- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Όποιος έχει όρεξη για διάβασμα www.scribd.com/people/documents/12769247-georgios-georgiades]εδώ[/url]
Εβραϊκή αίρεση, ναι. Μόνο που η πηγή έρχεται από πολλές μεριές - υπήρχαν διανοούμενοι εκείνης της εποχής που το αναφέρουν κατηγορηματικά. Τεσπα - ποσώς μ' ενδιαφέρει ο θεός των Εβραίων.Ο παπυρος(οι παπυροι μαλλον) δεν λεει κατι. Γραφει καποια απο τα λεγομενα αποκρυφα ευαγγελια και βρεθηκε σε ερειπια κοινοτητας των Εσσαιων, στο κουμραν.
Οι Εσσαιοι επαναλαμβανω ηταν ιουδαικη σεχτα
Τεσπα - ποσώς μ' ενδιαφέρει ο θεός των Εβραίων.
Εβραϊκή αίρεση, ναι. Μόνο που η πηγή έρχεται από πολλές μεριές - υπήρχαν διανοούμενοι εκείνης της εποχής που το αναφέρουν κατηγορηματικά. Τεσπα - ποσώς μ' ενδιαφέρει ο θεός των Εβραίων.
Τον Τζίζας? Με τίποτα - είναι φλώρος. Άκου - γύρνα το μάγουλο να φας κι άλλη. Θα σου χώσω μπουκέτο. Πλάκα κάνουμε?είσαι με τον κανακάρη του ε?
Και εσυ ρε pristine? Οχι για τον "θεο των εβραιων" αλλα για την παραπληροφορηση! Ποια εποχη? ποιοι διανοουμενοι? Δεν υπαρχουν ιστορικες πηγες για την υπαρξη του Ιησου, και οι διανοουμενοι της εποχης ηταν φιλοσοφοι...Η πρωτη συνδεση του Χριστου με τους εσσαιους εγινε το 1947 μετα την πρωτη μελετη των χειρογραφων της νεκρας θαλασσας(Κουμραν)Εβραϊκή αίρεση, ναι. Μόνο που η πηγή έρχεται από πολλές μεριές - υπήρχαν διανοούμενοι εκείνης της εποχής που το αναφέρουν κατηγορηματικά. Τεσπα - ποσώς μ' ενδιαφέρει ο θεός των Εβραίων.
Ε, ναι τώρα ρε συ - ο Ιώσηπος, ξέρω γω πως λεγότανε. Εντάξει συμφωνούμε - σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να πιστεύει. Αν καταλαβαίνω το thread και την αντιπαράθεση όμως - αν ο χριστιανισμός επιβλήθηκε δια της βίας, αυτό δεν έγινε πιστεύεις?Και εσυ ρε pristine? Οχι για τον "θεο των εβραιων" αλλα για την παραπληροφορηση! Ποια εποχη? ποιοι διανοουμενοι? Δεν υπαρχουν ιστορικες πηγες για την υπαρξη του Ιησου, και οι διανοουμενοι της εποχης ηταν φιλοσοφοι...Η πρωτη συνδεση του Χριστου με τους εσσαιους εγινε το 1947 μετα την πρωτη μελετη των χειρογραφων της νεκρας θαλασσας(Κουμραν)
Τον Τζίζας? Με τίποτα - είναι φλώρος. Άκου - γύρνα το μάγουλο να φας κι άλλη. Θα σου χώσω μπουκέτο. Πλάκα κάνουμε?
Μας έχουν πρήξει με τον χριστιανισμό και την αγάπη του έλεος... τόσο δύσκολο είναι να κατανοηθεί οτι είναι εβραικό παρακλάδι? Τι δουλειά έχουμε με τον γιαχβέ,ιεχωβά, και τα άλλα πολλά ονόματα των εβραίων? ... 12 οι μαθητές του χριστού 12 και οι ολύμποι θεοί, τα χριστούγεννα είναι γιορτή του ΔΙΑ και όχι η γέννηση του χριστού σας, γιατί η εκκλησία δεν δέχεται οτιδίποτε σχετίζετε με την αρχαία ελλάδα? γιατί (παλαιότερα ασπαζόταν τον αισχρό βιβλίο ''παλαιά διαθήκη)? γιατί όπου υπηρχε ένας ναός ενός ολύμπιου θεού βανδαλίστικε και τώρα υπάρχει μια εκκλησία (το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι στην τήνο, πριν αυτήν την εκκλησία υπήρχε ένας (πραγματικό έργο τέχνης) ναός του ποσειδώνα)? Καμία απάντηση υπάρχει? και με τους τραγαλάδες να σας κοροιδεύουν και να σας τρώνε τα λεφτά γιατί αν δεν πληρώσεις δεν θα πάρεις εισητήριο για τον παράδεισο...έχουμε βρει τα άθλια παραδείγματα σας όπως: αυτός που έχει 2 χιτώνες να δώσει τον ένα, αν σε χτυπήσουν στο ένα μάγουλο γύρνα και από την άλλη, πίστευε και μη ερεύνα που οι σύγχρονοι έκαναν : πίστευε και μη. Ερεύνα (2η πρόταση το ερεύνα).
Δεκτα ολα, απλα για την ιστορια, του ιωσηπου η αναφορα δεν λεει για εσσαιους λεει οτι υπαρχει ο Ιησους που με λιγα λογια σπερνει στο ισραηλ και οσοι τον ακουν μενουν μαλακες( σε ελευθερη μεταφραση αυτα) Αυτο ειναι 99.9% μεταγενεστερη προσθηκη απο χριστιανους αντιγραφεις για να δωσουν ιστορικη βαση στον τζιζαςΕ, ναι τώρα ρε συ - ο Ιώσηπος, ξέρω γω πως λεγότανε. Εντάξει συμφωνούμε - σέβομαι το δικαίωμα του άλλου να πιστεύει. Αν καταλαβαίνω το thread και την αντιπαράθεση όμως - αν ο χριστιανισμός επιβλήθηκε δια της βίας, αυτό δεν έγινε πιστεύεις?
Είναι αργά για τέτοιο θέμα - sorry, αλλά με πήξανε σήμερα - γερνάω, ε? :S Επίσης, μηχανικός είμαι - καμία σχέση με ιστορία, κοινωνιολογία και όλα αυτά...
Γαμώ το κωλο-ΤΣΜΕΔΕ το μπουρδέλο τότε.ΥΓ και εγω μηχανικος ειμαι
ΕτσιΓαμώ το κωλο-ΤΣΕΜΕΔΕ το μπουρδέλο τότε.
Δεκτα ολα, απλα για την ιστορια, του ιωσηπου η αναφορα δεν λεει για εσσαιους λεει οτι υπαρχει ο Ιησους που με λιγα λογια σπερνει στο ισραηλ και οσοι τον ακουν μενουν μαλακες( σε ελευθερη μεταφραση αυτα) Αυτο ειναι 99.9% μεταγενεστερη προσθηκη απο χριστιανους αντιγραφεις για να δωσουν ιστορικη βαση στον τζιζας
ΥΓ και εγω μηχανικος ειμαι
Ρε φιλαρακι μ'αρεσει! Και ειχα μπλεξει και με μια γκομενα πιτσιρικας που ηταν ροδοσταυρη και παροτι με ειχε φλομωσει στις παπαριες πειστηκα οτι υπαρχει κατι που δεν το ξερουμε και εκφραζεται μεσα απο τις θρησκειες παγκοσμιωςΡε φίλε Τζώρτζ επειδή κι εγώ μηχανικός είμαι πώς γίνεται ένας μηχανικός νά είναι μεταφυσικός, γαμώ τίς εγγυητικές επιστολές μου γαμώ;
Ρε φιλαρακι μ'αρεσει! Και ειχα μπλεξει και με μια γκομενα πιτσιρικας που ηταν ροδοσταυρη και παροτι με ειχε φλομωσει στις παπαριες πειστηκα οτι υπαρχει κατι που δεν το ξερουμε και εκφραζεται μεσα απο τις θρησκειες παγκοσμιως
Υπαρχει μεγαλυτερο προβλημα απο την ουσια του Θεου? Με ερεθιζει...