Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
:think: :think: :think: οταν αποφασισετε αγορια μου λετε και μενα ναι ?

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Πολυ αλαγη βλεπω σημερα, κουκλα
ξυπνησα με κεφια γατε μου ... και σκεφτηκα να βγαλω μερικες φωτο ..μη διχνω τις ιδιες συνεχως... σου αρεσαν ? εδω τα αγορια μου κανουν στυλιστικες υποδειξεις σχετικα με το μαλι... εκτος το μαλι που αλλαζει ευκολα, γενικως σου αρεσαν γατουλι..μονο εσενα εμπιστευομαι

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ξυπνησα με κεφια γατε μου ... και σκεφτηκα να βγαλω μερικες φωτο ..μη διχνω τις ιδιες συνεχως... σου αρεσαν ? εδω τα αγορια μου κανουν στυλιστικες υποδειξεις σχετικα με το μαλι... εκτος το μαλι που αλλαζει ευκολα, γενικως σου αρεσαν γατουλι..μονο εσενα εμπιστευομαι
Σαν φωτο καλες ειναι δεν μπορω να πω, αλλα ενας επιτοπου ελεγχος νομιζω ειναι προτιμοτερο  ;) ;)

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Aννα που δουλεύεις να περάσουμε καμία βόλτα να σε γνωρίσουμε ?? Φιλάκια με γλώσσα δίνεις εσύ?? Γιατί πριν 5 ημέρες βρήκα μια που με έχει τρελάνει στα γλωσσόφιλα και σκέφτομαι να τις καταθέτω τον μισθό μου κάθε μήνα μέχρι να με αφυδατώσει !!!   :uglystupid:

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
1
Aννα που δουλεύεις να περάσουμε καμία βόλτα να σε γνωρίσουμε ?? Φιλάκια με γλώσσα δίνεις εσύ?? Γιατί πριν 5 ημέρες βρήκα μια που με έχει τρελάνει στα γλωσσόφιλα και σκέφτομαι να τις καταθέτω τον μισθό μου κάθε μήνα μέχρι να με αφυδατώσει !!!   :uglystupid:

Ακουγετε πολυ ενδιαφερον. Επειδη ειμαι fan και εγω μπορεις να στειλεις ενα IM με λεπτομεριες

Ευχαριστω.

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Γιατί πριν 5 ημέρες βρήκα μια που με έχει τρελάνει στα γλωσσόφιλα και σκέφτομαι να τις καταθέτω τον μισθό μου κάθε μήνα μέχρι να με αφυδατώσει !!!  :uglystupid:
κουκλε εφοσον την βρεικες εισαι τυχερος .. και περνας και καλα απο ο,τι λες ...μια χαρα σε βρεισκω ...μονο λιγο κρατι χρειαζεται εν οψει οικονομικης κρισης βαλε κατι και στην ακρη ....καλα να περνας οπως και να χει

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ακουγετε πολυ ενδιαφερον. Επειδη ειμαι fan και εγω μπορεις να στειλεις ενα IM με λεπτομεριες

Ευχαριστω.
εδω και τοσο καιρο αυτο κανω ενημερωνω τα αγορια που και πως ... ετσι εβαλα και τις φωτο..προς τερψην των απανταχου  επιβητορων παντως ειδους πληκτρων ..στο εξης μονο vip ... αλλοστε φευγω σε 5 μερες

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Βρε Αννουλα γιατι με στελνεις με ελαφρα και με ωραιο τροπο δηλαδη ? Μια φορα πηγα εγω και οντως περασα καλα... δεν εχω το δικαωμα να παω και καπου αλλου μηπως περασω και καλυτερα ?  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ειναι αντιεπαγγελματικο αυτο που κανεις  :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Βρε Αννουλα γιατι με στελνεις με ελαφρα και με ωραιο τροπο δηλαδη ? Μια φορα πηγα εγω και οντως περαρα καλα... δεν εχω το δικαωμα να παω και καπου αλλου μηπως περασω και καλυτερα ? Ειναι αντιεπαγγελματικο αυτο που κανεις  :uglystupid: :uglystupid:
βρε ? φυσικα και εχεις το δικαιωμα ...ισα ισα που ευχαριστιεμαι να ακουω τα αγορια οτι περνανε καλα ... οπου θες μπορεις να πας και μακαρι να περασεις και καλυτερα...μην περιμενεις απο εδω να σου δοσω περισσοτερες πληροφοριες. πως δηλαδη να γραψω δημοσια οδο ? αριθμο ? τηλεφωνο? ρωτα τα παλιοτερα μελη να σου εξηγησουν κουκλε πως μπορεις να μαθεις λεπτομεριες ...φυσικα και δεν σε εδιωξα με ελαφρα... γιατι να το κανω ? οκ μωρο μου?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σαν φωτο καλες ειναι δεν μπορω να πω, αλλα ενας επιτοπου ελεγχος νομιζω ειναι προτιμοτερο  ;) ;)
Ο mister cat πολύ καλο παιδί μπορεί να είναι, αλλα μακρια και αγαπημένοι?
Τι παράπονο εχεις απο τα αλλα παιδιά, όλο κοπλιμάν σου κάνουμε!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
κανενα παραπονο απο κανεναν
Είσαι και καλό κορίτσι και πολύ μούναρος βρε παιδί μου!!!!
Έχεις και γαμώ τις κωλάρες!!! Δώσε μια τολμηρή και σέξι εικόνα σου πιο κοντινή να σε γνωρίσουμε καλλίτερα!!!!  :kissass2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Έχεις και γαμώ τις κωλάρες!!! Δώσε μια τολμηρή και σέξι εικόνα σου πιο κοντινή να σε γνωρίσουμε καλλίτερα!!!!  :kissass2:
Για να την γνωρισης καλυτερα μονο επιτοπια ερευνα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
εισαι και αχορταγος

Συνημμένα

• ANNA99.jpg
    ANNA99.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 47

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom