Νέα

Η αληθεια ειναι αυτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συναγωνιστες απο τελη του 2009 που ξεκινησε η οικονομικη κριση στην Πατριδα μας, μεχρι και σημερα στον αγοραιο ερωτα δεν εχω παρατηρησει ουσιαστικη μειωση των τιμων, αλλα οπου κανουν μειωσεις υποβαθμιζουν τις υπηρεσιες της εργαζομενης!!!Εκτος απο την κατηγορια των μπουρδελων, που πολλα το εικοσαρικο το τιμανε(να γραψω και στην γλωσσα σας) οι υπολοιπες κατηγοριες δηλ. στουντιο-call-girls,ανεξαρτητες,μασαζ.....συνεχιζουν το χαβα τους και δεν βλεπουν που η πελατεια εχει μειωθει σημαντικα, αλλα στηριζομενοι σε ελαχιστους μαλακες που σε αυτες τις δυσκολες εποχες πανε και τα σκανε, προσβλεπουν οτι θα αντεξουν γιατι ελπιζουν οτι θα περασει η οικονομικη κριση!!!....Να περασει η οικονομικη κριση ειναι μια κουβεντα...μπορει να περασει αυριο(λεμε τωρα), αλλα μπορει να περασει και σε εξι χρονια..ειτε παραπανω!!!...Δεν καταλαβαινουν οτι τους συμφερει να ριξουν τις τιμες, ωστε να εχουν παραπανω πελατες;;;;...Τεσπα, επειδη δεν το καταλαβαινουν και ειναι ολοκληρος μηχανισμος απο πισω που ζει απο τα χρηματα που εμεις δινουμε για λιγη ωρα απολαυσης...προσωπικα εγω και να μου περισσευουν καποια χρηματα, προτιμω να τα φυλαω για το αυριο που δεν ξερω τι θα ξημερωσει στην κοινωνια.....παρα να ταιζω κοπριτες και προμοτορες αλλα και αγαπητικους που στην ουσια ειναι πισω απο τις εργαζομενες!!!Ειναι τωρα εξι μηνες που πηγαινω μονο σε μπουρδελα, αλλα και μεχρι προτινος ειχα αναγκαστει να κανω μια σχεση...μεχρι που μου ζαλισε τον ερωτα και της εβγαλα κοκκινη καρτα και συνεχιζω στα μπουρδελακια μου!!Respect στον συναγωνιστη Ροκαβλον που πριν αποχωρησει απο εδω μεσα, μου ειχε αποδειξει οτι και σε μπουρδελα των εικοσι ευρω, αμα ψαξεις περνας καλυτερα απο πολλα στουντιο που ζητανε 50 ευρω και μονο αμα τους πουμε εμεις για σαραντα, μας περνανε λες και ειμαστε ζητουλες!!!...Ρε ουστ απο την ΄πορτα !!!!Εμεις παμε και τα σκαμε στα στουντιο και στις ανεξαρτητες και οπου αλλου παμε και μετα λεμε οτι δεν εχουμε λεφτα και κλαιμε!!!...Θελω να καταλαβετε οτι η δυναμη στον αγοραιο ερωτα ειναι η μαζα των πελατων και οχι οι λιγοι μαλακες που τα εχουν απο τον μπαμπα και πανε και τα σκανε!!!...Γι αυτο ξυπνηστε και κανονιστε την πορεια σας, μπας και αποφασισουν να ριξουν τις τιμες σε σωστα επιπεδα εναρμονισμενα με την σημερινη οικονομικη κριση και οχι να μου ζηταει εμενα μια ανεξαρτητη εδω μεσα 50 ευρω ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΚΤΙΚΟ!!!...Ρε ουστ!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ο τρελος οσα θελει ζηταει και λεει
το αν τα δωσεις η τον ακουσεις εσυ η ο οποιοσδηποτε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

Απο εκει και περα για να φτιαξει η κατασταση στον οικονομικο τομεα ξεχασε το
Θα πρεπει να επανελθει η σταθερη ροη χρηματων στην πραγματικη οικονομια, η οποια ομως θα πρεπει να εναρμονισει τις τιμες σε αγαθα και υπηρεσιες, σε αναλογα επιπεδα, αφου πρωτα αποκτησει εθνικη συνειδηση μαζι με το κρατος και τους πολιτες που απαρτιζουν αυτο.

Κοινως πιασε το αυγο και κουρευτο....

Τα σεβη μου απαιχτε !!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επιπλεον ?

Δηλαδη για να γαμισεις απο εκει που βγαινουν τα σκατα θελει 50 ευρω ?  :think:

Να γιατι λοιπον πολλοι γινονται γκαιη στον δρομο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Συμφωνώ με το νηματοθέτη.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Συναγωνιστες απο τελη του 2009 που ξεκινησε η οικονομικη κριση στην Πατριδα μας, μεχρι και σημερα...

Ειπες σωστα πραγματα αλλα συγκρινε τα στουντιο σαν καποιες καλες μεγαλες ψαροταβερνες,δεν θα σταματησουν
ποτε να εχουν τον κοσμο τους η τουλαχιστον να επιβιωνουν εστω και δυσκολα μιας που δεν απευθυνονται στο ευρυ κοινο.
Εγω που ανηκω στο ευρυ κοινο δεν εχω την δυνατοτητα να παω σε στουντιο(εκτος του οτι δεν καταλαβαινω και την πολιτικη τους
σε καθε τι που ζητας να ανεβαινει καθετα η τιμη)ωστοσο καποιες λιγες φορες που εχω παει καλα ηταν αλλα καπως
δυσαναλογα το υπηρεσια-τιμη που μου αφησε κακη εντυπωση.
Αλλα παραπονα δεν ειχα,οποτε αφου δεν μπορεσα να συνεχισω λογω τεχνικων προβληματων (λεφτα)
το γυρισα ολοσχερως στα μπουρδελα.

Οσον αφορα την κριση δεν θα περασει ποτε(μακαρι να βγω ψευτης)αλλα και πως να περασει αφου δεν υπαρχει αναπτυξη πουθενα.
Παρα πολλοι σχεδον τωρα βρισκονται στο τελειωμα του πατου του βαρελιου
εκτος των ελαχιστων εξαιρεσεων.Επειδη αυτες οι συζητησεις δεν μου αρεσουν (για πολιτικα)
απλα σταματαω σε αυτο,οτι κατα την αποψη μου ειναι φυση αδυνατον να ξεπεραστει η κριση και θα γινει πολυ χειροτερη.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ο τρελος οσα θελει ζηταει και λεει
το αν τα δωσεις η τον ακουσεις εσυ η ο οποιοσδηποτε ειναι αλλου παπα ευαγγελιο

Απο εκει και περα για να φτιαξει η κατασταση στον οικονομικο τομεα ξεχασε το
Θα πρεπει να επανελθει η σταθερη ροη χρηματων στην πραγματικη οικονομια, η οποια ομως θα πρεπει να εναρμονισει τις τιμες σε αγαθα και υπηρεσιες, σε αναλογα επιπεδα, αφου πρωτα αποκτησει εθνικη συνειδηση μαζι με το κρατος και τους πολιτες που απαρτιζουν αυτο.

Κοινως πιασε το αυγο και κουρευτο....

Τα σεβη μου απαιχτε !!!!!
Φιλε μου, ο καθε τρελλος αμα δεν εχει να φαει θα αναγκαστει να γινει λογικος!! :)Μας πουλανε τρελλα, γιατι καποιοι απο εμας πανε και τα σκανε!!!..Σε καποιο αλλο θρεντ, αν θυμαμαμαι καλα.... ενα μελος επιτεθηκε φραστικα σ' ενα αλλο μελος, γραφοντας.... αν δεν εχεις να πληρωσεις αυτα που ζηταει η ταδε ανεξαρητητη πηγαινε να γαμησεις στο Μεταξουργειο!!!...Φυσικα αυτος που εγραψε ετσι σε περιοδο που κοσμος αυτοκτονει και πηδαει απο τα μπαλκονια ...σιγουρα κανενας νταβας-αγαπητικουλης θα ηταν και οχι πελατης του αγοραιου ερωτα!!!Αν εμεις οι πελατες, τους γυρισουμε την πλατη ολοι και στραφουμε στα μπουρδελακια,ειτε σε αλλες ψαγμενες οικονομικες λυσεις που δεν υποβαθμιζουν την ποιοτητα...τοτε τι θα κανουν;;;;....Δεν θα αναγκαστουν να ριξουν τις τιμες;;;;...Ας το καταλαβουμε επιτελους ολοι αυτο....καθοτι το επομενο διαστημα προβλεπεται παρα πολυ δυσκολο απο οικονομικη αποψη στην Ελληνικη κοινωνια...περισσοτερο απ' οτι ειναι μεχρι σημερα!!!..Μακαρι να πεσω εξω!!!!...Γι αυτο σταματηστε οι ασχετοι και ανυποψιαστοι να κανετε ντορο εδω μεσα στην καθε μια που ανοιγει και ενα θρεντ για να διαφημηστει!!!!....Την δουλεια τους κανουν...αλλα νομιζουν οτι τα λεφτα βγαινουν ευκολα σημερα και ζητανε οσα τους λειπουν...και οχι οσα πρεπει να ζητησουν!!!!....Ας πανε να πλυνουν και καμμια σκαλα, που το καθε μπαζο..... μου εγινε και γκομενα και επιχειρηματολογει με γνωμονα την ΜΟΥΝΟBANK!!!..Και να πεις οτι οι περισσοτερες αξιζουν σαν εμφανιση ειτε σαν υπηρεσιες, για τα λεφτα που ζητανε;;;;...Οχι φυσικα και το γραφετε κατοπιν εορτης πολλοι απο σας...αφου την πατησετε ομως!!!!...Ξυπνηστε επιτελους!!!...Αφηστε τις...να βρασουν στο ζουμι τους, για να δουνε πως βγαινουν τα λεφτα;;;;..Που μαθανε να ζητανε 100 και 150 και για καθε εξτρα 20 ειτε 50.....!!!!Μα Θεε μου...υπαρχουν τοσο μαλακες σημερα;;;;...Δεν λεω... δωστε ρε....αλλα να αξιζει η γκομενα...και οχι να ειναι απλως συμπαθητικουλα....γιατι οι περισσοτερες στα μετρια επιπεδα κυμαινονται!!Εμαθε τωρα  η καθε πατσου να βγαζει και ενα D.v.d να γαμιεται και το παιζει και γκομενα!!!...Ρε ουστ!!!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Πέστα τύπε. Το είδα τώρα στις κριτικές και μου έπεσαν τα δόντια: "Κλεισμένο ραντεβού για συνάντηση 1 ώρας! όλα κλειστήκαν γρήγορα με μερικα SMS! Όλα έδιωχναν πως πάμε για μια επική συνάντηση! Μετά από συνεννόηση 300Ε η μια ώρα με anal!"

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ποτε δεν προκειτε να πεσουν οι τιμες γιατι

-ενα 20 τις εκατα ειναι εξαρτημενοι απο τις πουτανες οποτε ειναι σανα λες στον πρεζακια να κοψει την πρεζα του

-το 80 τις εκατο αν δεν γαμησουν τανα θα την βγαλουν με την χουφτα αντε κ καμια κατσικα σαν τον πιεξουλι

οποτε κλαιν

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Η "πεινα" θα ερθει και για στουντιο/μπουρδελιαρες/βιζιτουδες. Οσες εχουν και μυαλο εκτος απο μουνι κανουνε "κινησεις" να μαζεψουν τωρα οσα μπορουν. Απο Νοεμβριο που θα κλεισουν τα μισα "μαγαζια" και θα βγουν στο "δρομο" οι κοπελες τους ισως δουμε τα 120-150 να γινοντε 80-100. Για την κατηγορια "σιτυ" και τα 250+ δεν υπαρχει φοβος,εφοσον αυτες με 10 ραντεβου το μηνα βγαζουν χιλιαρικα ευκολα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Nα σας πω την αλήθεια, αλλαγή τιμών από το 2009 δεν παρατήρησα στην Φυλής. Απλά καταργηθήκανε σχεδόν όλα τα 25άρια, τα οποία όμως ήταν λίγες περιπτώσεις. Όλα τώρα είναι στα 20 ευρώ κι υπάρχουν ακόμη 1-2 με 25.

Στο Μετάξι όμως έχω παρατηρήσει ότι πλέον είναι στο 10άρικο σχεδόν ΟΛΑ! Το 2009 έβρισκες πολλά 15άρια, τώρα άντε να βρεις 1 το πολύ 2. Βέβαια, κάποια προσφέρουν και κώλο με 10, άλλα όχι. Οπότε εκεί κοιτάς το value for money, τα βάζεις κάτω και ακουμπάς τον οβολό  σου!!!

Από Λιοσίων μεριά δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω γιατί έχω χρόνια να πάω. Στο 20άρικο τα είχα αφήσει αυτά με κάποια 15άρια.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

-ενα 20 τις εκατα ειναι εξαρτημενοι απο τις πουτανες οποτε ειναι σανα λες στον πρεζακια να κοψει την πρεζα του

-το 80 τις εκατο αν δεν γαμησουν τανα θα την βγαλουν με την χουφτα αντε κ καμια κατσικα σαν τον πιεξουλι

οποτε κλαιν
Δεν εμποδιζει η εξαρτηση να κανεις σωστες επιλογες και να ριχνεις μαυρο....οταν σου ζητουν την Ακροπολη και τον Παρθενωνα να πληρωσεις για λιγη ωρα απολαυσης;;Δεν ειπα να μην γαμησουμε.... στα μπουρδελακια αμα ψαξουμε υπαρχουν ωραιες επιλογες!!!Γιατι να υποστηριζουμε τις ακριβες επιλογες;;;;....Και να σου περισσευουν λεφτα...ξερεις αν αυριο θα εχεις;;;;;....Δηλαδη θα κανουμε το καθε μπαζο πλουσιο....και τον καθε χαραμοφαη που ειναι απο πισω....να ζει εις βαρος μας;;

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Οι τιμές δεν έπεσαν, γίνονται κολπάκια για να νομίζουμε ότι είναι πιο χαμηλές.
Σαν γνωστή αλυσίδα SM που διαφημίζει ότι έχει ίδιες τιμές με το 2008, δηλαδή με μια χρονιά που το ΑΕΠ ήταν 15% μεγαλύτερο από σήμερα και η αγοραστική δύναμη +25% μεγαλύτερη.
Αυτό που έχει γίνει είναι ότι έχει αυξηθεί η ποσότητα και η ευκολία ανεύρεσης, κυρίως στα call-girls. Ποιότητα όμως ... χάλια.

Εχεις δίκιο που αναφέρεις ότι ταϊζουμε ολόκληρες στρατιές ατόμων που είναι πίσω-δίπλα-πάνω-κάτω από τις κοπέλες και γι'αυτό δεν πέφτει η τιμή. Γιατί ?
Ισως όλοι αυτοί, με πρώτες και καλύτερες τις ίδιες, δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι άλλο επαγγελματικά ή κάτι πιο "ορθό" σαν επάγγελμα.
Ισως όλοι αυτοί έχουν κρατήσει τα έξοδά τους σε τόσο ψηλά επίπεδα που δεν τους παίρνει να πέσει η τιμή.
Ισως όλοι αυτοί παραείναι πολλοί, γιατί το "επάγγελμα" αυτό είναι βολικό, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, όποτε θές το κάνεις, μαύρα λεφτά είναι.
Πολλά μπορεί να προσθέσει κάποιος.

Δύο είναι τα σίγουρα.
Οτι εμείς φταίμε για όλα αυτά, οπότε ας αλλάξουμε και λίγο τη στάση μας.
Και ότι (το πιο βασικό για εμένα) με τον τρόπο αυτό αλλοιώνονται κάποιες αξίες ... μυθοποιούμε την ωραία γκόμενα και τις δίνουμε πολλές χιλιάδες ευρώ το μήνα, ανεβάζουμε στα ύψη την μέτρια δίνοντας της 200-300 ευρώ την ημέρα για 2 ραντεβού, αντε να κάνουν μετά αυτές κανονική δουλειά ! Μαθαίνει ο γκόμενος ότι δεν είναι και τόσο κακό να πηδιέται με τη μισή Αθήνα η γκόμενά του αφού φέρνει 5πλάσια από όσα βγάζει ο ίδιος. Μαθαίνει ο καθένας που φτιάχνει ένα "γραφείο" ότι φυσικά πρέπει να βγάλει 10000 το μήνα.

Ολα αυτά σε εποχή δύσκολη και η μετοχή της MOUNOBANK ανεβαίνει, ας λάβουμε υπόψη ότι έτσι τα λεφτά θα αλλάξουν χέρια.    

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν εμποδιζει η εξαρτηση να κανεις σωστες επιλογες και να ριχνεις μαυρο....οταν σου ζητουν την Ακροπολη και τον Παρθενωνα να πληρωσεις για λιγη ωρα απολαυσης;;Δεν ειπα να μην γαμησουμε.... στα μπουρδελακια αμα ψαξουμε υπαρχουν ωραιες επιλογες!!!Γιατι να υποστηριζουμε τις ακριβες επιλογες;;;;....Και να σου περισσευουν λεφτα...ξερεις αν αυριο θα εχεις;;;;;....Δηλαδη θα κανουμε το καθε μπαζο πλουσιο....και τον καθε χαραμοφαη που ειναι απο πισω....να ζει εις βαρος μας;;
:thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οι τιμές δεν έπεσαν, γίνονται κολπάκια για να νομίζουμε ότι είναι πιο χαμηλές.
Σαν γνωστή αλυσίδα SM που διαφημίζει ότι έχει ίδιες τιμές με το 2008, δηλαδή με μια χρονιά που το ΑΕΠ ήταν 15% μεγαλύτερο από σήμερα και η αγοραστική δύναμη +25% μεγαλύτερη.
Αυτό που έχει γίνει είναι ότι έχει αυξηθεί η ποσότητα και η ευκολία ανεύρεσης, κυρίως στα call-girls. Ποιότητα όμως ... χάλια.

Εχεις δίκιο που αναφέρεις ότι ταϊζουμε ολόκληρες στρατιές ατόμων που είναι πίσω-δίπλα-πάνω-κάτω από τις κοπέλες και γι'αυτό δεν πέφτει η τιμή. Γιατί ?
Ισως όλοι αυτοί, με πρώτες και καλύτερες τις ίδιες, δεν είναι σε θέση να κάνουν κάτι άλλο επαγγελματικά ή κάτι πιο "ορθό" σαν επάγγελμα.
Ισως όλοι αυτοί έχουν κρατήσει τα έξοδά τους σε τόσο ψηλά επίπεδα που δεν τους παίρνει να πέσει η τιμή.
Ισως όλοι αυτοί παραείναι πολλοί, γιατί το "επάγγελμα" αυτό είναι βολικό, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, όποτε θές το κάνεις, μαύρα λεφτά είναι.
Πολλά μπορεί να προσθέσει κάποιος.

Δύο είναι τα σίγουρα.
Οτι εμείς φταίμε για όλα αυτά, οπότε ας αλλάξουμε και λίγο τη στάση μας.
Και ότι (το πιο βασικό για εμένα) με τον τρόπο αυτό αλλοιώνονται κάποιες αξίες ... μυθοποιούμε την ωραία γκόμενα και τις δίνουμε πολλές χιλιάδες ευρώ το μήνα, ανεβάζουμε στα ύψη την μέτρια δίνοντας της 200-300 ευρώ την ημέρα για 2 ραντεβού, αντε να κάνουν μετά αυτές κανονική δουλειά ! Μαθαίνει ο γκόμενος ότι δεν είναι και τόσο κακό να πηδιέται με τη μισή Αθήνα η γκόμενά του αφού φέρνει 5πλάσια από όσα βγάζει ο ίδιος. Μαθαίνει ο καθένας που φτιάχνει ένα "γραφείο" ότι φυσικά πρέπει να βγάλει 10000 το μήνα.

Ολα αυτά σε εποχή δύσκολη και η μετοχή της MOUNOBANK ανεβαίνει, ας λάβουμε υπόψη ότι έτσι τα λεφτά θα αλλάξουν χέρια.    
Σωστος....ας συνελθουμε λιγο φιλε μου!!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε μαν η τσιπουρα η μαστουρα και η κουλουρα πληρωνονται..... :grin: :grin: :grin:
Ειπαμε να πληρωσουμε ...οχι να χρυσοπληρωνουμε....οι καιροι αλλαξαν δυστυχως!!!....Σε τελικη αναλυση, καλη και η χηρα με τα πεντε ορφανα απο το να δινουμε 150 αρια για να γαμησουμε και πολλες φορες να μην το ευχαριστιομαστε!!!!Ειτε να δινεις 70-80 ευρω και να γαμας μπαζα μονο και μονο γιατι ζητανε 70-80....εκει που  οι αλλες ζητουν 100 ...120..150!!!..Δηλαδη μια ανεξαρτητη που αξιζει....ποσα πρεπει να ζητησει....300;;;;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΟΥΤΑΝΟΕΞΑΡΤΗΣΗ  !!!!!!!!

Νεα ασθενεια παιδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φιλε τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν ?

Υγ. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αυτα τα μαγαζια ειναι παντα γεματα .... Οποτε δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι λες και σου κοβουν το ψωμι  ;)

οποτε κλαιν
Αυτο παλι που ειναι κακο ?  :think:

Θα ειναι κανεις συνειδητοποιημενος μαλακας απο επιλογη και γουστο... και αυτο ειναι μαγκια οταν συνοδευεται απο ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ  ;)
Και στο κατω κατω το καλυτερο πραγμα ειναι η μαλακια, οταν την νιωθεις, απο το γαμισι με την καθε μια, που δεν νιωθεις.....
Κανεις ερωτα με αυτον που αγαπας περισσοτερο καθε αλλον .... ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!!!!!

ΣΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ !!!!!!!!! με την καθε ξενερωτη χρηματοδουλη  ;)

Οσο για τον πιεξουλη που λες τοσο υποτιμητικα αυτα τα περι κατσικας, εσυ που τα ξερεις ολα αυτα ?
Χμμμμμ σε αυτη την περιπτωση δυο τινα παιζουν....
Η κραταγες το φαναρι η ησουν η κατσικα...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε μαν η τσιπουρα η μαστουρα και η κουλουρα πληρωνονται..... :grin: :grin: :grin:

Δεν ηξερα οτι οι κοπελες παιζουν και σε κατηγοριες τετοιες που να δικαιολογουν τετοιες τιμες κλιμακωτα ανα υπηρεσια ......

Τι να σου πω βρε φιλαρακι .... εχεις δικιο !!!!!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ στον κοσμο που σκανε 50αρες 100αρες για κατι που αξιζει 10-20 ευρω το πολυ....
Και λεω πολυ, γιατι σε λιγο καιρο, μονο μυγες και κουνουπια θα πηγαινουν εκει, με την αφραγκια που θα πεσει....

Δυο φορες που πηγα σε στουντιο και ορκιστηκα να μην ξαναπαω ποτε δεν ειδα διαφορα απο του 10ρικου-20ρικου....
Μπορει να εχω μυωπια η ακομη χειροτερα να ειμαι τυφλος !!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom