Νέα

Η αληθεια ειναι αυτη!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αλλά επαναλαμβάνω και πάλι παιδιά : "μόνο αν συνειδητοποιήσετε το γιατί  πηγαίνουμε στις πουτάνες, τότε θα ξοδεύετε πάρα πολύ λίγα χρήματα, αν πάλι μπερδεύεστε με τον έρωτα και το συναισθημα , τότε θα είστε αναγκασμένοι να τις χρυσώνετε και δεν θα σας φταίει κανένας "
γενικότερα όποιος μπερδεύεται πάντα θα πληρώνει με διάφορους τρόπους την  :jerking: του

χαιρετώ προς το παρόν  ;)  
...Μεγα το νοημα......αν ΣΥΝ-ΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατι πηγαινουμε στις τανες!!!Ετσι ειναι φιλε...αλλοι πανε για καθαρα σεξουαλικη εκτονωση και αλλοι πανε, αλλα δυστυχως στην αρχη του δρομου, ειτε στην πορεια.... χανουν το προσανατολισμο τους....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
όμως επειδή οι περισσότεροι για να εκσπερματίσουν , χρειάζονται την εγκεφαλική ψευδαίσθηση του έρωτα
εχω παθει το ακριβως αντιθετο...δηλ.για να εκσπερματισω δεν θελω να εχω εγκεφαλικη ψευδαισθηση του ερωτα,γιατι αυτο σε μενα δρα αποτρεπτικα...δυστηχως εχει τυχει να συνευρεθω με καποιες γκομενες κ δεν μπορεσα να τελειωσω ουτε στο μισαωρο  :knockinb: :knockinb: επειδη ενιωθα κατι παραπανω για αυτες δηλ. δεν τις εβλεπα μονο για ενα ξερο γαμισι...σπαστικο αντανακλαστικο που το εχω υιοθετησει εδω καποια χρονια...κ δυστηχως ειναι δυσκολο να το αποβαλλω.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τα ειπε απλα πολυ λογοτεχνικα με μπολικη σαλτσα απαιχτε....
Τα ιδια που λεμε οι περισσοτεροι ωμα ειπε....
Το συγκεκριμενο ατομο ...οπου γραφει, γραφει συγκροτημενα!!!Εχει ισχυρη σκεψη!!!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εχω παθει το ακριβως αντιθετο...δηλ.για να εκσπερματισω δεν θελω να εχω εγκεφαλικη ψευδαισθηση του ερωτα,γιατι αυτο σε μενα δρα αποτρεπτικα...δυστηχως εχει τυχει να συνευρεθω με καποιες γκομενες κ δεν μπορεσα να τελειωσω ουτε στο μισαωρο  :knockinb: :knockinb: επειδη ενιωθα κατι παραπανω για αυτες δηλ. δεν τις εβλεπα μονο για ενα ξερο γαμισι...σπαστικο αντανακλαστικο που το εχω υιοθετησει εδω καποια χρονια...κ δυστηχως ειναι δυσκολο να το αποβαλλω.
epic behavior   :thumbsup:

θέλω να μάθω σε παρακαλώ (έστω και σε πμ) το srore που έβγαλες στο θρεντ για το sex addiction
το λέω αυτό γιατί , το να μην μπορεί κάποιος να λειτουργήσει σεξουαλικά όταν δένεται
συναισθηματικά με την παρτενέρ του, είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα του σεξουαλικού εθισμού.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Στη πιάτσα (γενικώς) επικρατεί η νοοτροπια " η κρίση ειναι για τους μαλάκες". Δηλ. οι παντώς τύπου επαγγελματίες ειναι γατόνια και μας χρεώνουν σε τιμές προ κρίσης.
Στη συγκεκριμένη πιάτσα προφανώς και ειμαστε μαλάκες γιατι πιθανόν θεωρούν οτι η μόνη εναλλακτική μας ειναι η μαλακια...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
epic behavior   :thumbsup:

θέλω να μάθω σε παρακαλώ (έστω και σε πμ) το srore που έβγαλες στο θρεντ για το sex addiction
το λέω αυτό γιατί , το να μην μπορεί κάποιος να λειτουργήσει σεξουαλικά όταν δένεται
συναισθηματικά με την παρτενέρ του, είναι ένα σύνηθες σύμπτωμα του σεξουαλικού εθισμού.
το σκορ δεν το εκανα,μου διεφυγε μαλλον... :grin: :grin:
για τα αλλα δες π.μ. ;)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Οι πουτανες ειναι η λυση αναγκης καθως δεν γινεται "επ'ουδενι" να αντικαταστησουν ενα ρεαλιστικο γαμησι
προερχομενο απο αληθινη καυλα.
Ωστοσο εχουν την μεριδα τους καθως αποτελουν αυτο που λεμε σε αλλη γλωσσα "χτυπημα στο κενο".
Δηλαδη οταν ολα εχουν γεμισει απο εικονες και ηχους η ειναι εντελως αδεια ερχεται η πουτανα
για να κανει το "χτυπημα στο κενο".

Δηλωνει την διαφορετικοτητα της επιλογης και τονωνει την αναγκη του ανδρα
που δεν χρειαζεται να προσπαθησει εκεινη την ωρα.
Τον μετατρεπει σε κυριο να την πηδηξει αλλα παραλληλα τον κανει δουλο της αφου την πληρωσε
και ετσι αυτα τα δυο διαφορετικα παραλληλα ενδομυχα και αντικρουοντα γεγονοτα
δινουν την ομορφια που σχεδον λιγοι καταλαβαινουν. :grin:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Στη πιάτσα (γενικώς) επικρατεί η νοοτροπια " η κρίση ειναι για τους μαλάκες". Δηλ. οι παντώς τύπου επαγγελματίες ειναι γατόνια και μας χρεώνουν σε τιμές προ κρίσης.
Στη συγκεκριμένη πιάτσα προφανώς και ειμαστε μαλάκες γιατι πιθανόν θεωρούν οτι η μόνη εναλλακτική μας ειναι η μαλακια...
Παλια που δεν υπηρχε η εξαπλωση του διαδικτυου..βγαιναμε εξω πιναμε κανενα καφε και καναμε κανενα καμακι!!!Τα τελευταια 10-12 χρονια με το Internet... ανθρωποι απο διαφορες ηλικιες εχουν εθιστει στο διαδικτυο....γι αυτο και βλεπεις ολες τις καργιολες και μπαινουν στο διαδικτυο και βαζουν φωτο ολογυμνες και ζητανε οσα γουσταρουν!!!!...Ξερουν οτι οι σημερινοι ανδρες ειναι "ευνουχισμενοι" πλεον....εχουν χασει την φυσικοτητα τους και μετα την εργασια τους, καθονται με τις ωρες στο διαδικτυο!!!..Οποτε δικαιως φιλε μου....θεωρουν οτι εναλλακτικη λυση ειναι η μαλακια για μας!!!...Χασαμε τους εαυτους μας με τις ανεσεις που βγηκαν στην ανθρωποτητα για να μας γινει η ζωη πιο ευκολη, αλλα οταν ξερεις να διαχειριζεσαι αυτες τις ανεσεις, κανεις την ζωη σου πιο ευκολη!!!!Ποσοι απο μας ομως, το κανουν αυτο;;;;...Αρα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....δυστυχως!!!Τοση μεγαλη ειναι η πλυση εγκεφαλου που οχι μονο δεν βγαινουμε για καμακι...αλλα δεν βγαινουμε ουτε για μπουρδελοτσαρκα(και οσοι βγαινουν οι περισσοτεροι το κανουν για να γραψουν ενημερωσεις στα διαφορα site του αγοραιου ερωτα)!!Εχουμε παραδοθει στην διαδικτυακη ενημερωση....και να τα αποτελεσματα...οχι μονο στις τιμες...αλλα στις ποσες...μουφες περιπτωσεις παμε και πληρωνουμε .....μονο και μονο, επειδη γινεται ντορος στο διαδικτυο!!!.....Ειναι και αυτος ενας λογος.....δεν λεω ο μοναδικος...αλλα παιζει και αυτο....για σκεψου το!!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Παίκτουρας.

Βάθος αντίληψης, ειλικρίνεια και ποιότητα σκέψεως που σπάνια απαντάται μεταξύ των θαμώνων της ιστοσελίδος.

Ακριβώς όπως τα γράφει είναι.

ΥΓ. Εγώ τον θυμάμαι από το "Μπάτσος ή Αλήτης".

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συγνωμη φιλαρακο αλλα μαλακες πιανομαστε παντου !!!!!!

Οταν οι δουλειες και η αγοραστικη δυναμη εχουν μειωθει αντι να διαμαρτυρηθουμε συνεχιζουμε να αγοραζουμε το καθε τι εστω και μειωμενα.... συντηρωντας αυτο τον φαυλο κυκλο αισχροκερδιας...

Ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται για τις τιμες που ανεβαινουν στα σουπερ μαρκετ συνεχως ?
για τα παγια στους λογαριασμους κτλ κτλ κτλ ?

Κατσε να δεις πλακα με την ΔΕΗ σε λιγο καιρο .... προγραματιζουν αυξηση στα τιμολογια περι του 20% !!!!!
Εκει να δεις γλεντια ...
ΔΕΗ = ΕΝΟΙΚΙΟ πλεον !!!!!!

Και που εισαι ? το νεο ετος περιμενε και διαχειριση με προστιμα στο νερο......... λογω ελλειψεως υδατινων πορων

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Συγνωμη φιλαρακο αλλα μαλακες πιανομαστε παντου !!!!!!

Οταν οι δουλειες και η αγοραστικη δυναμη εχουν μειωθει αντι να διαμαρτυρηθουμε συνεχιζουμε να αγοραζουμε το καθε τι εστω και μειωμενα.... συντηρωντας αυτο τον φαυλο κυκλο αισχροκερδιας...

Ειδες κανεναν να διαμαρτυρεται για τις τιμες που ανεβαινουν στα σουπερ μαρκετ συνεχως ?
για τα παγια στους λογαριασμους κτλ κτλ κτλ ?
Κλειδωσαν τα νεα μετρα Μητσο....μεχρι αυριο θα μας τα ανακοινωσουν!!!!...Δεν προκειται να διαμαρτυρηθει κανεις!!!!Δεν υπαρχουν ζωτανα κυταρρα στους ανθρωπους-φυτα που κατασκευασαν στην ανθρωποτητα, αυτοι που την εξουσιαζουν!!!!!...Θελουν τους λαους να ειναι δουλοι και αυτο κανουν....θα καταντησουν τους λαους ειδικα του Νοτου...δουλους!!!...Μεχρι σημερα, δεν εχετε δει τιποτα σε αυτα που μας περιμενουν!!!!....Αν υπαρχει Θεος, καλα κανει και σκορπιζει την δυστυχια......ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!!!!

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Κλειδωσαν τα νεα μετρα Μητσο....μεχρι αυριο θα μας τα ανακοινωσουν!!!!...Δεν προκειται να διαμαρτυρηθει κανεις!!!!Δεν υπαρχουν ζωτανα κυταρρα στους ανθρωπους-φυτα που κατασκευασαν στην ανθρωποτητα, αυτοι που την εξουσιαζουν!!!!!...Θελουν τους λαους να ειναι δουλοι και αυτο κανουν....θα καταντησουν τους λαους ειδικα του Νοτου...δουλους!!!...Μεχρι σημερα, δεν εχετε δει τιποτα σε αυτα που μας περιμενουν!!!!....Αν υπαρχει Θεος, καλα κανει και σκορπιζει την δυστυχια......ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΘΛΙΟΥΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!!!!

Εδω δεν γινεται μονιασμα σε φορουμ,θες να τα βρουνε στην πραγματικοτητα οι ανθρωποι εναντιον του κακου δυναστη; :2funny:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
Παλια που δεν υπηρχε η εξαπλωση του διαδικτυου..βγαιναμε εξω πιναμε κανενα καφε και καναμε κανενα καμακι!!!Τα τελευταια 10-12 χρονια με το Internet... ανθρωποι απο διαφορες ηλικιες εχουν εθιστει στο διαδικτυο....γι αυτο και βλεπεις ολες τις καργιολες και μπαινουν στο διαδικτυο και βαζουν φωτο ολογυμνες και ζητανε οσα γουσταρουν!!!!...Ξερουν οτι οι σημερινοι ανδρες ειναι "ευνουχισμενοι" πλεον....εχουν χασει την φυσικοτητα τους και μετα την εργασια τους, καθονται με τις ωρες στο διαδικτυο!!!..Οποτε δικαιως φιλε μου....θεωρουν οτι εναλλακτικη λυση ειναι η μαλακια για μας!!!...Χασαμε τους εαυτους μας με τις ανεσεις που βγηκαν στην ανθρωποτητα για να μας γινει η ζωη πιο ευκολη, αλλα οταν ξερεις να διαχειριζεσαι αυτες τις ανεσεις, κανεις την ζωη σου πιο ευκολη!!!!Ποσοι απο μας ομως, το κανουν αυτο;;;;...Αρα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....δυστυχως!!!Τοση μεγαλη ειναι η πλυση εγκεφαλου που οχι μονο δεν βγαινουμε για καμακι...αλλα δεν βγαινουμε ουτε για μπουρδελοτσαρκα(και οσοι βγαινουν οι περισσοτεροι το κανουν για να γραψουν ενημερωσεις στα διαφορα site του αγοραιου ερωτα)!!Εχουμε παραδοθει στην διαδικτυακη ενημερωση....και να τα αποτελεσματα...οχι μονο στις τιμες...αλλα στις ποσες...μουφες περιπτωσεις παμε και πληρωνουμε .....μονο και μονο, επειδη γινεται ντορος στο διαδικτυο!!!.....Ειναι και αυτος ενας λογος.....δεν λεω ο μοναδικος...αλλα παιζει και αυτο....για σκεψου το!!!!

Πολύ σωστός !

Από κάθε μούφα, που πρώτα κάποιοι την έχουμε πληρώσει και η οποία έχει διαφημιστεί στο ιντερνετ και την έχουν δει σε ένα απόγευμα 5000 μάτια, δεν  ταϊζονται και αυτή και όλοι οι από πίσω ?

Φίλε, είναι το εύκολο και μαύρο χρήμα, όλοι αυτό θέλουν από την τσέπη του άλλου.

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Πολύ σωστός !

Από κάθε μούφα, που πρώτα κάποιοι την έχουμε πληρώσει και η οποία έχει διαφημιστεί στο ιντερνετ και την έχουν δει σε ένα απόγευμα 5000 μάτια, δεν  ταϊζονται και αυτή και όλοι οι από πίσω ?

Φίλε, είναι το εύκολο και μαύρο χρήμα, όλοι αυτό θέλουν από την τσέπη του άλλου.

Καλα δεν κανουν αφου τα παιρνουν;εγω δεν θυμαμαι να εκτιμησε κανεις τις γνωσεις των ανθρωπων,μονο το μουνι και το σουφριδι
εκτιμησαν και την πουτσα υπηρετησαν καποιες επι πληρωμη οποτε;
Μαλλον ζηλευουμε!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.729
Πόντοι
41.129

Η αληθεια ειναι αυτη! 
σωστα αυτα που λεει ο τυπος αλλα αυτο που εχω πω εγω ειναι οτι κατι αστερια που υπαρχουν μεσα σε μερικα studio, εγω προσωπικα αλλα και πολλοι αλλοι δεν θα μπορουσαμε να τις βγαλουμε γκομενες εξω να τις γαμησουμε παρα μονο να τις κοιταμε και μετα να τον παιζουμε,και μη μου πειτε τωρα οτι εσεις βγαζετε οποιο μωρο οσο ομορφη και αν ειναι γκομενα οτι ωρα γουσταρετε και οτι ''αμα θελω εγω'' κλπ.

για αυτο ας λεμε και ενα ευχαριστω στις κοπελες που καθονται για 50 ευρω και τις γαμαμε ! αμα φυγουν και αυτες απο τα studio θα περιμενουμε μια φορα το χρονο μπας και κανα μπουρδελο του εικοσαρικου φερει καμμια καλη τυπου ντενισσα-νικολετα και γαμησουμε ωραιο μουνι,
μην ειμαστε αχαριστοι..

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλα δεν κανουν αφου τα παιρνουν;εγω δεν θυμαμαι να εκτιμησε κανεις τις γνωσεις των ανθρωπων,μονο το μουνι και το σουφριδι
εκτιμησαν και την πουτσα υπηρετησαν καποιες επι πληρωμη οποτε;
Μαλλον ζηλευουμε!
Δεν ειναι θεμα ζηλειας...να ζηλεψεις τι;;....Διαλογος γινεται και ανταλλασουμε αποψεις!!!Ο αγοραιος ερωτας δεν εχει πελατες πιτσιρικια, αλλα μεγαλους σε ηλικια ανδρες σε μεγαλο ποσοστο...οποτε με το να αρχιναμε ενα διαλογο και να γραφουμε αυτα που παρατηρουμε, σημαινει οτι ζηλευουμε τις τανες και τους αγαπητικους που βγαζαν μεχρι χτες.... ατσαλακωτο χρημα;;;Οχι φυσικα...απλα τα γραφουμε για να καταλαβουμε ισως καλυτερα, ποσο κοροιδα ειμαστε...που παμε και συνεχιζουμε να πληρωνουμε τις τιμες που μας ζητουν και ενω ξερουν αλλα και ξερουμε.... οτι η οικονομικη κριση συνεχιζεται και σαν την ανεμοθυελλα παιρνει μαζι της οτι ειναι ορθιο!!!Απο μενα μαυρο.....μονο σε μπουρδελα πλεον και θα τα ψαχνω μονος μου να δω που ειναι καλες περιπτωσεις!!!!Μην τα ξαναλεμε, τα 20 ευρω εχουν μεγαλη αξια σημερα...ποσο μαλλον τα παραπανω;;;;..Κωλοι υπαρχουν...λεφτα δεν υπαρχουν πλεον.....δεν θα συνεχισουμε να τα πεταμε σε περιπτωσεις που στην συνεχεια τα κλαιμε και λεμε ...δεν καθομουνα να βαρεσω καμμια μαλακια καλυτερα;;;;Σε τελικη αναλυση ...αν πετυχει η μαλακια...τυφλα να εχει το γαμησι ...λεει ενα παλιο σλογκαν!!!!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παιχτουρα, κανονισε αμα σε ξαναδιωξουν απο κανενα στουντιο ναρχεσαι παλι να κλαιγεσαι  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ειναι θεμα ζηλειας...να ζηλεψεις τι;;....Διαλογος γινεται και ανταλλασουμε αποψεις!!!Ο αγοραιος ερωτας δεν εχει πελατες πιτσιρικια, αλλα μεγαλους σε ηλικια ανδρες σε μεγαλο ποσοστο...οποτε με το να αρχιναμε ενα διαλογο και να γραφουμε αυτα που παρατηρουμε, σημαινει οτι ζηλευουμε τις τανες και τους αγαπητικους που βγαζαν μεχρι χτες.... ατσαλακωτο χρημα;;;Οχι φυσικα...απλα τα γραφουμε για να καταλαβουμε ισως καλυτερα, ποσο κοροιδα ειμαστε...που παμε και συνεχιζουμε να πληρωνουμε τις τιμες που μας ζητουν και ενω ξερουν αλλα και ξερουμε.... οτι η οικονομικη κριση συνεχιζεται και σαν την ανεμοθυελλα παιρνει μαζι της οτι ειναι ορθιο!!!Απο μενα μαυρο.....μονο σε μπουρδελα πλεον και θα τα ψαχνω μονος μου να δω που ειναι καλες περιπτωσεις!!!!Μην τα ξαναλεμε, τα 20 ευρω εχουν μεγαλη αξια σημερα...ποσο μαλλον τα παραπανω;;;;..Κωλοι υπαρχουν...λεφτα δεν υπαρχουν πλεον.....δεν θα συνεχισουμε να τα πεταμε σε περιπτωσεις που στην συνεχεια τα κλαιμε και λεμε ...δεν καθομουνα να βαρεσω καμμια μαλακια καλυτερα;;;;Σε τελικη αναλυση ...αν πετυχει η μαλακια...τυφλα να εχει το γαμησι ...λεει ενα παλιο σλογκαν!!!!

Το "ζηλευουμε" παει σε ολους μας,δεν το λεω για μαγκια,διοτι δεν μπορει εγω να εχω προσοντα(ο καθενας μας)και να λεω
"ειδες αυτες;τα ανοιγουν και τα κονομανε" οποτε αυτοματως καταπιανομαστε με αντιφαση,αυτο εννοω.
Εγω θα ηθελα πολυ να ειμαι πουτανα,μαλιστα θα ειχα βρει αγαπουληδες που θα τους ελεγα ιστοριες με δρακους και να τους
εχω στην πορνομπριζα,αν μου εσκαγε και κανενας μαγκας θα εσφιγγα τα δοντια,ολα μεσα στην ζωη ειναι.
Αλλα ο καλος Θεουλης μου εδωσε πουλακι και οχι τρυπουλα και με εκανε να δουλευω σαν τον κοπριτη
για να παρω λιγα φραγκακια.
Τυχον αντιπαραθεση δεν δεχομαι παρα μονο απο τραβεστι η τρανς διοτι μονο αυτοι εχουν κομματι της ανδρικης ψυχολογιας
οποτε και μονο αυτοι ειναι καθαρη σε γνωμη.
Εμεις οτι και να πουμε ο ενας στον αλλον ειναι ολα χυμα διοτι ειμαστε στον φανταστικο κοσμο των νικ. :grin:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Η αληθεια ειναι αυτη!  
σωστα αυτα που λεει ο τυπος αλλα αυτο που εχω πω εγω ειναι οτι κατι αστερια που υπαρχουν μεσα σε μερικα studio, εγω προσωπικα αλλα και πολλοι αλλοι δεν θα μπορουσαμε να τις βγαλουμε γκομενες εξω να τις γαμησουμε παρα μονο να τις κοιταμε και μετα να τον παιζουμε,και μη μου πειτε τωρα οτι εσεις βγαζετε οποιο μωρο οσο ομορφη και αν ειναι γκομενα οτι ωρα γουσταρετε και οτι ''αμα θελω εγω'' κλπ.

για αυτο ας λεμε και ενα ευχαριστω στις κοπελες που καθονται για 50 ευρω και τις γαμαμε ! αμα φυγουν και αυτες απο τα studio θα περιμενουμε μια φορα το χρονο μπας και κανα μπουρδελο του εικοσαρικου φερει καμμια καλη τυπου ντενισσα-νικολετα και γαμησουμε ωραιο μουνι,
μην ειμαστε αχαριστοι..
Δεν θα διαφωνησω....σαν παλιος στουντιακιας εχω κατα καιρους γραψει σε διαφορα θρεντ τις αποψεις μου για τα στουντιο καθοτι εδω στο παρον θρεντ δεν αναφερομαι μονο στα στουντιο αλλα και σε αλλες κατηγοριες, αν διαβασες στην αρχη!!!Θα σου απαντησω ομως για τα στουντιο.....αποψη μου ειναι οτι ολα τα στουντιο το απλο προγραμμα πρεπει αναγκαστικα πλεον αυτη την εποχη να το πανε στα 30 ευρω..παγια!!!Τωρα, αν καποιος θελει κατι παραπανω, ας εχουν τιμη εκκινησης τα 30 και απο εκει να ανεβαινουν...και οχι τα 40 και τα 50 που εχουν σημερα!!!!Δεν ειμαι αχαριστος, αναγνωριζω οτι πολλες εργαζομενες σε στουντιο αλλα και σε μπουρδελα αξιζουν....αλλα πρεπει και αυτες μαζι με τους ιδιοκτητες και ποιους αλλους ειναι απο πισω...να καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν μπορει να ανταποκριθει πελον στις τιμες που ζητουν!!!!!Αν δεν τους νοιαζει...με γεια τους και με χαρα τους...κανενα προβλημα!!!!Και εμεις ξερουμε κι αλλα μονοπατια να βρισκουμε σεξ να ουμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom