giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αλκοολικια θα γινηςοσο πιο πολυ πινω , τοσο πιο πολυ διψαω...εχω γινει επικυνδινη
Αλκοολικια θα γινηςοσο πιο πολυ πινω , τοσο πιο πολυ διψαω...εχω γινει επικυνδινη
Εχω και 'γω αν θες να σε ξεδιψασω (με προδιαγραφες Ε.Ε)οσο πιο πολυ πινω , τοσο πιο πολυ διψαω...εχω γινει επικυνδινη
Σφιγκοκολαριος????? Εχω δει νικ αλλα αυτο οχι.....Εχω και 'γω αν θες να σε ξεδιψασω (με προδιαγραφες Ε.Ε)
ωραια ..δινω και πιστοποιητικα εγω καταλληλοτητας και γευσης ...Εχω και 'γω αν θες να σε ξεδιψασω (με προδιαγραφες Ε.Ε)
καλως την νααααααKαλημερα Αννουλα... Καλημερα Γιωργο.... Παλι διψας Αννουλα??? Θελω μια φωτο με μπολικο πραμα και να ειναι και παγακη... ΤΕΛΟΣ
Γεια σου Δαναη :-*Kαλημερα Αννουλα... Καλημερα Γιωργο.... Παλι διψας Αννουλα??? Θελω μια φωτο με μπολικο πραμα και να ειναι και παγακη... ΤΕΛΟΣ
μμμμμμμμμ θα μου κανης τετοια τιμη???? λοιπον το παγακη θα το βαλουμε στο στομα μας και θα το γλυφουμε φιλωντας η μια την αλλη τι λες??????ωραια ..δινω και πιστοποιητικα εγω καταλληλοτητας και γευσης ...καλως την ναααααα
λοιπον θα βαλω φωτο με παγακι συντομα, ισως και σημεραααααααααα
να σε καλεσω για ποτακι ?
χαχαχαχαχαχμμμμμμμμμ θα μου κανης τετοια τιμη???? λοιπον το παγακη θα το βαλουμε στο στομα μας και θα το γλυφουμε φιλωντας η μια την αλλη τι λες??????
Κατεψυγμενα πραμματα δεν θελεται να σας δωσο φρεσκο και ζεστο της στιγμηςμμμμμμμμμ θα μου κανης τετοια τιμη???? λοιπον το παγακη θα το βαλουμε στο στομα μας και θα το γλυφουμε φιλωντας η μια την αλλη τι λες??????
αααααααααα θα ερθουν πετοντας... να εισαι σιγουρη.... χωρις αναστολες...χαχαχαχαχαχ
λεω οτι ειμαι κι εγω ..αλλα εσυ δε πιανεσαιιιιιιιιιι
χα χα χα χα
να καλεσουμαι και τα παιδια να βοηθησουν στην παραγωγη παγακιων
Γεια σου Δαναη :-*
Εμενα ποιος θα με κρατηση??? Παω να δω αν κουνιουντε οι Βαρκες....
σας αφηνω τα λεμε απογευμαιιιιιιιι
φιλιαααααααα
Δαναη κρατησε τους οσο θα λειπω /....
φιλακιαααααααα
Το σπιτι τελειωσε;;;;;;;;;;Εμενα ποιος θα με κρατηση??? Παω να δω αν κουνιουντε οι Βαρκες....
οχι ακομα.... αλλα πηγαινω...Το σπιτι τελειωσε;;;;;;;;;;
οχι ακομα.... αλλα πηγαινω...
Ελα ασε τα σαπια εγινες και εσυ μερακλης τωραΕίσαι μερακλής....!!! Σου βγάζω το καπέλο!!!
Αφήνω τα κορίτσια να κάνουν τα υπόλοιπα.....χιχιχιχι να περνάτε όμορφα πουλάκια μου.
α μπααααααααααααααΕίσαι μερακλής....!!! Σου βγάζω το καπέλο!!!
Αφήνω τα κορίτσια να κάνουν τα υπόλοιπα.....χιχιχιχι να περνάτε όμορφα πουλάκια μου.
Αστον αυτον τωρα την δευτερα θα ξαναμπηα μπαααααααααααααα
εμφανιστηκες οταν εφυγα το πρωι και ουτε καλημερα δε μου πες ..
εχεις 10 λεπτα διορια ....
αν δεν εμφανιστεις , σε βαζω τιμωρια ...
α ναι ξερω ..ειναι απο τους μαντρωμενους αυτος ...Αστον αυτον τωρα την δευτερα θα ξαναμπη