Νέα

Η αληθεια ειναι αυτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ας αναλυσουμε και αυτα που αναφερει η αγαπητος παιχτουρας στην γλωσσα του χρηματιστιριου.. :grin:

1 συνευρεση σε στουντιο 50 ευρω -
ισουται με ενα βαρελι πετραλαιο

1 συνευρεση με κολ γκερλ-
ισουται περιπου με μια ουγια χρυσου

1 συνευρεση με σιτυ τουρ-
ισουται με μιση μπαρα χρυσου :grin:

καντε της αναγωγες σας :zfuck:

δηλαδη σε πολλες περιπτωσεις το μουνι εχει περισσοτερο αξια απο τον χρυσο και τον μαυρο χρυσο που ειναι τα ποιο αξιοζητητα αγαθα στον κοσμο?
οου τζιζους  :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Συναγωνιστες απο τελη του 2009 που ξεκινησε η οικονομικη κριση στην Πατριδα μας, μεχρι και σημερα στον αγοραιο ερωτα δεν εχω παρατηρησει ουσιαστικη μειωση των τιμων, αλλα οπου κανουν μειωσεις υποβαθμιζουν τις υπηρεσιες της εργαζομενης!!!Εκτος απο την κατηγορια των μπουρδελων, που πολλα το εικοσαρικο το τιμανε(να γραψω και στην γλωσσα σας) οι υπολοιπες κατηγοριες δηλ. στουντιο-call-girls,ανεξαρτητες,μασαζ.....συνεχιζουν το χαβα τους και δεν βλεπουν που η πελατεια εχει μειωθει σημαντικα, αλλα στηριζομενοι σε ελαχιστους μαλακες που σε αυτες τις δυσκολες εποχες πανε και τα σκανε, προσβλεπουν οτι θα αντεξουν γιατι ελπιζουν οτι θα περασει η οικονομικη κριση!!!....Να περασει η οικονομικη κριση ειναι μια κουβεντα...μπορει να περασει αυριο(λεμε τωρα), αλλα μπορει να περασει και σε εξι χρονια..ειτε παραπανω!!!...Δεν καταλαβαινουν οτι τους συμφερει να ριξουν τις τιμες, ωστε να εχουν παραπανω πελατες;;;;...Τεσπα, επειδη δεν το καταλαβαινουν και ειναι ολοκληρος μηχανισμος απο πισω που ζει απο τα χρηματα που εμεις δινουμε για λιγη ωρα απολαυσης...προσωπικα εγω και να μου περισσευουν καποια χρηματα, προτιμω να τα φυλαω για το αυριο που δεν ξερω τι θα ξημερωσει στην κοινωνια.....παρα να ταιζω κοπριτες και προμοτορες αλλα και αγαπητικους που στην ουσια ειναι πισω απο τις εργαζομενες!!!Ειναι τωρα εξι μηνες που πηγαινω μονο σε μπουρδελα, αλλα και μεχρι προτινος ειχα αναγκαστει να κανω μια σχεση...μεχρι που μου ζαλισε τον ερωτα και της εβγαλα κοκκινη καρτα και συνεχιζω στα μπουρδελακια μου!!Respect στον συναγωνιστη Ροκαβλον που πριν αποχωρησει απο εδω μεσα, μου ειχε αποδειξει οτι και σε μπουρδελα των εικοσι ευρω, αμα ψαξεις περνας καλυτερα απο πολλα στουντιο που ζητανε 50 ευρω και μονο αμα τους πουμε εμεις για σαραντα, μας περνανε λες και ειμαστε ζητουλες!!!...Ρε ουστ απο την ΄πορτα !!!!Εμεις παμε και τα σκαμε στα στουντιο και στις ανεξαρτητες και οπου αλλου παμε και μετα λεμε οτι δεν εχουμε λεφτα και κλαιμε!!!...Θελω να καταλαβετε οτι η δυναμη στον αγοραιο ερωτα ειναι η μαζα των πελατων και οχι οι λιγοι μαλακες που τα εχουν απο τον μπαμπα και πανε και τα σκανε!!!...Γι αυτο ξυπνηστε και κανονιστε την πορεια σας, μπας και αποφασισουν να ριξουν τις τιμες σε σωστα επιπεδα εναρμονισμενα με την σημερινη οικονομικη κριση και οχι να μου ζηταει εμενα μια ανεξαρτητη εδω μεσα 50 ευρω ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΚΤΙΚΟ!!!...Ρε ουστ!!!!!
είναι το φαινόμενο του pirforesti φίλε , που συντηρεί την ακριβή πορνεία.

όποιος καταλάβει ότι στην ουσία στις πουτάνες πάς απλά για ν'αδειάσεις το πλεονάζον σπέρμα σου, δλδ χρειάζεσαι μια "ρεαλιστική μαλακία" τότε όλοι θα πλήρωναν ένα 10άρικο στο μετάξι και όλα καλά!

όμως επειδή οι περισσότεροι για να εκσπερματίσουν , χρειάζονται την εγκεφαλική ψευδαίσθηση του έρωτα , χρυσώνουν τις πόρνες, και είναι διατεθειμένοι να δώσουν ότιδήποτε αυτές αξιώσουν.

είναι καθαρά οργανικό το όλο θέμα, για μένα το βασικότερο είναι να καταλάβεις το "γιατί" πάς στις πουτάνες , αλλά επειδή ο έλλην δεν καταλαβαινει γιατι πάει , είναι δλδ "αυνάν" , δίνει πρόσφορο έδαφος στο "πορνικό σύστημα" να εκμεταλλεύεται τον "αυνανισμό" του.

πολύ απλό !

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ας αναλυσουμε και αυτα που αναφερει η αγαπητος παιχτουρας στην γλωσσα του χρηματιστιριου.. :grin:

δηλαδη σε πολλες περιπτωσεις το μουνι εχει περισσοτερο αξια απο τον χρυσο και τον μαυρο χρυσο που ειναι τα ποιο αξιοζητητα αγαθα στον κοσμο?
τελεια αναλυση λεμε !!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

όποιος καταλάβει ότι στην ουσία στις πουτάνες πάς απλά για ν'αδειάσεις το πλεονάζον σπέρμα σου, δλδ χρειάζεσαι μια "ρεαλιστική μαλακία" τότε όλοι θα πλήρωναν ένα 10άρικο στο μετάξι και όλα καλά!

όμως επειδή οι περισσότεροι για να εκσπερματίσουν , χρειάζονται την εγκεφαλική ψευδαίσθηση του έρωτα , χρυσώνουν τις πόρνες, και είναι διατεθειμένοι να δώσουν ότιδήποτε αυτές αξιώσουν.

είναι καθαρά οργανικό το όλο θέμα, για μένα το βασικότερο είναι να καταλάβεις το "γιατί" πάς στις πουτάνες , αλλά επειδή ο έλλην δεν καταλαβαινει γιατι πάει , είναι δλδ "αυνάν" , δίνει πρόσφορο έδαφος στο "πορνικό σύστημα" να εκμεταλλεύεται τον "αυνανισμό" του.

πολύ απλό !
Αρα υπαρχουν πολλοι ΧΑΖΟΙ !!!!!

Αφου δεν καταλαβαινουν το πιο απλο πραγμα ....

Σωστη η αναλυση σου....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

πολύ απλό !
εγω εχω ενα γνωστο φετιχ, γιαυτο παω :rolleyes: :rolleyes:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αρα υπαρχουν πολλοι ΧΑΖΟΙ !!!!!

Αφου δεν καταλαβαινουν το πιο απλο πραγμα ....

Σωστη η αναλυση σου....
"όποιος είναι ηλίθιος πάντα θα πληρώνει παραπάνω"

αυτός είναι ένας απλός κανόνας που ισχύει γενικότερα στη ζωή !

εγω εχω ενα γνωστο φετιχ, γιαυτο παω :rolleyes: :rolleyes:
ποιό ?  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
"όποιος είναι ηλίθιος πάντα θα πληρώνει παραπάνω"

αυτός είναι ένας απλός κανόνας που ισχύει γενικότερα στη ζωή !
ποιό ?  :think:
ελα τωρα αφου το εχω αναφερει πολλες φορες :rolleyes:

ανιγουει αυτο  :lheel:

και να σου πω την αληθεια σε 2-3 κοπελες στο μεταξι το κανω μια χαρα..στα ακριβα μαγαζια θα σκαγα 70-80 ευρω ;) συγκεκριμενα για αυτο το φετιχ το οποιο το εχουν κανει επιστμη.

απλα επειδη παω πολυ καιρο μεταξουργειο δεν αξιζει και πολυ καλυτερη ειναι η φυλης με το 20ρικο..
Απλα για το φετιχ μου μια χαρα ειναι :grin:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

πολύ απλό !
Απλα υποκλινομαι σε αυτα που εγραψες!!

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΟΥΤΑΝΟΕΞΑΡΤΗΣΗ  !!!!!!!!

Νεα ασθενεια παιδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φιλε τα θες και τα λες η σου ξεφευγουν ?

Υγ. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αυτα τα μαγαζια ειναι παντα γεματα .... Οποτε δεν χρειαζεται να αρπαζεσαι λες και σου κοβουν το ψωμι  ;) Αυτο παλι που ειναι κακο ?  :think:

Θα ειναι κανεις συνειδητοποιημενος μαλακας απο επιλογη και γουστο... και αυτο ειναι μαγκια οταν συνοδευεται απο ΓΕΜΑΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ  ;)
Και στο κατω κατω το καλυτερο πραγμα ειναι η μαλακια, οταν την νιωθεις, απο το γαμισι με την καθε μια, που δεν νιωθεις.....
Κανεις ερωτα με αυτον που αγαπας περισσοτερο καθε αλλον .... ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!!!!!

ΣΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΙ !!!!!!!!! με την καθε ξενερωτη χρηματοδουλη  ;)

Οσο για τον πιεξουλη που λες τοσο υποτιμητικα αυτα τα περι κατσικας, εσυ που τα ξερεις ολα αυτα ?
Χμμμμμ σε αυτη την περιπτωση δυο τινα παιζουν....
Η κραταγες το φαναρι η ησουν η κατσικα...

καλα εσυ κρατας την παρθενια σου για την πρωτη νυχτα γαμου

μην αφησεις καμια καριολα να σου πειραξει το λουλουδακι σου ειναι οτι πολυτιμοτερο εχεις

ευχη κ καταρα σου δινω λαχειοπωλη

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Απλα υποκλινομαι σε αυτα που εγραψες!!
Σ'ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις !

ελα τωρα αφου το εχω αναφερει πολλες φορες :rolleyes:

ανιγουει αυτο  :lheel:

και να σου πω την αληθεια σε 2-3 κοπελες στο μεταξι το κανω μια χαρα..στα ακριβα μαγαζια θα σκαγα 70-80 ευρω ;) συγκεκριμενα για αυτο το φετιχ το οποιο το εχουν κανει επιστμη.

απλα επειδη παω πολυ καιρο μεταξουργειο δεν αξιζει και πολυ καλυτερη ειναι η φυλης με το 20ρικο..
Απλα για το φετιχ μου μια χαρα ειναι :grin:

τι να σου πώ , δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι'είναι αυτό το φετίχ,
αλλά αν εσύ νιώθεις καλά , εμένα μου περισσεύει  :thumbsup:

αλλά επαναλαμβάνω και πάλι παιδιά : "μόνο αν συνειδητοποιήσετε το γιατί  πηγαίνουμε στις πουτάνες, τότε θα ξοδεύετε πάρα πολύ λίγα χρήματα, αν πάλι μπερδεύεστε με τον έρωτα και το συναισθημα , τότε θα είστε αναγκασμένοι να τις χρυσώνετε και δεν θα σας φταίει κανένας "
γενικότερα όποιος μπερδεύεται πάντα θα πληρώνει με διάφορους τρόπους την  :jerking: του

χαιρετώ προς το παρόν  ;)  

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
καλα εσυ κρατας την παρθενια σου για την πρωτη νυχτα γαμου

μην αφησεις καμια καριολα να σου πειραξει το λουλουδακι σου ειναι οτι πολυτιμοτερο εχεις

ευχη κ καταρα σου δινω λαχειοπωλη
Ποια παρθενια μου ?

Να μου το πειραξει καριολα οχι, κοπελα ναι  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αλλά επαναλαμβάνω και πάλι παιδιά : "μόνο αν συνειδητοποιήσετε το γιατί  πηγαίνουμε στις πουτάνες, τότε θα ξοδεύετε πάρα πολύ λίγα χρήματα, αν πάλι μπερδεύεστε με τον έρωτα και το συναισθημα , τότε θα είστε αναγκασμένοι να τις χρυσώνετε και δεν θα σας φταίει κανένας "
γενικότερα όποιος μπερδεύεται πάντα θα πληρώνει με διάφορους τρόπους την  :jerking: του

χαιρετώ προς το παρόν  ;) 
ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

χαχαχα.....ετσι ειναι!!!Καιρος να σταματησει και απο μας εξαρταται!!!Τις προαλλες κερδισα μετα απο καιρο, στο Κινο 100 ευρω!!!Λεω στον εαυτο μου....αντε να πας σε κανενα στουντιο να περασεις ομορφα, περνοντας φουλ προγραμμα(αλλη μαλακια και αυτη..τι εννοουν με το φουλ προγραμμα, αυτοι μονο ξερουν)!!!Στο δρομο ομως εφαγα ενα φλας και καθησα σε μια ταβερνα και το εριξα στο φαγητο και στο κρασι και μετα πηγα σε μπουρδελακι στην περιοχη μου με 20 ευρω, δεν ειχε κοσμο μεσα γιατι ηταν μεσημερακι προς απογευματακι και περασα γαματα και το βασικοτερο..... μου εμειναν και απο τα 100 ευρω τα μισα χρηματα!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το γεματο πορτοφολι που λεγαμε

Stories