Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αλλά γιατυή θα καθαρίσει ο γιός μου.. 20 χρόνων 1.96, 105 κιλά

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εε προσπαθησε κι εσυ λιγο...κοψε τα κοψιδια+ουισκια+ κτλ..
και εγω πρεπει να χασω ενα 10κιλο να ξαναμπω στους αγωνες...

εδώ και ενα μηνα έχει κοπεί αλκοόλ και βραδυνό φαγητό.. επίσης κόπηκε ψωμί και μακαρόνια, τηγανιτά κλπ.. είμαι σε υγιεινή διαστροφή και έχω λυσσάξει της πείνας.. προχτές πήγα γυμανστήριο και μετά κόνταψα να λιποθυμίσω από την πείνα γαμώτο γιατί δεν έφαγα βράδυ.. αστα .. αλλά καλύτερα που έκοψα το τσιγάρο.. κάπνιζα 5 πακέτα την μέρα...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
εδώ και ενα μηνα έχει κοπεί αλκοόλ και βραδυνό φαγητό.. επίσης κόπηκε ψωμί και μακαρόνια, τηγανιτά κλπ.. είμαι σε υγιεινή διαστροφή και έχω λυσσάξει της πείνας.. προχτές πήγα γυμανστήριο και μετά κόνταψα να λιποθυμίσω από την πείνα γαμώτο γιατί δεν έφαγα βράδυ.. αστα .. αλλά καλύτερα που έκοψα το τσιγάρο.. κάπνιζα 5 πακέτα την μέρα...
εγω θα σε προσεξω ...
θα χανεις κιλα ενω καθεσαι αναπαυτικα στον καναπε

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

και είναι και 18 χρόνων πανάθεμα σε...

εδωσε φετος παν/νιες;;

αλλά γιατυή θα καθαρίσει ο γιός μου.. 20 χρόνων 1.96, 105 κιλά

αν θες κοντρα..ο αδερφος μου..25αρης, 1.89, 75κιλα, 2.6% λιπος, ΟΥΚας απο τα 18 του...με επιλογη του εχει μπει μονιμα στο σωμα...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
εδωσε φετος παν/νιες;;

αν θες κοντρα..ο αδερφος μου..25αρης, 1.89, 75κιλα, 2.6% λιπος, ΟΥΚας απο τα 18 του...με επιλογη του εχει μπει μονιμα στο σωμα...

ναι και πέρασε ... Ψυχολογια στο Καποδιστριακό... μου είπε ότι θα μου κάνει την τιμή να είμαι ο πρώτος της ασθενής.. και απάντησα "μα αφού δεν σπουδάζεις κτηνίατρος"

εγώ πάντως καράτε και πολεμικές τέχνες δεν κατέχω.. είμαι ειδήμων στο βαράτε...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

απο Αθηνα εισαι;;;
οχι και 5 ρε φιλε...κουλαρε...τον Μαρλμπουρο τι τον ειχες αδερφο;;

η τανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
εδωσε φετος παν/νιες;;

α ναι ? για πες !!!!!!!!!
τι τρελα μωρα ο αδερφος του ενοσ και ο γιοσ του αλλου

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ναι και πέρασε ... Ψυχολογια στο Καποδιστριακό... μου είπε ότι θα μου κάνει την τιμή να είμαι ο πρώτος της ασθενής.. και απάντησα "μα αφού δεν σπουδάζεις κτηνίατρος"

εγώ πάντως καράτε και πολεμικές τέχνες δεν κατέχω.. είμαι ειδήμων στο βαράτε...

ωπα συναδελφος η κορουλα σου...πλακα - πλακα αμα ειναι καλη μπορει να στην φαω μπαμπακα!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
α ναι ? για πες !!!!!!!!!
τι τρελα μωρα ο αδερφος του ενοσ και ο γιοσ του αλλου

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μωρο ο αδερφουλης μου εχει αρραβωνιαστει - παρολο που τον δινει που και που στην πρωην του - και ΔΕΝ ειναι για τα δοντια σου...
αν θες τον μικρο αδερφο...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
απο Αθηνα εισαι;;;
οχι και 5 ρε φιλε...κουλαρε...τον Μαρλμπουρο τι τον ειχες αδερφο;;

οχι είχα ξάδελφο τον Καρέλια...χεχεχεχε δουλεύω πολλές ώρες και τούδινα και καταλάβαινε.. είχα φτάσει να μην μπορώ να ανέβω δυο ορόφους.. και μιά μέρα κρύωσα και όταν πήγα να ανάψω τσιγάρο με έπιασε ένας βήχας που μάζευα τα μάτια μου από τον δρόμο.. και είπα ..αει στο διάλο μαλακισμένο και το έκοψα (πριν μου το κόψουν βίαια)... μετά από 4 χρόναι τώρα άρχισα να καταλαβαίνω διαφορά...

Αθήνα μένω.. καταγωγή αλεξανδρούπολη.. εχρημα΄τισα στην θεσσαλονίκη (6.5 χρόνια), στην Ελβετία (2 χρόνια) και πρίν απο 7 χρόναι στην Νιγηρία (1.5 χρόνο)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οχι είχα ξάδελφο τον Καρέλια...χεχεχεχε δουλεύω πολλές ώρες και τούδινα και καταλάβαινε.. είχα φτάσει να μην μπορώ να ανέβω δυο ορόφους.. και μιά μέρα κρύωσα και όταν πήγα να ανάψω τσιγάρο με έπιασε ένας βήχας που μάζευα τα μάτια μου από τον δρόμο.. και είπα ..αει στο διάλο μαλακισμένο και το έκοψα (πριν μου το κόψουν βίαια)... μετά από 4 χρόναι τώρα άρχισα να καταλαβαίνω διαφορά...

Αθήνα μένω.. καταγωγή αλεξανδρούπολη.. εχρημα΄τισα στην θεσσαλονίκη (6.5 χρόνια), στην Ελβετία (2 χρόνια) και πρίν απο 7 χρόναι στην Νιγηρία (1.5 χρόνο)

καλα εκανες...μπραβο και να μην το ξαναρχισεις..
κι εμενα ο πατερας μου και η μανα μου φουγαρα..γμσ τα..μονο εγω και ο αδελφος μου δεν καπνιζουμε..βλεπεις αθλητες και οι δυο αλλα ποτε δεν θελησαμε ουτε απο παρεες ουτε απο πουθενα..αντε ενα πουρο μετα τον "αγωνα"!!!

ψυχολόγα και εσύ βρε?????????????????

ναι ναι κι εγω ψυχολογα..αχ εμεις τα κοριτσια..
ρε πουστακο μην την πετυχω την κορη σου...θα σε φτιαξω εγω...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ναι ναι κι εγω ψυχολογα..αχ εμεις τα κοριτσια..
ρε πουστακο μην την πετυχω την κορη σου...θα σε φτιαξω εγω...

μπα την έχω δασκαλέψει.. ψάχνει να βρεί νέο ωραίο εργοστασιάρχει με λεφτά αισθήματα... και δεν χαμπαριάζει.. τα χώνει στα ισια το κωλόπαιδο..

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
μωρο ο αδερφουλης μου εχει αρραβωνιαστει - παρολο που τον δινει που και που στην πρωην του - και ΔΕΝ ειναι για τα δοντια σου...
αν θες τον μικρο αδερφο...
καλα ντεεεεεεεεεε
μη βααρας
αλλοστε για μια αρπακτη τον ηθελα οχι για γαμο..
αν δεν μας τον δινεις οκ..
θα παρω το γιο του τερατος , το ιδιο το τερας ...και ΦΥΣΙΚΑ τον γατοοοοοοοοοοοοοοο

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
την βλέπω να καθαρίζει και μόνη της.. :grin:
για να ΄ναι ο γιος 1,96, κοράκλα θα ΄χεις
όχι κόρη..
Πόσο ύψος έχει; 1,80;

1.75.... στο υψος μου μοιάσανε... και ο γιός μου μοιάζει εμένα .. από την μέση και κάτω....

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
1.75.... στο υψος μου μοιάσανε... και ο γιός μου μοιάζει εμένα .. από την μέση και κάτω....

α,μια χαρά ψηλούλα είναι..
να την χαίρεσαι..
και εγώ 1,76 είμαι,αλλά ο αδερφός μου
1,90.για αυτό έκανα την αντιστοιχία... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom