giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ελα παμετι εχετε παθει ?
γατουλιιιιιιιιιιιι
ελα να δειξουμε τι ειναι το σεξ μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Ελα παμετι εχετε παθει ?
γατουλιιιιιιιιιιιι
ελα να δειξουμε τι ειναι το σεξ μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ναι αυτό.. νέος είχα φτάσει τα 130... τώρα άστα 90 με πολύ πολύ ζόρι.. αλλά πάλι καλά
ναι ρε.. και περηφανεύομαι ότι ακόμη και την γυναίκα μου γαμώ...
λυκακι ..διευκρινιζε με καποιο τροπο οτι κανεις πλακα
απο τα γραπτα δεν ειναι παντα ξεκαθαρο....εγω το ξερω αλλα χρειαζεται καπως να φαινεται
και σε οσα γραφεις...γιατι θα παρεξηγειθεις καμια φορα αθελα σου...
αλλοστε το τερας ειναι γνωστο οτι κυνηγαει ΜΟΝΟ δροσερα κοριτσια
μια χαρα εισαι...τλχστν να μην εισαι χοντρος, να μην εχεις προβληματα..
ρε συ με την γυναικα σου;;;εισαι πολυ ανωμαλος τελικα...χαχα...αιμομικτη....
ρε συ με την γυναικα σου;;;εισαι πολυ ανωμαλος τελικα...χαχα...αιμομικτη....
λυκακι ..διευκρινιζε με καποιο τροπο οτι κανεις πλακα
απο τα γραπτα δεν ειναι παντα ξεκαθαρο....εγω το ξερω αλλα χρειαζεται καπως να φαινεται
και σε οσα γραφεις...γιατι θα παρεξηγειθεις καμια φορα αθελα σου...
αλλοστε το τερας ειναι γνωστο οτι κυνηγαει ΜΟΝΟ δροσερα κοριτσια
μαλλον πρεπει να σε αναλαβω εσενα ...σε 2 εβδομαδες 5 κιλα και με εγκυησηεχω γαμω΄το κοιλιά.. έκοψα το τσιγάρο και έβαλα 25 κιλά.. ενα εξάμηνο δίατα και έχασα τα 10... θέλω να χάσω αλλα 10...
Αννουλα αγαπη μου, μην ανησυχεις, ξερω οτι εκανε πλακα...οπως κι εγω του κανω..ρε συ Τερας πες της...
μαλλον πρεπει να σε αναλαβω εσενα ...σε 2 εβδομαδες 5 κιλα και με εγκυηση
μην στεναχωριέσαι αννούλα.. αν είχα παρεξηγήσει τώρα ήδη θα είχε βγεί το χέρι μου μέσα από την οθόνη του και θα του είχε ρίξει φάπα....
Προχτες που το ειπες καταλαβα για να πας στην αλληαμα δείς καμμιά φορά να λέω ότι θα πηδήξω την βεράντα... αυτό εννοώ...
Τερας...εχεις το ονομα εχω την φημη..εσυ δινεις χερι εγω δινω ποδι μονο προσεχε γιατι δεν εχει δακτυλα και φτυνει πολυ...
οσο εισαι αρακτος στον καναπε και πινεις το ουισκακι σου ... και το απολαμβανεις ...κανένα ουισκάκι θα επιτρέπεται ή μόνο εσύ θα ξεδιψάς????????????
οσο εισαι αρακτος στον καναπε και πινεις το ουισκακι σου ... και το απολαμβανεις ...
θα απολαμβανεις και ενα βαθυ
οποτε κι εγω θα ξεδιψαω ..και εσυ θα πιεις χαλαρος το ουσκακι πριν με σκισεις στα 2
εχω γαμω΄το κοιλιά.. έκοψα το τσιγάρο και έβαλα 25 κιλά.. ενα εξάμηνο δίατα και έχασα τα 10... θέλω να χάσω αλλα 10...
αμα δείς καμμιά φορά να λέω ότι θα πηδήξω την βεράντα... αυτό εννοώ...
οπωσδηποτεεεεεεεεωραία δίαιτα... πρέπει να αρχίσω εφαρμογή.. θα πρέπει να κανονίσω ένα επαγγελματικό ταξίδι 15 ημερών σύντομα..
ρώτα τον ΣΚΟΤΕΙΝΟ για μένα....
κι εσυ ρωτα την κορη σου για μενα....
[Τερας σορι ρε δεν μπορουσα να κρατηθω να μην στην πω....χαχα]
κι εσυ ρωτα την κορη σου για μενα....
[Τερας σορι ρε δεν μπορουσα να κρατηθω να μην στην πω....χαχα]