You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η αλήθεια για την κρίση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 33
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Η αληθεια ειναι οτι οι ιδιωτικες τραπεζες βαρανε το ντεφι και τα κρατη και οι λαοι χορευουν στον ρυθμο τους.
Ερωτηση: Ολοι αυτοι οι μετα Χριστον προφητες σας δινουν καμια ουσιαστικη, φιλικη συμβουλη (οχι ντιρεκτιβα)?
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Τωρα πιστευω καταλαβατε γιατι ολη αυτη η πλυση εγκεφαλου απο τα ΜΜΕ και πολιτικους.........κριση-κριση......
Για να σας γαμησουν χωρις να αντιδρασετε.............
ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ..........
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ρε μαγκες τα λεμε τα λεμε τα λεμε και τι κανουμε γιαυτο;
τιποτα. οποτε χειροτεροι ειμαστε εμεις που τα ξερουμε και δεν κανουμε τιποτα, παρα αυτοι που δε τα ξερουν και σταρχιδια τους.
εγω παντως το χω φιλοσοφησει πολυ το θεμα και εχω καταληξει οτι θα ξοδεψω ολα μου τα λεφτα στις πουτανες για να μην καταληξουν στις τσεπες των εν λογω κυριων.
Αντισταση στο συστημα
ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΦΑΩ Η ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΩ ....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Από μας βρήκαν πάλι να κόψουν μισθούς και επιδόματα και να αυξήσουν τη φορολογία. ΑΙΣΧΟΣ
¨ολοι αυτοί είναι εθνικοί προδότες, όποιοι κι αν είναι
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ?
(εγω εχω να ψηφισω 3 τετραετιες)
Και βλεπω οτι ειχα δικιο .......ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Αλλωστε πολλα χρονια φωναζα οτι δεν μου αρεσει
που ολοι ειδαν σαν ευκολη λυση το δανειο.....
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ..... και τωρα επιβεβαιωνομαι ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕ ΧΡΗΜΑ ΠΟΤΕ ......
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ?........
[size=20pt]ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ[/size]
αν προσεξεις στη μεση του 1ου βιντεο μας λεει οτι πρεπει να περιορισουμε το κρατος (λιγοτερος δημοσιος τομεας, δηλαδη λιγοτεροι δημοσιοι υπαλληλοι) και στο 2ο οτι πρεπει να αντιδρασουμε σαν την ισλανδια, με δημοψηφισμα να αποφασισουμε οτι δεν χρωσταμε τιποτα σε κανενα, στην ουσια δηλαδη επαναδιαπραγματευση του χρεους και εν πασει περιπτωση υπαρχουν στην ελλαδα και σε ολο το κοσμο εκατομμυρια ανιδεοι, που αντιλαμβανονται τη πραγματικοτητα απο οτι τους λενε οι ειδησεις απο μεγκα αλτερ αντενα, καλο ειναι να υπαρχουν αιρετικες φωνες σαν τον αλεξ τζοουνς, που να τους ανοιγουν λιγο τα ματια, και ας μην εχουν να προτεινουν τιποταΗ αληθεια ειναι οτι οι ιδιωτικες τραπεζες βαρανε το ντεφι και τα κρατη και οι λαοι χορευουν στον ρυθμο τους.
Ερωτηση: Ολοι αυτοι οι μετα Χριστον προφητες σας δινουν καμια ουσιαστικη, φιλικη συμβουλη (οχι ντιρεκτιβα)?
nixermanie
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
@Δημητρησσ
Πιστευεις οτι εκανες το σωστο με το να μην ψηφισεις? Δηλαδη εισαι ευχαριστημενος με το χαλι που υπαρχει σημερα? Η μονη σου ικανοποιηση ειναι οτι δε συνεβαλες σε αυτο το χαλι? Τι νοοτροπια ειναι αυτη? Εφοσον δεν χρησιμοποιησες τη ψηφο σου να ανατρεψεις το αποτελεσμα τοτε εισαι και εσυ συνενοχος! Τωρα θα μου πεις η μια ψηφος μου δε θα εκανε τιποτα ομως κι εγω θα σου πω οτι ας ξεκινουσαμε ολο9ι να χρησιμοποιουσαμε σωστα ευτη τη μια ψηφο και θα δεις τι εχει να γινει στην Ελλαδα!
Ωραια ολα τα βιντεο που αναδημοσιευσατε. Θα συμφωνησω οτι οι πολιτικοι μας, πουλανε την Ελλαδα εδω και καιρο...ομως σας παρακαλω για μια φορα πρεπει να αναλαβουμε και εμεις τις ευθυνες μας! Με το να λεμε οτι αυτοι φταινε για ολα δε οδηγει πουθενα! Λυστε μου μια απορια...πως ανεβηκαν ολοι αυτοι στην εξουσια ολα αυτα τα χρονια? Δε τους ψηφισαμε εγω κι εσεις? Εχουμε πολυ κακη νοοτροπια σα λαος! Εχουμε μαθει να μη βλεπουμε τα δικα μας σφαλματα παρα μονο των υπολοιπων βγαζωντας την ουριτσα μας απ'εξω! Οταν θα καταλαβουμε οτι η δυναμη βρισκεται σε μας,ειτε με την ψηφο μας, ειτε με τη σταση μας(χωρις να αναφερομαι μονο στα πολιτικα) ισως μονο τοτε να κανουμε κανα βημα για να παμε μπροστα σα χωρα. Κατηγορουμε τους παντες για τα ρουσφετια, για το μαυρο χρημα κτλ κτλ αλλα ειμαστε οι πρωτοι που οταν μας γραψουν μια κληση θα ψαξουμε να δουμε τι γνωστους εχουμε ωστε να μας την σβησουν! Οι περισσοτεροι βριζουμε το δημοσιο γιατι μπαινουν ολοι οι "κοπριτες" κτλ κτλ αλλα οταν βγαλει μια προκυρηξη ο δημος μας 'η μια δημοσια υπηρεσια τοτε τρεχουμε να βγαλουμε τα χαρτια και θυμομαστε ολους τους μπαρμπαδες μας για να μπουμε κι εμεις! Παρτε το αποφαση. ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ!
Πιστευεις οτι εκανες το σωστο με το να μην ψηφισεις? Δηλαδη εισαι ευχαριστημενος με το χαλι που υπαρχει σημερα? Η μονη σου ικανοποιηση ειναι οτι δε συνεβαλες σε αυτο το χαλι? Τι νοοτροπια ειναι αυτη? Εφοσον δεν χρησιμοποιησες τη ψηφο σου να ανατρεψεις το αποτελεσμα τοτε εισαι και εσυ συνενοχος! Τωρα θα μου πεις η μια ψηφος μου δε θα εκανε τιποτα ομως κι εγω θα σου πω οτι ας ξεκινουσαμε ολο9ι να χρησιμοποιουσαμε σωστα ευτη τη μια ψηφο και θα δεις τι εχει να γινει στην Ελλαδα!
Ωραια ολα τα βιντεο που αναδημοσιευσατε. Θα συμφωνησω οτι οι πολιτικοι μας, πουλανε την Ελλαδα εδω και καιρο...ομως σας παρακαλω για μια φορα πρεπει να αναλαβουμε και εμεις τις ευθυνες μας! Με το να λεμε οτι αυτοι φταινε για ολα δε οδηγει πουθενα! Λυστε μου μια απορια...πως ανεβηκαν ολοι αυτοι στην εξουσια ολα αυτα τα χρονια? Δε τους ψηφισαμε εγω κι εσεις? Εχουμε πολυ κακη νοοτροπια σα λαος! Εχουμε μαθει να μη βλεπουμε τα δικα μας σφαλματα παρα μονο των υπολοιπων βγαζωντας την ουριτσα μας απ'εξω! Οταν θα καταλαβουμε οτι η δυναμη βρισκεται σε μας,ειτε με την ψηφο μας, ειτε με τη σταση μας(χωρις να αναφερομαι μονο στα πολιτικα) ισως μονο τοτε να κανουμε κανα βημα για να παμε μπροστα σα χωρα. Κατηγορουμε τους παντες για τα ρουσφετια, για το μαυρο χρημα κτλ κτλ αλλα ειμαστε οι πρωτοι που οταν μας γραψουν μια κληση θα ψαξουμε να δουμε τι γνωστους εχουμε ωστε να μας την σβησουν! Οι περισσοτεροι βριζουμε το δημοσιο γιατι μπαινουν ολοι οι "κοπριτες" κτλ κτλ αλλα οταν βγαλει μια προκυρηξη ο δημος μας 'η μια δημοσια υπηρεσια τοτε τρεχουμε να βγαλουμε τα χαρτια και θυμομαστε ολους τους μπαρμπαδες μας για να μπουμε κι εμεις! Παρτε το αποφαση. ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι να κολυμπησουμε ρε μαλακα;επειδη εισαι εσυ ταλαιπωρος και δεν ψηφιζεις νομιζεις πως προσφερεις και κατι;ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ?
(εγω εχω να ψηφισω 3 τετραετιες)
Και βλεπω οτι ειχα δικιο .......ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Αλλωστε πολλα χρονια φωναζα οτι δεν μου αρεσει
που ολοι ειδαν σαν ευκολη λυση το δανειο.....
ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ..... και τωρα επιβεβαιωνομαι ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕ ΧΡΗΜΑ ΠΟΤΕ ......
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ?........
[size=20pt]ΣΚΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ[/size]
ή επειδη η διεθνης πλουτοκρατια συγκεντρωσε ολο το χρημα και εκβιαζει λαους και κυβερνησεις κρατων(ασχετα που και αυτες ειναι φουλ διεφθαρμενες και καταπτυστες) νομιζεις πως θα κατσουμε αμετοχοι;
ολοι στους δρομους θα κατεβουμε παλι αν χρειαστει....μια ειναι η λυση....
επανασταση διεθνως εναντια στην πλουτοκρατια και αναδιανομη του πλουτου που μας αρπαξαν τοσα χρονια...
με τα δικα σου λεφτα και τον δικο σου ιδρωτα καλοπερνανε αυτοι....ξυπνα....
ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.746
- Πόντοι
- 6.255
OXI όποιοι είναι, όποιος ειναι και είναι ένας!!!!Από μας βρήκαν πάλι να κόψουν μισθούς και επιδόματα και να αυξήσουν τη φορολογία. ΑΙΣΧΟΣ
¨ολοι αυτοί είναι εθνικοί προδότες, όποιοι κι αν είναι
Συνημμένα
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ναι, ένας είναι, αλλά αυτός ο ένας συνεχίζει να βγαίνει και να ξαναβγαίνει και να ξαναβγαίνει... με την ψήφο του λαού.OXI όποιοι είναι όποιος ειναι και είναι ένας!!!!
Βάλτε τα λοιπόν, με τους...αλβανούς. Αυτοί φταίνε
Επισκέπτης
ολοι στους δρομους θα κατεβουμε παλι αν χρειαστει....μια ειναι η λυση....
επανασταση διεθνως εναντια στην πλουτοκρατια και αναδιανομη του πλουτου που μας αρπαξαν τοσα χρονια...
με τα δικα σου λεφτα και τον δικο σου ιδρωτα καλοπερνανε αυτοι....ξυπνα....
Σιγουρα. Οπου να ΄ναι ξεκιναει η επανασταση
Μονο που δεν μας γραφεις ποιοι θα την ξεκινησουν. Οι 200000 που τρεξανε να αγορασουνε το dvd της Τζουλιας ή οι μαζοχες που παρολα αυτα που εχουν τραβηξει απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεχειζουν να τους υποστηριζουν και να τσακωνονται οταν τους θιξεις την παραταξη λες και τους εβρισες τη μανα. Μηπως οι Δ.Υ. που γλυψαν κατουριμενες ποδιες για να βολευτουν. Τι κι αν τους κοψαν καποια επιδοματα, παλι σε καλυτερη μοιρα ειναι απο τον ανεργο ή αυτον που δουλευει για 700 ευρω ανασφαλιστος. Μηπως την επανασταση θα την ξεκινησουν τα χουλιγκανια των Εξαρχειων που το μονο τους νοιαζει ειναι να παιξουν πετροπολεμο με τους μπατσους ?
Ρε βαλτε καμια ντοματουλα και κανα λαχανο στον κηπο να χουμε να τρωμε και καβατζωστε κανα κουμπουρι γιατι θα ερθουν ασχημες μερες. Η πεινα ειναι κακος συμβουλος λεγαν οι παλιοι, εγω λεω τα αδιεξοδα που δημιουργει η οικονομικη κριση, θα κανει πολλους να φτασουν στα ακρα. Και οσοι δεν εχουν τ΄αρχιδια να μπουκαρουν σε καμια τραπεζα να βουτηξουν αυτα που τους ανηκουν θα μπουκαρουν στα σπιτια οσων εχουν κατιτις παραπανω. Προετοιμαστητε για τα χειροτερα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θυμισε μου οταν ηγηθω της επαναστασης να σε κατηγορησω ως αναρχικο,ανιδραστικο και ρεβιζιονιστη και να σε κρεμασω στην πλατεια για παραδειγματισμο πρωτο......Σιγουρα. Οπου να ΄ναι ξεκιναει η επανασταση
Μονο που δεν μας γραφεις ποιοι θα την ξεκινησουν. Οι 200000 που τρεξανε να αγορασουνε το dvd της Τζουλιας ή οι μαζοχες που παρολα αυτα που εχουν τραβηξει απο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεχειζουν να τους υποστηριζουν και να τσακωνονται οταν τους θιξεις την παραταξη λες και τους εβρισες τη μανα. Μηπως οι Δ.Υ. που γλυψαν κατουριμενες ποδιες για να βολευτουν. Τι κι αν τους κοψαν καποια επιδοματα, παλι σε καλυτερη μοιρα ειναι απο τον ανεργο ή αυτον που δουλευει για 700 ευρω ανασφαλιστος. Μηπως την επανασταση θα την ξεκινησουν τα χουλιγκανια των Εξαρχειων που το μονο τους νοιαζει ειναι να παιξουν πετροπολεμο με τους μπατσους ?
Ρε βαλτε καμια ντοματουλα και κανα λαχανο στον κηπο να χουμε να τρωμε και καβατζωστε κανα κουμπουρι γιατι θα ερθουν ασχημες μερες. Η πεινα ειναι κακος συμβουλος λεγαν οι παλιοι, εγω λεω τα αδιεξοδα που δημιουργει η οικονομικη κριση, θα κανει πολλους να φτασουν στα ακρα. Και οσοι δεν εχουν τ΄αρχιδια να μπουκαρουν σε καμια τραπεζα να βουτηξουν αυτα που τους ανηκουν θα μπουκαρουν στα σπιτια οσων εχουν κατιτις παραπανω. Προετοιμαστητε για τα χειροτερα.
αφου απαλλλοτριωσω και τον κηπο σου με τα αγγουρια....
Επισκέπτης
ποια επανασταση ρε φιλε εδω οι επαναστατες σταματανε με μια καλη θεση στο δημοσιο και οι αληθηνοι επαναστατες φιλακιζονται η σκοτωνονται βλεπε Κολοκοτρωνηθυμισε μου οταν ηγηθω της επαναστασης να σε κατηγορησω ως αναρχικο,ανιδραστικο και ρεβιζιονιστη και να σε κρεμασω στην πλατεια για παραδειγματισμο πρωτο......
Επισκέπτης
θυμισε μου οταν ηγηθω της επαναστασης να σε κατηγορησω ως αναρχικο,ανιδραστικο και ρεβιζιονιστη και να σε κρεμασω στην πλατεια για παραδειγματισμο πρωτο......
Εγω δικε μου, με τον ενα ή με τον αλλο τροπο θα επιβιωσω. Ειναι στη φυση μου να τη βγαζω καθαρη σε οποιαδηποτε κατασταση. Αλλους λυπαμε. Κατι οικογενειαρχες που τους βγαζουν στο σφυρι το σπιτι οι τραπεζες, κατι μαγαζατορες που τα χρεη τους εχουν ξεπερασει την αξια της επιχειρισης τους, κατι παιδια που ειναι μηνες ανεργα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 111
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις