You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η αλήθεια για την κρίση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φίλε , δυστυχώς όλοι ασχολούνται με την Τζούλια, το που θα βγούν το βράδυ ,πως θα ρίξουν τα γκομενάκια αλλά με τα σοβαρά πράγματα κανείς.
Εύχομαι να είναι και άλλοι εκτός από εσένα που ψάχνεσαι λίγο.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ..... Πουλάνε την χώρα σας!
Εύχομαι να είναι και άλλοι εκτός από εσένα που ψάχνεσαι λίγο.
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ..... Πουλάνε την χώρα σας!
ΓΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ
μας εχουνε γαμησει ελληνες (πολιτικοι) και ξενοι
σαν μαλακες θα δεχτουμε τα παντα απο περικοπες στα εισοδηματα μας μεχρι καταπατηση των δικαιωματων μας
οσο για την τιμη μας αυτη αποφασιστηκε εδω και καιρο να πουληθει στο καθε λιγουρη αμερικανογερμανοεγγλεζοαμερικανο
οσο υπαρχουν ομως ελληνες τοσο θα υπαρχει και η ελληνικη μαγκεια και περιφανεια
ελατε κουφαλες ξενοι εδω τωρα το καλοκαιρι να φατε το γαμησι του αιωνα
χωριατικη θες μαλακα? 20ε
ομονοια-αεροδρομιο με ταξι? 200ε
ποτακι θες το βραδυ? 20ε και πιες μπομπα πετρελαιο
σουβλακι? 5ε με κρεας απο το 1940
μπανακι στη παραλια? 40ε ξαπλωστρες και ομπρελα αλλιως φευγεις
οσο υπαρχουν ελληνες τοσο θα μας τα σκατε, λιγουρια
οσο για το γιωρακη τον μπινε που εταξε χρημα για να παρει ψηφους και τωρα σαν την κοτα κανει πως δεν ηξερε και κλεβει τα χρηματα μας
οχι αποδειξη δεν θα ζηταω αλλα οταν θα πηγαινουν να μου κοψουν θα επιμενω για το αντιθετο
αντε μουνοπανα που πηγατε και το φπα στο 21%
τον καρκινο ρε μπασταρδοι στα πνευμονια που θα βγαλω σε 30 χρονια απ τα τσιγαρα που τωρα θα με αναγκαζετε να τα πληρωνω 4ε το πακετο να τον παθετε απο τωρα ρε κουφαρια
σαν μαλακες θα δεχτουμε τα παντα απο περικοπες στα εισοδηματα μας μεχρι καταπατηση των δικαιωματων μας
οσο για την τιμη μας αυτη αποφασιστηκε εδω και καιρο να πουληθει στο καθε λιγουρη αμερικανογερμανοεγγλεζοαμερικανο
οσο για το γιωρακη τον μπινε που εταξε χρημα για να παρει ψηφους και τωρα σαν την κοτα κανει πως δεν ηξερε και κλεβει τα χρηματα μας
οχι αποδειξη δεν θα ζηταω αλλα οταν θα πηγαινουν να μου κοψουν θα επιμενω για το αντιθετο
τον καρκινο ρε μπασταρδοι στα πνευμονια που θα βγαλω σε 30 χρονια απ τα τσιγαρα που τωρα θα με αναγκαζετε να τα πληρωνω 4ε το πακετο να τον παθετε απο τωρα ρε κουφαρια
ωραια ολα αυτα οτι το διεθνες τραπεζικο συστημα μας την ειχε στημενη (γκολντμαν σακχς κ.α, τα γραφουμε εδω και μηνες αλλωστε) φυσικα και στη πορεια με το που ειδαν οτι η "υποθεση" μας εχει ψωμι, μαζευτηκαν ολοι, και κανουν παρτυ αυτη ειναι η μια πλευρα και ειναι πολυ σοβαρη! και αυτοι (οι αγορες) ρυθμιζουν τις εξελιξεις απ εδω και περα! ας ερθουμε τωρα στις δικες μας ευθηνες μας ειπε κανεις? η μας υποχρεωσε! οι κερδοσκοπικες τραπεζες, η γκολντμαν σακς, η φακινγκ μοργκαν, οι γαλλογερμανοι, οι εβραιοι, οι βρυξελλες, οι αμερικανοι και εγω δε ξερω ποιος αλλος οτι πρεπει να διοριζουμε αβερτα κουβερτα στο δημοσιο, χωρις να σκεφτουμε πως θα πληρωνουμε ολους αυτους, τι δουλεια (παραγωγικη) θα κανουν και αν στη τελικη αυτοι θα ειναι βαρος για τα οικονομικα της χωρας ποσους γονεις φιλων και γνωστων θυμαμαι, οταν ημουν πιτσιρικας,και πριν το νομο πεπονη,(αλλα και μετα, που βρηκαν αλλα παραθυρα) να λενε στα παιδια τους, παιδια αραξτε, ενα κωλοχαρτι (πτυχιο) παρτε και εγω εχω τις ακρες να σε βολεψω στο δημοσιο, και θα αρααααξεις μετα ξυπνηστε δε μας φταιει κανεις για το σημειο που εχουμε φτασει, πρωτα απ ολα μας φταιει ο ιδιος μας ο ευατος, και η νοοτροπια του βολεματος της καλοπερασης και τις ελλειψης θεσμων και αξιων (οχι ηθικολογιες και τετοια)Το θεμα ειναι τι μπορουμε να κανουμε μαγκες μου??? Κοιταω γυρω μου και βλεπω ολους τους ελληναρες στην κοσμαρα τους να τρωνε με ευκολια το κουτοχορτο που τους σερβιρουν οι απο πανω... Απελπισια σκετη.
ΓΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ
Με αυτες και με αλλες "Ελληνικες" μαγκειες και δειγματα "Ελληνικης" περηφανειας, ο Ελληνικος τουρισμος παει στον γκρεμο.
Παρτο χαμπαρι φιλε μου οτι ο ξενος αν θελει να παει διακοπες στην μεσογειο, εχει και αλλες επιλογες (Ιταλια, Κυπρο, Ισπανια, Τουρκια) και θα του βγει και πιο φτηνα σε πολλες περιπτωσεις και τα ιδια θα απολαυσει πανω κατω. Εσυ πως κανεις την χωρα σου ανταγωνιστικη? με το να γινεσαι ενας αλλος γρεκος κουτοπονηρος, προσπαθοντας να κλεψεις τον ξενο για να νιωσεις λιγο πιο μαγκας (κοιτα ρε του τα φαγα) δεν τα καταφερνεις. Ο ξενος ακομα και αν τον κλεψεις μετα θα γυρισει πισω στην οργανωμενη του κοινωνια, εσυ ομως εισαι παγιδευμενος μεσα στην Ελληνικη και "Ελληνικη" πραγματικοτητα. Ξυπνα και δες οτι δεν σου φταιει κανεις ξενος παρα μονο η ρημαδα νοοτροπια που κουβαλαμε σαν λαος.
Επισκέπτης
λες και δεν καναμε το ιδιο μεχρι τωρα Ξυπνατε δεν υπαρχουν πια μαλακεςΓΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Αν δε βλεπανε ψητο τα διαφορα λαμογια δεν θα τσιμπαγανε.
Εφοσον τα δικα μας λαμογια αντι να νοικοκυρέψουν την οικονομια οπως οφειλαν, παιρνανε για 30+ χρονια δανεικα για να κανουνε κοινωνικη πολιτικη στην αρχη , και για να μαζεψουνε τα αμαζευτα στη συνεχεια, τι θα γινοτανε τελικα.
Εδω ενα δανειο παιρνεις και αν δεν πληρωσεις μια-δυο δοσεις ερχονται με την τσαπου ανα χειρας..
Εφοσον τα δικα μας λαμογια αντι να νοικοκυρέψουν την οικονομια οπως οφειλαν, παιρνανε για 30+ χρονια δανεικα για να κανουνε κοινωνικη πολιτικη στην αρχη , και για να μαζεψουνε τα αμαζευτα στη συνεχεια, τι θα γινοτανε τελικα.
Εδω ενα δανειο παιρνεις και αν δεν πληρωσεις μια-δυο δοσεις ερχονται με την τσαπου ανα χειρας..
ghost_rider
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Στο φαι και στο γαμησι δεν υπαρχει κριση
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010
"Αυτούς πληρώνουμε στο Δημόσιο..."
"Παρακαλώ να αναρτηθεί για να δει ο κόσμος τι πληρώνει..."
Δείτε την εικόνα.....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Δείτε την εικόνα.....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Επισκέπτης
Γαμησέ τα και αφησέ τα!!!Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2010
Δείτε την εικόνα.....
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Γαμησέ τα και αφησέ τα!!!
Από μας βρήκαν πάλι να κόψουν μισθούς και επιδόματα και να αυξήσουν τη φορολογία. ΑΙΣΧΟΣ
¨ολοι αυτοί είναι εθνικοί προδότες, όποιοι κι αν είναι
Teleftaios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 13
- Πόντοι
- 231
ρε μαγκες τα λεμε τα λεμε τα λεμε και τι κανουμε γιαυτο;
τιποτα. οποτε χειροτεροι ειμαστε εμεις που τα ξερουμε και δεν κανουμε τιποτα, παρα αυτοι που δε τα ξερουν και σταρχιδια τους.
εγω παντως το χω φιλοσοφησει πολυ το θεμα και εχω καταληξει οτι θα ξοδεψω ολα μου τα λεφτα στις πουτανες για να μην καταληξουν στις τσεπες των εν λογω κυριων.
Αντισταση στο συστημα
τιποτα. οποτε χειροτεροι ειμαστε εμεις που τα ξερουμε και δεν κανουμε τιποτα, παρα αυτοι που δε τα ξερουν και σταρχιδια τους.
εγω παντως το χω φιλοσοφησει πολυ το θεμα και εχω καταληξει οτι θα ξοδεψω ολα μου τα λεφτα στις πουτανες για να μην καταληξουν στις τσεπες των εν λογω κυριων.
Αντισταση στο συστημα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
O Alex Jones,μας ανοιγει τα ματια...
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε. Thanks gastez!
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε. Thanks gastez!
Προταση να ξοδεψεις ενα μερος σε κολωνου 29,ρε μαγκες τα λεμε τα λεμε τα λεμε και τι κανουμε γιαυτο;
Αντισταση στο συστημα
αυριο την πρωινη βαρδια .Μυθικο βυζι !
Γαματε ,πριν ερθει η κριση για τα καλα και ΦΥΓΟΥΝ οι πουτ... γαι αλλες χωρες !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις