CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλος τον γατο τον πονηρο, τον μπερμπαντη τον εκφυλο τον γλυκουληηηηηηηηηηηηηηηηηΚαλως την Αννα την ναζιαρα
καλος τον γατο τον πονηρο, τον μπερμπαντη τον εκφυλο τον γλυκουληηηηηηηηηηηηηηηηηΚαλως την Αννα την ναζιαρα
σωστο κι αυτοΤι γατος ειναι αμα δεν ειναι πονηρος και περπαντης
Πρωινη σημερα φανταζομαι τι κεφια θα εχεις γιασωστο κι αυτο
αστα γατε μου αστα ... οποιος πεσει στα χερια μου σημερα θα σερνεται για μια βδομαδα με τετοιες ορξεις που χω .. παω ωρα να κοιμηθω 2 ωριτσες να μαι φρεσκια το βραδυ για να ταλαιπωρησω το αγορι που θα ερθει σημερα να με γ ...νωρισειΠρωινη σημερα φανταζομαι τι κεφια θα εχεις για
ειχα ξυπνησει απο πολυ νωρις και πηγα βολτα στα μαγαζια να βρω πα ..πουτσα ... τα λεμε σε λιγακιΠρωινη σημερα φανταζομαι τι κεφια θα εχεις για
Ωχ καταλαβα τι ορεξεις θα εχεις οταν ξυπνησης,τετοια ωρα τι να σου πω καληνυχτα! αντε καλη ξεκουρασηαστα γατε μου αστα ... οποιος πεσει στα χερια μου σημερα θα σερνεται για μια βδομαδα με τετοιες ορξεις που χω .. παω ωρα να κοιμηθω 2 ωριτσες να μαι φρεσκια το βραδυ για να ταλαιπωρησω το αγορι που θα ερθει σημερα να με γ ...νωρισει
Τα αγαπας βλεπω, αυτα σου δινουνε ζωη και να ειναι και μπολικα,τα φτυνης η τα καταπινης;
δεν κανω διαιτα γατε ειμαι αρκετα λεπτη και αυτα δε παχαινουν ... ασε που μου λειπυν πρωτεινεςΤα αγαπας βλεπω, αυτα σου δινουνε ζωη και να ειναι και μπολικα,τα φτυνης η τα καταπινης;
σε παραπεμπω σελιδα 4 εδω καποιο αλλο αγορι σας εχει ηδη ενημερωσει ..μη μιλαω εγω και με πουν τσουλαΤα αγαπας βλεπω, αυτα σου δινουνε ζωη και να ειναι και μπολικα,τα φτυνης η τα καταπινης;
δεν εισαι ??..μη μιλαω εγω και με πουν τσουλα
χμ ε για να πω και του στραβου το δικιο ...ειμαι λιγακιδεν εισαι ??
Και διαιτης ειναι και περνης τις απαραιτητες πρωτεινεςδεν κανω διαιτα γατε ειμαι αρκετα λεπτη και αυτα δε παχαινουν ... ασε που μου λειπυν πρωτεινες
Αλλοι να λενε τα καλα εσυ να υπακους στις ορεξεις μαςσε παραπεμπω σελιδα 4 εδω καποιο αλλο αγορι σας εχει ηδη ενημερωσει ..μη μιλαω εγω και με πουν τσουλα
Ποσο λιγακι οσο πατα ο γατοςχμ ε για να πω και του στραβου το δικιο ...ειμαι λιγακι
οσο παταει ο γατος? η οσο πατανε ολοι οι γατοι επι της γης?Ποσο λιγακι οσο πατα ο γατος
μη μου κανεις τετοια μη μου κανεις τετοια ..Ενας π... γατος και να τσουζη
Ε τοτε τετοιαμη μου κανεις τετοια μη μου κανεις τετοια ..