You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ε ναι ας πουμε ....δυστυχως ..αλλα ας πουμε ενα καλο σεξουλιαρη καυτο χειμωνααααααγεια σου Αννουλα......να ευχηθουμε καλο φθινοπωρο
μπορω να σε βοηθησω να τα μετρησεις κουκλεποσα ξερειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ενα γεια μπηκα να πω ...
απο κοντα αυτα..
μονο για ενα γεια μας εχεις...τωρα εγω κλαιω...κλαψ-σνιφ,κλαψ-σνιφ....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ε ναι ας πουμε ....δυστυχως ..αλλα ας πουμε ενα καλο σεξουλιαρη καυτο χειμωναααααα
Κρυο....αρα καιροs για τριο!!!!!!!!
ε ναι ας πουμε ....δυστυχως ..αλλα ας πουμε ενα καλο σεξουλιαρη καυτο χειμωναααααα
κατι ξερεις και δεν μας το λες... ;) ;) ;)
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Α ρε wolfaki.... χαχαχαχαχαχαχ...
Εδω κανεις τον γαμπρο βρε Κρητικαρε? Θα βουλιαξει το νησι απο ντροπη!
Μηπως ντυνεσαι κι εσυ Αννουλα?
Εδω κανεις τον γαμπρο βρε Κρητικαρε? Θα βουλιαξει το νησι απο ντροπη!
Κρυο....αρα καιροs για τριο!!!!!!!!
ολο εκει ο νους σου..
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν εβγαινε αλλοιωs η....ομοιοκαταληξια.......Οχι οτι γινονται τετοια...απαπαπαπαπαολο εκει ο νους σου..
Α ρε wolfaki.... χαχαχαχαχαχαχ...
Λοιπον, επειδη σε βλεπω forza Roma...κοψε τον εκκεντρισμο σου και κοιταξε να βελτιωσεις τον τροπο επικοινωνιας σου..
Δεν ειναι κακο να εχεις ανταγωνισμο...μαλιστα αν ησουν υγιης επαγγελματιας θα ελεγες ΣΥΝαγωνισμο...
Βεβαια, οπως σου ειπα η πλακα θελει και τον καταλληλο συνομιλητη..κακως που επελεξα εσενα ως το προσωπο που θα αστειευτω..
Όπως αναγραφεται και στο name σου, με μια πινελια μου, Megaλαθος, η προσπαθεια επικοινωνιας εστω και μεσα απο μια πλακα...
Υ.Γ. Ειναι γελοιο και αγενες να χρησιμοποιεις το τοπικ καποιου αλλου για να επιδειξεις το προσωπο σου.
Αν ηθελες να δειξεις, οντως, την αντιθεση σου θα χρησιμοποιουσες τα προσωπικα μηνυματα κι οχι ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ενα τοπικ.
Αυτα απο μενα και σορι Αννα που απαντησα μεσα απο το θρεντ σου..
Δεν εβγαινε αλλοιωs η....ομοιοκαταληξια.......Οχι οτι γινονται τετοια...απαπαπαπαπα
ναι ρε κουλαρε...[αλλο που δεν θες αλλα τεςπα...χαχα ]
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ελα ρε συ...τι θες και ασχολεισαι ρε κουκλε ...αφου σου ειπα ....ναι ρε κουλαρε...[αλλο που δεν θες αλλα τεςπα...χαχα ]
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Mα εδω ειναι το στεκι σου βρε μωρο μου, εδω θα στα πω... Κι εσυ την πλακιτσα δημοσιως την εκανες...
Να σε ενημερωσω οτι δεν υπαρχει ουτε συναγωνισμος ουτε ανταγωνισμος, γιατι πολυ απλα αυτοι που αρεσκονται σε "καθαροαιμους" αντρες που φορανε κιλοτακια και καλσον, δεν πολυγουσταρουν τις τρανς... τις βρισκουν πολυ.. γυναικες~
Καλη συνεχεια στην ομορφη παρεουλα σας...
Μια συμβουλη...
Αφου εισαι τοσο πλακατζης κανε αυτο... Κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη και πες τι ειναι αυτο που πραγματικα σε καβλωνει. Θα γελασεις πολυ. Α ρε λεβεντογεννα Κρητη...
Να σε ενημερωσω οτι δεν υπαρχει ουτε συναγωνισμος ουτε ανταγωνισμος, γιατι πολυ απλα αυτοι που αρεσκονται σε "καθαροαιμους" αντρες που φορανε κιλοτακια και καλσον, δεν πολυγουσταρουν τις τρανς... τις βρισκουν πολυ.. γυναικες~
Καλη συνεχεια στην ομορφη παρεουλα σας...
Μια συμβουλη...
Αφου εισαι τοσο πλακατζης κανε αυτο... Κοιτα τον εαυτο σου στον καθρεφτη και πες τι ειναι αυτο που πραγματικα σε καβλωνει. Θα γελασεις πολυ. Α ρε λεβεντογεννα Κρητη...
ελα ρε συ...τι θες και ασχολεισαι ρε κουκλε ...αφου σου ειπα ....
και εγω σου απαντησα....
Λοιπον, αν εχεις παει, ποτε, στο Κολωνακι θα σου ελεγα αυτο....
Η παρουσια σου εκει ΔΕΝ σε κατατασσει ΟΥΤΕ στο high sociaty OYTE στους επιστημονες που συχναζουν εκει..
Ενα απλο παραδειγμα για να σου αποδειξω οτι ειναι ατοπο αυτο που ειπες για το στεκι..
Αααα εσυ τωρα εισαι μια "καθαροαιμη" γυναικα, αυτο μου λες....μηπως και απο τις πολλες ορμονες εχεις παραισθησεις;;;
Ξερεις τι ...οταν βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεπτη βλεπω αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειμαι και οχι αυτο που ΘΕΛΩ να ειμαι, και δυστυχως για σενα μ'αρεσω...ουτε θελω να γινω η Βαλεντινα στη θεση του Μπαμπη ουτε το αντιστροφο...
Η φυση πετυχε τον στοχο της!!!Γι'αυτο μπορω να σε διαβεβαιωσω...
Τελος, ασε τα μαθηματα ζωης σε μενα γιατι ξερω τι εστι wolfakis7...κοιταξε ΕΣΥ στον καθρεπτη και ασε τους αλλους να κανουν την γενια τους....
Υ.Γ. Ακου-σκεψου-μιλα...αυτο ειναι το τριπτυχο του συνομιλητη...
Η παρουσια σου εκει ΔΕΝ σε κατατασσει ΟΥΤΕ στο high sociaty OYTE στους επιστημονες που συχναζουν εκει..
Ενα απλο παραδειγμα για να σου αποδειξω οτι ειναι ατοπο αυτο που ειπες για το στεκι..
Αααα εσυ τωρα εισαι μια "καθαροαιμη" γυναικα, αυτο μου λες....μηπως και απο τις πολλες ορμονες εχεις παραισθησεις;;;
Ξερεις τι ...οταν βλεπω τον εαυτο μου στον καθρεπτη βλεπω αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ειμαι και οχι αυτο που ΘΕΛΩ να ειμαι, και δυστυχως για σενα μ'αρεσω...ουτε θελω να γινω η Βαλεντινα στη θεση του Μπαμπη ουτε το αντιστροφο...
Η φυση πετυχε τον στοχο της!!!Γι'αυτο μπορω να σε διαβεβαιωσω...
Τελος, ασε τα μαθηματα ζωης σε μενα γιατι ξερω τι εστι wolfakis7...κοιταξε ΕΣΥ στον καθρεπτη και ασε τους αλλους να κανουν την γενια τους....
Υ.Γ. Ακου-σκεψου-μιλα...αυτο ειναι το τριπτυχο του συνομιλητη...
Valentina Megastar
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ωραια τα λες αλλα σου θυμιζω οτι η κουβεντα γινεται στο θρεντ ενος 100% αντρα που του αρεσει που και που να φοραει κιλοτακια στο σπιτι και αυτη τη στιγμη ειναι μπροστα στον υπολογιστη αξυριστος με φανελα και παντοφλες. Κι εσυ τον λες Αννουλα και φλερταρεις μαζι του δημοσιως. Αρα ναχαμε να λεγαμε.
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
διευκρινησε ποια ειναι σε παρακαλω..ειναι μαλλον ασχημο να υποννοεις οτι ειμαι εγω αυτο το ζομπικοίτα τι βρίσκεις ψάχνοντας:
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
διευκρινησε ποια ειναι σε παρακαλω..ειναι μαλλον ασχημο να υποννοεις οτι ειμαι εγω αυτο το ζομπι
καμία μα καμία σχέση με σένα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154