giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και σε ποιον δεν αρεση να το ακουη να κελαηδαξέρω, σου αρέσει να το ακούς που "κελαηδάει".
Και σε ποιον δεν αρεση να το ακουη να κελαηδαξέρω, σου αρέσει να το ακούς που "κελαηδάει".
Κατι παραπανω ξερη η Συλβια που το λεει ;)
βρε osie μην βαζεις τετοια και τρωω....
Και σε ποιον δεν αρεση να το ακουη να κελαηδα
κανη τσιου τσιουμπορω να διαβεβαιωσω οτι κελαιδαει καταπληκτικα
μονο?με καραευλογησε εκτοσ αυτου μου αδειασε και ολοκλιρη αγιαστουραΣυλβια γιατί νομίζω ότι σε ευλόγησε;
Αφου δεν σου αρεση οτι κελεπουρια σου τυχαινουν στειλτα σε μεναουστ ρε, σε μένα δεν αρέσει
εσενα δηλαδη το καναρινι σου ψωφισε?ουστ ρε, σε μένα δεν αρέσει
........... .............ουστ ρε, σε μένα δεν αρέσει
εσενα δηλαδη το καναρινι σου ψωφισε?
........... .............
μα καθολου ?
οταν κανει να κελαηδήσει τι κανεις ? κρυα ντουζ και γιογκα ? ..
Εχασες επεισοδεια για την δικια σου καρδερινα λεειθα του θέσω μιά με τη σκαπέτη και θα το ανοίξω στα δυό.
για την καρδερίνα του Γιώργη λέμε, οη την δικιά μου.
θα του θέσω μιά με τη σκαπέτη και θα το ανοίξω στα δυό.
βρε συ...μη σου πω οτι θα πρεπει να βρεις και ενα καλο σιδερενιο κλουβι να το κλιδωσειςόχι, αλλά το προσέχω πιο πολύ, δεν το αφήνω σε ρεύματα, ανοιχτά παράθυρα, το ντύνω όταν κάνει κρύο.....
συντεκνε ασε την καρδερινα του γιωργη υσηχη την θελουμε να κελαηδαει .....την δικια σου θα την κσεπουπουλιασουμε να μην κελαηδισει ξαναθα του θέσω μιά με τη σκαπέτη και θα το ανοίξω στα δυό.
συντεκνε ασε την καρδερινα του γιωργη υσηχη την θελουμε να κελαηδαει .....την δικια σου θα την κσεπουπουλιασουμε να μην κελαηδισει ξανα
μας πονεσες τα ματια νυχτα το πηρες το απολυτηριο;συντεκνε ασε την καρδερινα του γιωργη υσηχη την θελουμε να κελαηδαει .....την δικια σου θα την κσεπουπουλιασουμε να μην κελαηδισει ξανα
αααααααααα ..θα σε μαλωσω ...εσενα το απολυτήριο σε νοιαζει ? υπαλληλο θα προσλαβεις κουκλε ?μας πονεσες τα ματια νυχτα το πηρες το απολυτηριο;
Ποιο απολυτηριο στην τριτη δημοτικου ειναι ακομημας πονεσες τα ματια νυχτα το πηρες το απολυτηριο;
αααααααααα ..θα σε μαλωσω ...εσενα το απολυτήριο σε νοιαζει ? υπαλληλο θα προσλαβεις κουκλε ?