Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
επίσης να σας καλέσω να παρατηρήσετε τα avatars των κυρίων που διαφωνείτε, να το πράξετε τάχιστα πριν τα ξαναλλάξουν, νομίζω πως εύκολα θα συμπερανέτε πως δεν διαφωνούσατε με δυό, το ίδιο άτομο είναι.
ξαναλέω δεν ομιλώ για την CD_ANNA.

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
επίσης να σας καλέσω να παρατηρήσετε τα avatars των κυρίων που διαφωνείτε, να το πράξετε τάχιστα πριν τα ξαναλλάξουν, νομίζω πως εύκολα θα συμπερανέτε πως δεν διαφωνούσατε με δυό, το ίδιο άτομο είναι.
καλα φιλε μου τωρα που μπηκε ο αβραμης ο καραανωμαλος βλεπε κυριλος καλα ξεμπερδεματα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
αμαννννννννννννν

οσιε μου κανες ζημια...βαλε τωρα μια καλονη και ασε υπονοοθμενα οτι ειμαι εγω...μη μου μεινει καμια ρετσινια οτι ειμαι αυτο το τσιρκο

μωρο μου εσυ δεν παθαινεις ζημια απο κανεναν και δη απο καμια...ασε τον κοσμο να θαυμαζει το αβαταρ σου... :headbang: :headbang:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
:think: :think: :think:
πως ? ειπατε ? οριστε ?  :think: :think: :think: :think:

ειναι δυο σε ενα ?  :think: :think: :think:javascript:void(0); :think:εχουν τα καπη ιντερνετ ?

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και επειδη εισαι και αργοστροφος για τον αβραμη λεω δε λεω για σενα οσιε

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ενας χαζος ειναι που μολις με βλεπει κανει σαν να του μπηκε τιποτα στον κωλο
δεν ξερω γιατι
τελοσπαντων δεν καθομαι να μιλησω μαζι του εδω γιατι θα πηδηχτει το θεμα

η ηλικία δεν επιτρέπει πιο γρήγορα, αργά και σίγουρα
αν φεύγεις, καλό σου βράδυ.

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
και επειδη εισαι και αργοστροφος για τον αβραμη λεω δε λεω για σενα οσιε
ρε συ Αβραμη ? αλαξε το ..δεν ειναι καλο το διονυσης ..βαλε αλλο ρε μικρε ...κατσε να φωναξω τον ντουρα να σε ξαναβαφτισει ..

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε συ Αβραμη ? αλαξε το ..δεν ειναι καλο το διονυσης ..βαλε αλλο ρε μικρε ...κατσε να φωναξω τον ντουρα να σε ξαναβαφτισει ..
αννουλα δηλαδη σοβαρα τωρα με τη βλακεια που πες τι καταλαβες?
εγω σου λεω με βλεπει ο αβραμης και κλαιγεται και μου ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΗΣ???????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
νομιζω εχει ληξει αυτο το θεμα
τελευταια φορα που ασχολουμαι

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
μωρο μου εσυ δεν παθαινεις ζημια απο κανεναν και δη απο καμια...ασε τον κοσμο να θαυμαζει το αβαταρ σου... :headbang: :headbang:
μη μου λες τετοια γιατι με βλεπω να ψωνιζομαι πολυ συντομα...
αν και σε ο,τι αφορα εδω τα αγορια και ειδικοτερα εσενα...παντα στη διαθεση σας ...χωρις "ξυνιλες" σα τα καπη που κατα καιρους μας χαλανε την καλη διαθεση...μια και ειπες αβαταρ κατσε να το αλλαξω

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
απλα πριν πεις τη βλακεια σου κατσε και δες τι μου λεγε
και μετα μιλα
γιατι το χω ξαναπει ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
αννουλα δηλαδη σοβαρα τωρα με τη βλακεια που πες τι καταλαβες?
εγω σου λεω με βλεπει ο αβραμης και κλαιγεται και μου ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΗΣ???????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
νομιζω εχει ληξει αυτο το θεμα
τελευταια φορα που ασχολουμαι
καταρχας μη στραβωνεις ..εσυ μου ειπες οτι ειμαι το ζομπι πριν και δεν παρεξηγειθηκα αν και ηταν κακοπροαιρετο σαν σχολιο...αλλα ειμαι πολυ οκ σε τεοια θεματα και δε χαλιεμαι...αρα εκανες εσυ ασχημα σχολια..
οσο για το αβραμης συγνωμη ....κατι κοινο εχετε ισως στη συμπεριφορα που με μπερδεψε..ειλικρινα δεν καταλαβα...
αν θες μεινε αν θες αποχωρησε , δεν εισαι στο σπιτι μου...αν μεινεις παντως φροντισε να εισαι λιγακι πιο θετικος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom