Δεν ειναι θεμα ζηλειας...να ζηλεψεις τι;;....Διαλογος γινεται και ανταλλασουμε αποψεις!!!Ο αγοραιος ερωτας δεν εχει πελατες πιτσιρικια, αλλα μεγαλους σε ηλικια ανδρες σε μεγαλο ποσοστο...οποτε με το να αρχιναμε ενα διαλογο και να γραφουμε αυτα που παρατηρουμε, σημαινει οτι ζηλευουμε τις τανες και τους αγαπητικους που βγαζαν μεχρι χτες.... ατσαλακωτο χρημα;;;Οχι φυσικα...απλα τα γραφουμε για να καταλαβουμε ισως καλυτερα, ποσο κοροιδα ειμαστε...που παμε και συνεχιζουμε να πληρωνουμε τις τιμες που μας ζητουν και ενω ξερουν αλλα και ξερουμε.... οτι η οικονομικη κριση συνεχιζεται και σαν την ανεμοθυελλα παιρνει μαζι της οτι ειναι ορθιο!!!Απο μενα μαυρο.....μονο σε μπουρδελα πλεον και θα τα ψαχνω μονος μου να δω που ειναι καλες περιπτωσεις!!!!Μην τα ξαναλεμε, τα 20 ευρω εχουν μεγαλη αξια σημερα...ποσο μαλλον τα παραπανω;;;;..Κωλοι υπαρχουν...λεφτα δεν υπαρχουν πλεον.....δεν θα συνεχισουμε να τα πεταμε σε περιπτωσεις που στην συνεχεια τα κλαιμε και λεμε ...δεν καθομουνα να βαρεσω καμμια μαλακια καλυτερα;;;;Σε τελικη αναλυση ...αν πετυχει η μαλακια...τυφλα να εχει το γαμησι ...λεει ενα παλιο σλογκαν!!!!
Το "ζηλευουμε" παει σε ολους μας,δεν το λεω για μαγκια,διοτι δεν μπορει εγω να εχω προσοντα(ο καθενας μας)και να λεω
"ειδες αυτες;τα ανοιγουν και τα κονομανε" οποτε αυτοματως καταπιανομαστε με αντιφαση,αυτο εννοω.
Εγω θα ηθελα πολυ να ειμαι πουτανα,μαλιστα θα ειχα βρει αγαπουληδες που θα τους ελεγα ιστοριες με δρακους και να τους
εχω στην πορνομπριζα,αν μου εσκαγε και κανενας μαγκας θα εσφιγγα τα δοντια,ολα μεσα στην ζωη ειναι.
Αλλα ο καλος Θεουλης μου εδωσε πουλακι και οχι τρυπουλα και με εκανε να δουλευω σαν τον κοπριτη
για να παρω λιγα φραγκακια.
Τυχον αντιπαραθεση δεν δεχομαι παρα μονο απο τραβεστι η τρανς διοτι μονο αυτοι εχουν κομματι της ανδρικης ψυχολογιας
οποτε και μονο αυτοι ειναι καθαρη σε γνωμη.
Εμεις οτι και να πουμε ο ενας στον αλλον ειναι ολα χυμα διοτι ειμαστε στον φανταστικο κοσμο των νικ.