DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γινοντε ακομα τσιμουσια Τερατακη??
οκ...προσκληση δεκτη..δοκιμασιες τωρα...χμ..μ'αρεσουν τα δυσκολα...
δωσε μου μια γευση..θεμα..
Γινοντε ακομα τσιμουσια Τερατακη??
θα δείς θα δείς...
θα σου πώ ένα ανέκδοτο...
η κυρά Κατίνα του ισογείου λέει στην κυρά Μαρίκα του υπογείου..
- Μωρή Μαρίκα με κάλεσε η Λιλή του 6ου για κοζερί.. τι είναι τούτο πάλι?
και απαντά η Μαρίκα
- Δεν ξέρω μωρή κατίνα, αλλά καλού κακού πλύνε τον κώλο σου...
επειδη μπορει εσυ να εννοεις αλλο απο αυτο που καταλαβαινω ή να σε καταλαβαινω να κοψεις τις μλκιες γιατι θα "χεστουμε" ασχημα...τον κωλο μου κανεις δεν τον πειραζει..
εννοει το μπροστινο μερος ....επειδη μπορει εσυ να εννοεις αλλο απο αυτο που καταλαβαινω ή να σε καταλαβαινω να κοψεις τις μλκιες γιατι θα "χεστουμε" ασχημα...τον κωλο μου κανεις δεν τον πειραζει..
τσιμπάς ψάρακα....
εισαι νέος θα μάθεις να μην τσιμπάς... για την ώρα θα αρχίσουμε εντατικά να βγάλεις τα λέπια από τα μάτια ρεεεεεεεεεεεεεε
ε κωλογερε...με δουλευεις κιολας...να ευχεσαι να μην πετυχω την κορη σου...
εννοει το μπροστινο μερος ....
μην αρπασεσαι ...
αμα την πετύχεις σε κλαίω... το μαστίγιο της έχω μάθει να το δουλεύει καλά..
Γιατι αυτος ο διαχωρισμος τι εγινε σου επιασε τον κωλο η κορη του terasΑννουλα ποτε θα "τιμησεις" το μπροστινο μας μερος;;;
Γιατι αυτος ο διαχωρισμος τι εγινε σου επιασε τον κωλο η κορη του teras
Οχι ρε συ...απλως μου την λεει επειδη του ξεμουνιαζω την κορη...γνωστος χαζομπαμπας που θεωρει ακομη την κορη του "μικρη πεταλουδιτσα"
αααα εσύ το πας φιρί φιρί να ακούσεις αυτά που άκουσε ο πλέζουρας...
τωρα ποιος ειναι ο ψαρακας;;;
Ηρεμησε πολλα λεςΟχι ρε συ...απλως μου την λεει επειδη του ξεμουνιαζω την κορη...γνωστος χαζομπαμπας που θεωρει ακομη την κορη του "μικρη πεταλουδιτσα"
Καλα οταν γινης και εσυ μπαμπας να δουμε ποσο απελευθερομενος θα εισαιΟχι ρε συ...απλως μου την λεει επειδη του ξεμουνιαζω την κορη...γνωστος χαζομπαμπας που θεωρει ακομη την κορη του "μικρη πεταλουδιτσα"
εγω σου ειπα οτι θα αρχισω νωρις και δε μου απαντησες καν ....αμα την πετύχεις σε κλαίω... το μαστίγιο της έχω μάθει να το δουλεύει καλά..
εγω σου ειπα οτι θα αρχισω νωρις και δε μου απαντησες καν ....
αν δεν ερθεις εσυ τι να ανοιγω απογευμα ? να καθομαι μονη μου ?
πάντως για να ξέρεις τι του είπα (οχι ότι το λέω για σένα να μην παρεξηγούμαστε)
"δεν ξέρω ποιός ήτανε .. αλλά να αγιάσει το χέρι του.. λυπάμαι που δεν ήμουνα εγώ .. και να ξέρεις κάτι ανθρωπάριο.. αμα ξαναβρίσεις την οικογένεια μου θα σε βρώ όπου κι άν κρυφτείς.. και τότε θα σε σκοτώσω..."
Ηρεμησε πολλα λες