Νέα

Η «αγάπη» και η «συγχώρεση» στον Χριστιανισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα resis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 237
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εκανα τον "κοπο" και πηγα το 1998. Εκατσα 6 μερες. Καλα ηταν και αν μπορουσα θα ξαναπηγαινα.  Το θεο δε τον συναντησα.  Μιλησα και με γερονταδες. Δεν με επεισαν. Αθεος πηγα, αθεος γυρισα.
:rockon: :rockon: :rockon:

1206686760395.jpg

η αποψη του Επικουρου με καλυψε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επίσης κάτι άλλες φυλές αφήνουν τους θεούς τους να μπουν μέσα τους, δεν τους έχουν από πάνω τους να τους κοιτάνε σαν γερομπισμπίκηδες.

αυτοί κι αν ξέρουν.
εγω ποτε θα μπω μεσα σου,τεκνον μου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θείος μου που πήγε εκει μου είπε ότι κάποιοι γέροντες σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα για πρώτη φορά, εννοείται χωρίς να τους το πείς!! καμιά ανάλογη εμπειρία είναι όντως έτσι?
επιβεβαιωνω.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
McLein,
μαλακίες λες...

αν βλέπεις με αγνό τρόπο τους γύρω σου...μια χαρά μπορείς να τους αγαπάς...
Μα το να βλέπεις με αγνότητα τους γύρω σου είναι το ίδιο σαν να λέμε να αγαπάς. Δε μπορείς να κοιτάξεις με αγνότητα τους γύρω σου, κυρίως επειδή ξέρουμε πως εμείς οι ίδιοι δεν είμαστε αγνοί, είμαστε σάπιοι σύμφωνα με τη σύγχρονη ηθική ροή.

απλά επειδή είσαι επηρεασμένος για να μην σου πω πεπεισμένος πως εγώ , ο δίπλα , ο παραδίπλα ακόμη κ η μάνα κ ο πατέρας σου θέλουν κάτι να πάρουν απο εσένα...τότε απλά δεν μπορείς να τους αγαπάς αληθινά κ χωρίς συμφέρον.
Εσύ λοιπόν υποστηρίζεις πως αγαπάς επειδή βλέπεις τους άλλους αγνά. Μα, η αληθινή αγάπη πρέπει να έρχεται από μόνη της, όχι επειδή με αγαπάνε και οι άλλοι. Τότε δεν είναι αγάπη, είναι συναλλαγή.

στα παπάρια μου ο χριστιανισμός κ το όποιο δόγμα...ξέρω τι πιστεύω κ είμαι σχεδόν εντάξει με τον εαυτό μου...απλά μην διαβάζουμε ανυπόστατες μαλακίες της εποχής.
Τι σχέση έχει το ο,τι ξέρεις τι πιστεύεις και το αν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου με αυτά που λέμε? Νομίζω πως δε σου αρέσει καθόλου η ιδέα πως ο άνθρωπος είναι από τη φύση του ανήθικος (σύμφωνα με τη σύγχρονη ηθική αντίληψη ξαναλέω). Ίσως να βλέπεις μέσα σου κάποια πράγματα και να μη σου αρέσουν και εσένα.

Come to the dark side, απελευθερώσου από τα δόγματα της ηθικής. Δέξου την αληθινή σου φύση.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Ο Χριστος σας γαμαει ολους πουστρακια αθεοι  :rockon: :rockon: :rockon:

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Μαλλον δεν καταλαβες χριστο καραγκιοζακο. Καλα ξημερωματα

ΧΑΧΑΧΑ δε καταλαβα χριστο λεει. Ρε πανε δες το zeitgeist να σου μαθει για το Χριστο βλακακο που θα μου πεις εμενα.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
http://remnantradio.org/Mirror/[URL unfurl="true"]www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Illuminati/dollar_ase.gif[/img[/URL]]

Σε λαθος Θεο ομως

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φούφουτε δεν έχει νόημα.... Δεν θα τους πείσεις και αν τους πείσεις

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Φούφουτε δεν έχει νόημα.... Δεν θα τους πείσεις και αν τους πείσεις
δεν θελω να πεισω κανεναν ρε φιλε..ο καθενας μας ας πιστευει οπου θελει σ αυτη την ζωη..γιατι ομως αυτος ο πολεμος για τον χριστο ακομη κι σημερα?τον μαστιγωσαν, τον σταυρωσαν τον χλευασαν πεθανε σε ενα σταυρο σαν κλεφτης και ακομη τον πολεμουν..
ατελειωτο μισος..

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
o Θεος ειναι και σκληρος ομως

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αλλαξε την εικονα με την σκατοκατσαριδα ρε φιλε

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αλλα που βρισκεται αραγε ο Θεος?? στον ουρανο μόνο? ανήκει η φύση στον Θεό ή αντίστροφα? Υπάρχει κόλαση και πως είναι εκεί? Οποιος απαντησει σε αυτα τον κερναω σε ενα στούντιο  :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ο Θεός είναι ένας, εγώ

Stories