Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν θα διαφωνησω....σαν παλιος στουντιακιας εχω κατα καιρους γραψει σε διαφορα θρεντ τις αποψεις μου για τα στουντιο καθοτι εδω στο παρον θεμα δεν αναφερομαι μονο στα στουντιο αλλα και σε αλλες κατηγοριες αν διαβασες στην αρχη!!!Θα σου απαντησω ομως για τα στουντιο.....αποψη μου ειναι οτι ολα τα στουντιο το απλο προγραμμα πρεπει αναγκαστικα πλεον αυτη την εποχη να το πανε στα 30 ευρω..παγια!!!Τωρα, αν καποιος θελει κατι παραπανω, ας εχουν τιμη εκκινησης τα 30 και απο εκει να ανεβαινουν...και οχι τα 40 και τα 50 που εχουν σημερα!!!!Δεν ειμαι αχαριστος, αναγνωριζω οτι πολλες εργαζομενες σε στουντιο αλλα και σε μπουρδελα αξιζουν....αλλα πρεπει και αυτες μαζι με τους ιδιοκτητες και ποιους αλλους ειναι απο πισω...να καταλαβουν οτι ο κοσμος δεν μπορει να ανταποκριθει πελον στις τιμες που ζητουν!!!!!Αν δεν τους νοιαζει...με γεια τους και με χαρα τους...κανενα προβλημα!!!!Και εμεις ξερουμε κι αλλα μονοπατια να βρισκουμε σεξ να ουμε!!!
Απο στουντιο ειμαι σκραπας αλλα επειδη το χωνω αλλου(μπουρδελα)και επειδη ολα ειναι αλυσιδα στην ζωη
αν παει 30 το στουντιο τοτε η Φυλης και τα αλλα στο 20σαρικο θα πρεπει να πανε στο 10αρικο μην πω τιποτα πιο κατω
και ευθυμησουμε,αρα στο Μεταξουργειο πρεπει να παει 3 ευρω και οι πιατσουδες να δεχονται με ενα σουβλακι.
Δεν γινεται αυτο που λες διοτι αν γινει αυτο θα εχουμε μεταναστευτικο στους χωρους.
Μην ξεχνας οτι ειμαστε στην Ελλαδα οπου ποτε δεν γινεται κατι ομαδικα αν παει το μυαλο σου στην ομαδικη εθελουσια απεργια.
Το πιο πιθανο ειναι να πηγαινουν κρυφα καποιοι συναπεργοι και να κανουν και τσιριμονιες οτι "να ηρθα κουκλα,σε τιμω,αφεσου στο καυλι μου".