Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Συναγωνιστες απο τελη του 2009 που ξεκινησε η οικονομικη κριση στην Πατριδα μας, μεχρι και σημερα στον αγοραιο ερωτα δεν εχω παρατηρησει ουσιαστικη μειωση των τιμων, αλλα οπου κανουν μειωσεις υποβαθμιζουν τις υπηρεσιες της εργαζομενης!!!Εκτος απο την κατηγορια των μπουρδελων, που πολλα το εικοσαρικο το τιμανε(να γραψω και στην γλωσσα σας) οι υπολοιπες κατηγοριες δηλ. στουντιο-call-girls,ανεξαρτητες,μασαζ.....συνεχιζουν το χαβα τους και δεν βλεπουν που η πελατεια εχει μειωθει σημαντικα, αλλα στηριζομενοι σε ελαχιστους μαλακες που σε αυτες τις δυσκολες εποχες πανε και τα σκανε, προσβλεπουν οτι θα αντεξουν γιατι ελπιζουν οτι θα περασει η οικονομικη κριση!!!....Να περασει η οικονομικη κριση ειναι μια κουβεντα...μπορει να περασει αυριο(λεμε τωρα), αλλα μπορει να περασει και σε εξι χρονια..ειτε παραπανω!!!...Δεν καταλαβαινουν οτι τους συμφερει να ριξουν τις τιμες, ωστε να εχουν παραπανω πελατες;;;;...Τεσπα, επειδη δεν το καταλαβαινουν και ειναι ολοκληρος μηχανισμος απο πισω που ζει απο τα χρηματα που εμεις δινουμε για λιγη ωρα απολαυσης...προσωπικα εγω και να μου περισσευουν καποια χρηματα, προτιμω να τα φυλαω για το αυριο που δεν ξερω τι θα ξημερωσει στην κοινωνια.....παρα να ταιζω κοπριτες και προμοτορες αλλα και αγαπητικους που στην ουσια ειναι πισω απο τις εργαζομενες!!!Ειναι τωρα εξι μηνες που πηγαινω μονο σε μπουρδελα, αλλα και μεχρι προτινος ειχα αναγκαστει να κανω μια σχεση...μεχρι που μου ζαλισε τον ερωτα και της εβγαλα κοκκινη καρτα και συνεχιζω στα μπουρδελακια μου!!Respect στον συναγωνιστη Ροκαβλον που πριν αποχωρησει απο εδω μεσα, μου ειχε αποδειξει οτι και σε μπουρδελα των εικοσι ευρω, αμα ψαξεις περνας καλυτερα απο πολλα στουντιο που ζητανε 50 ευρω και μονο αμα τους πουμε εμεις για σαραντα, μας περνανε λες και ειμαστε ζητουλες!!!...Ρε ουστ απο την ΄πορτα !!!!Εμεις παμε και τα σκαμε στα στουντιο και στις ανεξαρτητες και οπου αλλου παμε και μετα λεμε οτι δεν εχουμε λεφτα και κλαιμε!!!...Θελω να καταλαβετε οτι η δυναμη στον αγοραιο ερωτα ειναι η μαζα των πελατων και οχι οι λιγοι μαλακες που τα εχουν απο τον μπαμπα και πανε και τα σκανε!!!...Γι αυτο ξυπνηστε και κανονιστε την πορεια σας, μπας και αποφασισουν να ριξουν τις τιμες σε σωστα επιπεδα εναρμονισμενα με την σημερινη οικονομικη κριση και οχι να μου ζηταει εμενα μια ανεξαρτητη εδω μεσα 50 ευρω ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΚΤΙΚΟ!!!...Ρε ουστ!!!!!