Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
συντομα οι ωρες μου θα αλλαξουν ...πολλοι μου το λενε...
οποτε θα ξεκινησω συντομα απογευματακια 7 ..καλα ειναι ?
Τους ελευθερους δεν τους πειραζη οτι ωρα και να ειναι αλλα οι παντρεμενοι οσο να ναι εχουν προβλημα,ειδικα απο εδω και περα που μεγαλωνη η νυχτα ειναι καλα και μεθαυριο που αλαζη η ωρα και ποιο νωρις

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τους ελευθερους δεν τους πειραζη οτι ωρα και να ειναι αλλα οι παντρεμενοι οσο να ναι εχουν προβλημα,ειδικα απο εδω και περα που μεγαλωνη η νυχτα ειναι καλα και μεθαυριο που αλαζη η ωρα και ποιο νωρις

αφου δεν την αντεχετε την τανα την βερα...τι την βαζετε και καθολου;;

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
αφου δεν την αντεχετε την τανα την βερα...τι την βαζετε και καθολου;;
Και που την βαλαμε δεν στερουμαστε απο  :pipa1: :zfuck: να δουμε εσυ τι τα λες οταν οταν λεω την βαλης και εσυ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μα απλά για να την απατάμε ......

ο άνδρας είναι ζώον μονογαμικόν.. μόνο γαμάει... νεανίσκε...

κι οταν βρει η γυναικα σου εναν στην ηλικια μου και σου πει " η γυναικα ειναι ζωον μονογαμικον...μονο γαμιεται" τι θα της πεις;;

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Και που την βαλαμε δεν στερουμαστε απο  :pipa1: :zfuck: να δουμε εσυ τι τα λες οταν οταν λεω την βαλης και εσυ

τις γυναικες σας τις πηδατε καθολου;;;

πριτς!!! δεν ειμαι μλκας να παντρευτω...μετα τα 40..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
κι οταν βρει η γυναικα σου εναν στην ηλικια μου και σου πει " η γυναικα ειναι ζωον μονογαμικον...μονο γαμιεται" τι θα της πεις;;

δεν θα της πω.. θα σου πω.. χαρά στο κουράγιο σου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
δεν θα της πω.. θα σου πω.. χαρά στο κουράγιο σου...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απιθανος εισαι ρε Τερας...φαση θα ειχε να κανονιστει καμια συναντηση μπουρδελιαριδων να τα πουμε λιγο...

τακτικώς και ανελλιπώς... τον κήπο σου πρέπει να τον ποτίζεις πρώτον

ρε συ εχει νοημα να ποτιζεις μαραμενο κηπο;;; αφου εχουν ξεραθει ολα!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: απιθανος εισαι ρε Τερας...φαση θα ειχε να κανονιστει καμια συναντηση μπουρδελιαριδων να τα πουμε λιγο...

στο επόμενο τσιμπούσι θα προσκληθείς σαν δόκιμο μέλος.. αν περάσεις τις δοκιμασίες θα συνεχίσεις...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
στο επόμενο τσιμπούσι θα προσκληθείς σαν δόκιμο μέλος.. αν περάσεις τις δοκιμασίες θα συνεχίσεις...

τι τσιμπουσι κοπανας απο πριν και εχω μπερδευτει;;; κανετε συναντησεις;;

και τι δοκιμασιες;;

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τι τσιμπουσι κοπανας απο πριν και εχω μπερδευτει;;; κανετε συναντησεις;;

και τι δοκιμασιες;;

φυσικά και κάνουμε.. τις δοκιμασίες θα τις περάσεις. .ρωτάς τον ΣΚΟΤΕΙΝΟ γιαυτές...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom