχνουν και να επιλεγουν την καλυτερη γατουλα ...(αλλοστε εμεις δε φοβομαστε την συγκριση)
ουτε το αβαταρ ομως δεν σχολιασες ουτε εσυ ..ουτε καποιος αλλος
και το βαλλα για καλο ρε γμτ ..
εγω το βαλα το πισωκινητο συστημα..ενα σκισιματακι ζητεισα ...αλλα ουτε σχολιο (αυτο ειναι ζηλεια)Και δεν αρχιζεις της ζηλιες χαχαχαχαχαχαχαχα.............................................................
για το αβαταρ το ειχα στο νου μου αλλα μετα το ξεχασα ωραιο το πισωκουνητο συστημα πρωτο
Σκισιματακι η σκισιματαρα καληεγω το βαλα το πισωκινητο συστημα..ενα σκισιματακι ζητεισα ...αλλα ουτε σχολιο (αυτο ειναι ζηλεια)
αααααααααααααα
καλα θα σου στειλω φωτο της γιαγιας μου και την ληξιαρχικη πραξη θανατουθα ζηταω α.φ.μ. και φωτο ...ισως και πιστοποιητικο γεννησης ....
Και δεν παντρευεσαι τοτε ειναι που δεν θα υσηχασεις με τιποτανα παντρευτω να ησυχασω απο τους αντρες εδωωωωωωωωωωωωω
χαχαχαχαχαχαχα
η αληθεια ειναι οτι δε θα ησυχασω ..και κατι που θελω να πω γενικα ...δεν εχει να κανει η εμφανιση με το σεξ ....ουτε με το χαρακτηρα ... η διαθεση ΠΑΝΤΑ μετραει ... αναφεροομαι στα αγορια παντα...Σκισιματακι η σκισιματαρα καλη καλα θα σου στειλω φωτο της γιαγιας μου και την ληξιαρχικη πραξη θανατου Και δεν παντρευεσαι τοτε ειναι που δεν θα υσηχασεις με τιποτα