το καταλαβα ρε Τερας...απλως απολογιθηκα εν μερη και στον Γιωργο..
"εν μέρει" αγράμματε νεανίσκε... γράψτο 150 φορές και να έρθεις με τον κηδεμόνα σου
το καταλαβα ρε Τερας...απλως απολογιθηκα εν μερη και στον Γιωργο..
μπα προτιμώ τα ελληνικά προιόντα...
Πλακα ναι αλλα πολυ την χοντραινης στο τελος
η Νταρια ειναι Ρωσσιδα νομιζω... ;) ;) ;)
"εν μέρει" αγράμματε νεανίσκε... γράψτο 150 φορές και να έρθεις με τον κηδεμόνα σου
εεε καμμιά φορά κάνουμε και παρασπονδίες... εξάλλου οι κανόνες έχουν πάντα και εξαιρέσεις..
δασκαλε που διδασκες και νομο ΔΕΝ εκρατησες!!!!!!!!!!
Καλυτερα δεν ειναι να ερχεσε στις δουλειες μας να μην χανουμε και χρονολεγε μου τετοιααααααααααα
πέθανε μεεεεεεεεεεεεεεε
κανονιζω ειδικη ωρα για "επαγελματικα ραντεβου"
επαναλαμβάνω .. κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του.. έτσι επιβεβαιώνεται η υπαρξη του...
εξάλλου οι νόμοι γίνονται για να τους παραβαίνουμε...
ποση ωρα θα στη πεφτω πια ?"εν μέρει" αγράμματε νεανίσκε... γράψτο 150 φορές και να έρθεις με τον κηδεμόνα σου
γατε ενοοωουσα καταλληλη ωρα ωστε να παιζει η δικαιολογια "επαγγελματικο" ραντεβου...Καλυτερα δεν ειναι να ερχεσε στις δουλειες μας να μην χανουμε και χρονο
Λες βρε Αννα να μην το καταλαβα το επαγγελματικο ραντεβουγατε ενοοωουσα καταλληλη ωρα ωστε να παιζει η δικαιολογια "επαγγελματικο" ραντεβου...
εσυ κανονισε εβδομαδιαιο "επαγγελματικο" δειπνο..στο λεω...
το τερας το κλεινω για την επομενη εβδομαδα..αν δε ερθει θα αναρτησω πανο στο τοπικ εδω ..και θα λεω "δε με γαμισε ποτε" ...
μη σου και αυριο οτι θα ειμαι στη διαθεση του...Λες βρε Αννα να μην το καταλαβα το επαγγελματικο ραντεβου
Απο τον μηνα το κατεβασες στην βδομαδα τωρα
Κατι θα γινη θα βρεθη ο τροποςμη σου και αυριο οτι θα ειμαι στη διαθεση του...
αλλα βλεπω την εκανε ....
παντως εγω το κανονισα....
εσενα στο ξαναλεω ....
βρες τροπο επείγοντος για εβδομαδιαια δειπνο ..
καλο βραδυ και απο μεναααααααααααααααααααααααααααααααΚατι θα γινη θα βρεθη ο τροπος
καλο βραδυ Αννα
Καλημερα Αννακαλημερουδιαααααααααααααα
μολις ξυπνησα και θελω γαλατακιιιιιιιιιι
αυτο θελωωωωωωωωωωωωωωωωωΚαλημερα Αννα
παρε το γαλατακι σου
Φρεσκο πραμα απο την παραγωγη στην καταναλωσηαυτο θελωωωωωωωωωωωωωωωωω
φρεσκο και ζεστουλιιιιιιιιιι
ο,τι πρεπει για ενα καλο ξεκινημα
αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχΦρεσκο πραμα απο την παραγωγη στην καταναλωση
Δεν ηπιες αρκετα χθες το βραδυ και ξαναδιψασεςαχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
σα την αγαπημενη μου ζωγραφια
εχω τρελαθει και ειναι ακομα πρωι ρε γμτ
οσο πιο πολυ πινω , τοσο πιο πολυ διψαω...εχω γινει επικυνδινηΔεν ηπιες αρκετα χθες το βραδυ και ξαναδιψασες