CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
πες τα γατε μου γιατι ετσι οπως παει θα μου ρθουν με συνεργα καταδυσεωνΣτενομουνα εσυ .........
πες τα γατε μου γιατι ετσι οπως παει θα μου ρθουν με συνεργα καταδυσεωνΣτενομουνα εσυ .........
Μπερδευτηκανε για αλλο πραμα νομισανεπες τα γατε μου γιατι ετσι οπως παει θα μου ρθουν με συνεργα καταδυσεων
α ρε αννα!
ολοι οι αντρες στα ποδια σου!!!!
ξεζουμισε τους!
Οχι στα ποδια της, η Αννα μπαινη αναμεσα στα ποδια μαςα ρε αννα!
ξεζουμισε τους!
Οχι στα ποδια της, η Αννα μπαινη αναμεσα στα ποδια μας
Απαπαπαπα τιποτα δεν κανη η Αννουλα ειναι καλο κοριτσιΞερεις κατι που δεν ξερουμε;;;κανει τετοια πραγματα η Αννουλα;;;χαχα
σιλβακια ρε αννα!
ξεζουμισε τους!
γατε πες οτι ειμαι καλο κοριτσι, γιατι οποιος διαβασει εδω θα νομιζει οτι ψαχνω κανονιαΑπαπαπαπα τιποτα δεν κανη η Αννουλα ειναι καλο κοριτσι
εσενα θα στα πω στο αυτατακιjoin us!!!!
Το ειπα παλι να το πω δεν πιστευουνε οι απιστοιγατε πες οτι ειμαι καλο κοριτσι, γιατι οποιος διαβασει εδω θα νομιζει οτι ψαχνω κανονια
Το ειπα παλι να το πω δεν πιστευουνε οι απιστοι
Ποιοι ειναι για λεγερε Γιωργο αντε να τους δειρουμε γιατι παραεγινε το κακο με δαυτους...
Να και εθελοντης που προσφερεται να ριξη αρκετεςοπα ακούω για ξύλο.. είμαι και γώ μέσα....
οπα ακούω για ξύλο.. είμαι και γώ μέσα....
εσεις αφηστε τα αυτα και παμε γιαΠοιοι ειναι για λεγε Να και εθελοντης που προσφερεται να ριξη αρκετες
γεια σου καρντασι
Εγω παντως το ειδα εχει ωραια μπουτια η κυριαΛυκακι ξαναβαζω αυτο το κομματι για να το δεις ....δες το καλα και πες μου