You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
εδω ειμαι λαρυ ...τωρα για ποιο λογο το κανει αυτο ο osie δε το γνωριζω ....καποιο λογο θα εχει /...αλλα πες του κι εσυ να γραφει ονομα μη γινει καμια παρεξηγηση και με νομιζουν εμενα και με παρει ο μπογιαςεεεεεεεεεεεε ποια στον πουτσο ειναι θα μας πεις?
αννουλα εισαι εδω?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ηρθαν οι εξωγηινοι πριν και μου εκαναν σαμποταζ για να μη με βρισκεται ...αστα λαρυ , μπορει και να με δολοφωνησουν ....κατσε να στειλω πμ σε κανεναν μοντ να επιληφθει περι του αβαταρ μουχχχχαχχααχαχαχχαχ η βαλεντινα ειναι χχαχχχαχα
αννα γιατι στο ονομα σου δεν δειχνει οτι εισαι online?
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
εδω ειμαι λαρυ ...τωρα για ποιο λογο το κανει αυτο ο osie δε το γνωριζω ....καποιο λογο θα εχει /...αλλα πες του κι εσυ να γραφει ονομα μη γινει καμια παρεξηγηση και με νομιζουν εμενα και με παρει ο μπογιας
επαναλαμβάνω
δεν έχει καμία σχέση με σένα.
ποιό είναι δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να το βρείτε.
για βοήθεια, εμφανίζεται με διάφορα nick names σε θρέντ άλλων, στο παρελθόν είχε ένα δικό του που εδώ και καιρό είναι, λόγω μη συμμετοχής, ανενεργό.
εεεεεεεεεεεε ποια στον πουτσο ειναι θα μας πεις?
αννουλα εισαι εδω?
φιλε θα ελεγα οτι ειναι η -εν το τοπικ- σκια της Αννας....ο νοων νοειτο!!! ;) ;)
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
στοιχεία εκταμιευτήκαν από:
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
οι φωτο ειναι απο αποκριες ? επιθεωρηση ? τι ?επαναλαμβάνω
δεν έχει καμία σχέση με σένα.
ποιό είναι δεν νομίζω πως είναι δύσκολο να το βρείτε.
για βοήθεια, εμφανίζεται με διάφορα nick names σε θρέντ άλλων, στο παρελθόν είχε ένα δικό του που εδώ και καιρό είναι, λόγω μη συμμετοχής, ανενεργό.
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ολα τα ξερεις πιααααα ....κανονισε να σε παρει χαμπαρι...θα σου ζηταει πνευματικα δικαιωματαστοιχεία εκταμιευτήκαν από:
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Κύριοι
εδώ θα πρέπει να δηλώσω πως οι απόψεις και κρίσεις περί της καλλονής είναι απολύτως υποκειμενικές,ως εκ τούτου να είστε φειδωλοί στην έκφραση των απόψεων σας.
εγώ πάντως προτιμώ να τον κόψω και να το πετάξω στα σκυλιά παρά να......μπρρρρρρ.
εδώ θα πρέπει να δηλώσω πως οι απόψεις και κρίσεις περί της καλλονής είναι απολύτως υποκειμενικές,ως εκ τούτου να είστε φειδωλοί στην έκφραση των απόψεων σας.
εγώ πάντως προτιμώ να τον κόψω και να το πετάξω στα σκυλιά παρά να......μπρρρρρρ.
οι φωτο ειναι απο αποκριες ? επιθεωρηση ? τι ?
θα ελεγα απο το Circus Medrano!!!
Κύριοι
λεω στα αδεσποτα για να χορτασουν καλα...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλε που να χορεσει αυτη στην σκια μου ? δες με εμενα στο αβαταρ και δες και το βουνο ..πως να κρυφτει πισω μου ?φιλε θα ελεγα οτι ειναι η -εν το τοπικ- σκια της Αννας....ο νοων νοειτο!!! ;) ;)
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αννουλα αυτη με την ξανθια περουκα με τις αφελειες εισαι?
φιλαράκι, εδώ σου ταιριάζει η φράση του Ν.Κουρκούλου "όχι, άλλο κάρβουνο"
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
οχι αλλοφιλαράκι, εδώ σου ταιριάζει η φράση του Ν.Κουρκούλου "όχι, άλλο κάρβουνο"
φιλαρακι εδω σου ταιριαζει η φραση,δεν ξερω ποιος την πρωτοειπε ''κοψε την πρωινη''φιλαράκι, εδώ σου ταιριάζει η φράση του Ν.Κουρκούλου "όχι, άλλο κάρβουνο"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις