Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ CD_ANNA... αγορια καθημερινα στις 22.00 μεχρι 10 ιουλιου ..μετα διακοπες

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕς  CD

Για να μην νομιζεται οτι ειμαι μονο τσουλα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Νομιζω οτι το ασπρο φορεμα σου αρεσε
ε βεβαια ..αντιγραφω εγω τωρα..αλλα και η σταση το καρεκλατο που το πασ ? κατσε και σιμερα εχω να κανω πολλα ...μια η μανικα στο στομα μια η καρεκλα, δεν ξερω πιος θα αντεξει..κι εσυ ρε παιδακι μου εισαι μακρια. χαθηκε να εισαι εδω να μην ψαχνω

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε βεβαια ..αντιγραφω εγω τωρα..αλλα και η σταση το καρεκλατο που το πασ ? κατσε και σιμερα εχω να κανω πολλα ...μια η μανικα στο στομα μια η καρεκλα, δεν ξερω πιος θα αντεξει..κι εσυ ρε παιδακι μου εισαι μακρια. χαθηκε να εισαι εδω να μην ψαχνω
Αμα ειμουν κοντα θα εβρισκα και τον δρομο αμεσως δεν θα γλυτωνες ετσι ευκολα θα γινοτανε σκληρη μαχη και ορθιο και καρεκλατο και αναποδα και οπως αλλιως ερχοταν εκεινη την στιγμη

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Αμα ειμουν κοντα θα εβρισκα και τον δρομο αμεσως δεν θα γλυτωνες ετσι ευκολα θα γινοτανε σκληρη μαχη και ορθιο και καρεκλατο και αναποδα και οπως αλλιως ερχοταν εκεινη την στιγμη
το ξερω γατε μου ...εισαι απο τους πολυ str8 σε ο,τι λες και ο,τι κανεις .... παω να ετοιμαστω σιγα σιγααααααααα καλο βραδακι και καλα γ...σια κουκλε  μουυυυυ ... γατε μου εσυυυυυυυυ φιλακιααααααααααα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να περασης μια υπεροχη βραδια με πολλες μαχες

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
σ ευχαριστω πολυ γατεεεεε ..δυστυχως οχι με τα αγορια απο εδω ... κανουν τα δικα τους παλι... αλλα η βραδια θα ναι υπεροχη...σε σενα τι να πω ? 1000 γατουλες να σε περιμενουν απ εξω

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ε οχι και 1000 κοψε κατι καν τα 999  :grin: :grin: :grin:
πλακες γινονται  :jerking: :jerking: