giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Nα απλωσο την μανικα να στην σβησω.........αχ ετσι ειναι ...εχω αρπαξει φωτια
Nα απλωσο την μανικα να στην σβησω.........αχ ετσι ειναι ...εχω αρπαξει φωτια
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ οχι τη μανικα παλιιιιιιι θα πνιγωωωωωωωω και δεν προλαωαινω με τετια πιεση να καταπνινωNα απλωσο την μανικα να στην σβησω.........
Τα μισα μεσα τα μισα εξωΧΑΧΑΧΑΧΑΧ οχι τη μανικα παλιιιιιιι θα πνιγωωωωωωωω και δεν προλαωαινω με τετια πιεση να καταπνινω
ααα οχιιι να πεφτει εξω δε κανει ..η μανικα κανονικα στη θεση της εχουμε λειψυδρίαΤα μισα μεσα τα μισα εξω
ααα οχιιι να πεφτει εξω δε κανει ..η μανικα κανονικα στη θεση της εχουμε λειψυδρία
Ουτε μια σταγονα να μην παη χαμενητα πινω ολα
στην υγεια μας λοιπον και ασπρο πατοΟυτε μια σταγονα να μην παη χαμενη
Γουλια γουλια η μια και εξωστην υγεια μας λοιπον και ασπρο πατο
ασπρο πατο λεμεεεεεεεεεεεε ολαΓουλια γουλια η μια και εξω
Καλα ντε μην φωναζης, και βαριεμε τωρα θα κανης μιαασπρο πατο λεμεεεεεεεεεεεε ολα
Νομιζω οτι το ασπρο φορεμα σου αρεσε
Για να μην νομιζεται οτι ειμαι μονο τσουλα
ε βεβαια ..αντιγραφω εγω τωρα..αλλα και η σταση το καρεκλατο που το πασ ? κατσε και σιμερα εχω να κανω πολλα ...μια η μανικα στο στομα μια η καρεκλα, δεν ξερω πιος θα αντεξει..κι εσυ ρε παιδακι μου εισαι μακρια. χαθηκε να εισαι εδω να μην ψαχνωΝομιζω οτι το ασπρο φορεμα σου αρεσε
Αμα ειμουν κοντα θα εβρισκα και τον δρομο αμεσως δεν θα γλυτωνες ετσι ευκολα θα γινοτανε σκληρη μαχη και ορθιο και καρεκλατο και αναποδα και οπως αλλιως ερχοταν εκεινη την στιγμηε βεβαια ..αντιγραφω εγω τωρα..αλλα και η σταση το καρεκλατο που το πασ ? κατσε και σιμερα εχω να κανω πολλα ...μια η μανικα στο στομα μια η καρεκλα, δεν ξερω πιος θα αντεξει..κι εσυ ρε παιδακι μου εισαι μακρια. χαθηκε να εισαι εδω να μην ψαχνω
το ξερω γατε μου ...εισαι απο τους πολυ str8 σε ο,τι λες και ο,τι κανεις .... παω να ετοιμαστω σιγα σιγααααααααα καλο βραδακι και καλα γ...σια κουκλε μουυυυυ ... γατε μου εσυυυυυυυυ φιλακιαααααααααααΑμα ειμουν κοντα θα εβρισκα και τον δρομο αμεσως δεν θα γλυτωνες ετσι ευκολα θα γινοτανε σκληρη μαχη και ορθιο και καρεκλατο και αναποδα και οπως αλλιως ερχοταν εκεινη την στιγμη