εισαι και αχορταγος
Γιωργάρα εγώ επαθα πλάκα!!!
Τι μουνόχειλα είναι εδώ τι κωλάρα είναι αυτή!!!!
Αννούλα είσαι για ατέλειωτο και αχαλίνωτο σκίσιμο!!!! :
εισαι και αχορταγος
Ωραιο σ.... μαλιεισαι και αχορταγος
οπως ειπα και χθες αγορια ...ξαναλεω ..μεσω πμ , μσν , τηλεφωνου δεν ξανακανω ακαποτο....πρωτα καποτιτσα αγορια μου και μετα μου στελνετε μηνυμα..κοντευω να πιασω εφταδημα.Γιωργάρα εγώ επαθα πλάκα!!!
Τι μουνόχειλα είναι εδώ τι κωλάρα είναι αυτή!!!!
Ανούλα είσαι για ατέλειωτο και αχαλίνωτο σκίσιμο!!!! :
οπως ειπα και χθες αγορια ...ξαναλεω ..μεσω πμ , μσν , τηλεφωνου δεν ξανακανω ακαποτο....πρωτα καποτιτσα αγορια μου και μετα μου στελνετε μηνυμα..κοντευω να πιασω εφταδημα.
χαχαχα μηπως θες και φωτο απο ολη την οικογενεια ? πεθερα πεθερο ? να ξερεις απο που θα με ζητησεις σε γαμο ? ηρεμησε λιγο μωρο και σκεψου αγορινα μου..ποσο νορμαλ θα ηταν αυτο που ζητας ? με την καλη εννοια στο λεωΜόνο την πρύμνη σου δείχνεις βρε φρεγάτα μου!!!
Γύρνα λίγο να δούμε και την πλώρη σου γλυκό προσωπάκι χειλαρες και βυζάκια να καυλώσουμε περισσότερο!!!!
α και μια υπενθυμηση μωρο μου..ειμαι CD αυτο σημαινει οτι δεν διαθετω στηθος ..μην μπερδευομαστεΜόνο την πρύμνη σου δείχνεις βρε φρεγάτα μου!!!
Γύρνα λίγο να δούμε και την πλώρη σου γλυκό προσωπάκι χειλαρες και βυζάκια να καυλώσουμε περισσότερο!!!!
Μωρό μου εδώ οι κακάσχημες δεν κόλωσαν και εδειξαν τους κάλους τους καμαρόνοντας μάλιστα.χαχαχα μηπως θες και φωτο απο ολη την οικογενεια ? πεθερα πεθερο ? να ξερεις απο που θα με ζητησεις σε γαμο ? ηρεμησε λιγο μωρο και σκεψου αγορινα μου..ποσο νορμαλ θα ηταν αυτο που ζητας ? με την καλη εννοια στο λεω
α και μια υπενθυμηση μωρο μου..ειμαι CD αυτο σημαινει οτι δεν διαθετω στηθος ..μην μπερδευομαστε
Μωρό μου εδώ οι κακάσχημες δεν κόλωσαν και εδειξαν τους κάλους τους καμαρόνοντας μάλιστα.
Και σύ που είσαι καλλονή με τετοιες ποδάρες λαμπάδα και κολώνεις να δείξεις τα κάλη σου και τις ομορφιές σου?
εντάξει αν δεν θές να δείξεις πρόσωπο βάλε μαυρο χρώμα πάνω απο τη μύτη, η φόρα μια μασκούλα.
Κρίμα γιατι σε αδικείς!!!
Αααααααχ να καμαρώσουμε και τα χαριτωμένα βυζάκια σου που φαντάζομαι θα είναιγια τρελλό γλύψιμο! καλα μετα τις διακοπες κουκλε θα σου στειλω σε σενα προσωπικα ο,τι θες αγορινα μου ..προς το παρον μια δοκιμη εκανα να δω πως φενονται οι φωτο..αν και ετσι οπως τις μετετρεψες αλοιωθηκαν καπως ,..θα βγαλω νεες στις διακοπες να χω μαυρισει κιολας ....να στλενω φωτο εδω ειναι καπως αδικο για μενα...σε παραπεμπω σε πιλιοτερες ανακοινωσεις με το στησιμο που εχω φαει κατα καιρους ...οποτε δεν χρειαζεται εγω να αποδειξω κατι ..ισως τα αγορια θα επρεπε να μοθ αποδειξουν...εγω εβαλα καποιες φωτο απλα να γνωριστουμε ..νομιζω οτι ειμουνα πολυ αληθινη ...εφοσον λοιπον με γνωρισατε, προχωραμε στη φιλικη συντροφια, δεν αναζητω κατι παραπανω απο εδω αλλοστε...πολλα φιλια και σε ευχαριστω για τα ΠΑΝΤΑ ΟΜΟΡΦΑ σχολια σου χοτακουλινο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
CD σημαινει ΟΧΙ στηθος κουκλε μου ..αλλοστε εχει εδω μεσα κοπελαρες κουκλες που και στηθος εχουν και σωμα και σεξυ ειναι και πολλα ακομα..οποτε δεν χρειαζεται να ξενερωνεις αγορινα μου ....εισαι στη σελιδα "ενημερωση για cd"α και μια υπενθυμηση μωρο μου..ειμαι CD αυτο σημαινει οτι δεν διαθετω στηθος ..μην μπερδευομαστε
CD σημαινει ΟΧΙ στηθος κουκλε μου ..αλλοστε εχει εδω μεσα κοπελαρες κουκλες που και στηθος εχουν και σωμα και σεξυ ειναι και πολλα ακομα..οποτε δεν χρειαζεται να ξενερωνεις αγορινα μου ....εισαι στη σελιδα "ενημερωση για cd"
λες να ακουθησω τετοια τακτικη? να γινω κι εγω 150 κιλα για να βγαλω στηθος ?Δηλαδή τα κοτόπουλα που έχουν στήθος δεν είναι CD? Τι τράνς είναι? Μπούτια έχον όμως!!!
Ασε που της γειτόνισσας το παιδί 10-12 χρονώ, που το ταΐζει κάθε μέρα κοτόπουλα έχει βγάλει βυζί που μεγαλώνει κάθε φορά που τυχαίνει και το βλέπω και πάει 150 κιλά!!!
Καλυτερα να στα τραβανε ποιο γρηγορα θα μεγαλωσουνελες να ακουθησω τετοια τακτικη? να γινω κι εγω 150 κιλα για να βγαλω στηθος ?
καθολου ασχημη ιδεα σε πληροφορω ...ζητειται αγορι για βυζοτραβηγμαΚαλυτερα να στα τραβανε ποιο γρηγορα θα μεγαλωσουνε
Ξερης τι ρουφηγμα τα κανωκαθολου ασχημη ιδεα σε πληροφορω ...ζητειται αγορι για βυζοτραβηγμα
ελιοσα λεμεεεε!!!μπουχαχαχαχαχαχα!!!!θεικο!!!!Πάντως παιδιά να πω την αμαρτία μου όταν μπήκα στο site και πάλι μετά απο καιρό και είδα το θέμα των CD........νόμιζα ότι πόσταρε κανα παλικάρι από τα Virgin Megastores για νέες κυκλοφορίες CD......πως αλλάζουνε οι καιροί ε?
ελιοσα λεμεεεε!!!μπουχαχαχαχαχαχα!!!!θεικο!!!!