You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
HRYS η πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του site!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα williams
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Συγγνώμη που επεμβαίνω. Νομίζω όπως είπα ότι το κάναμε λίγο λάστιχο το θέμα. Το χιούμορ είναι καλό όταν είναι γρήγορο και φρέσκο.
ΑΛΛΑ, μπροστά σε αυτά που του είπες εσύ χθες του Hrys καταλήγοντας ότι ζεις για να βάλεις το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της αριστεράς που ανήκει. (άσχετο αν συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το σκεπτικό σου στο συγκεκριμένο ποστ). Αυτό για το καρφί στο φέρετρο δεν είναι, αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον εξίσου υπερβολικό και προσβλητικό;
Και μιλαώ εγώ που όλοι ξέρετε τι έχω ακούσει αγόγγυστα από τον Hrys τις δύο τελευταίες ημέρες.
ΥΓ. Δεν στην λέω, έτσι! Μιά επισήμανση έκανα χάριν διαλόγου.
Ανήκω στην Αριστερά, studian, και γι'αυτό εκνευρίστηκα τόσο. Προσωπικά, δεν ανέχομαι κάποιος να προσβάλλει αυτά που πιστεύω, εμφανιζόμενος ως δήθεν υπερασπιστής' τους. Με πονάει η υπόθεση αυτή, και γι' αυτό ήμουν τόσο επιθετικός. Ίσως να έχεις δίκιο ότι δεν έπρεπε να αναφερθεί αυτό - ο εκνευρισμός είναι κακός σύμβουλος. Εντούτοις, όντως αυτό το καρφί θέλω να το μπήξω...
Υ.Γ. Και να μου τη λες, δεκτό! Κουβέντα κάνουμε.
ΟΚ! Αυτή την ανανεωτική αριστερά την έχω φάει στη μάπα και εγώ, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο! Και πιστεύω ότι ό,τι χειρότερο έχει παράξει το ελληνικό πολιτικό σύστημα μεταπολεμικά είναι η ανανεωτική αριστερά με τις διάφορες ονομασίες της (ΚΚΕ εσ., ΕΑΡ, ΣΥΝ).
Καλά μυαλά οι περισσότεροι γενικά. Με ανησυχίες και ευαισθησίες μερικές φορές, αλλά καιροσκόποι του αισχίστου είδους οι περισσότεροι.
Καλά μυαλά οι περισσότεροι γενικά. Με ανησυχίες και ευαισθησίες μερικές φορές, αλλά καιροσκόποι του αισχίστου είδους οι περισσότεροι.
μηπως ηλθον ειδον και κολοσον?????????
ο [glow=red,2,300]θεικος Hrys [/glow] αν μη τι αλλο ειναι αγωνιστης.
ο [glow=red,2,300]θεικος Hrys [/glow] αν μη τι αλλο ειναι αγωνιστης.
του γλυκου νερου!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Πήρα ένα καλό μάθημα για την ποιότητα των ανθρώπων εδώ μέσα. Που εν μέρει δικαιώνει όσους είναι απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι στη ζωή. Ομολογώ όμως οτι περίμενα απο κάποιους που σε διάφορα thread κοντραρίστηκαν μαζί μου με επιχειρήματα, να μην είναι τόσο άνανδροι, με το πρόσχημα του χιούμορ, η όποιο άλλο. Ενώ μάλιστα ήξεραν οτι αυτή τους η ενέργεια θα δώσει τροφή στον όχλο, με τη γνωστή ποιότητα που διακατέχει αυτόν. Ευχαριστώ λοιπόν όσους μπήκαν στον κόπο να υπερασπιστούν το αυτονόητο, δηλαδή οτι όταν κάποιοι συζητάνε, το κάνουν με επιχειρήματα και πάντα παρουσία του άλλου με τον οποίον διαφωνούν και όχι όταν λείπει. Δεν θα ξαναασχοληθώ με την μπόχα που αποπνέει η "σκέψη" των εν λόγω κυρίων και παρακαλώ τους moderators (που έκαναν την πάπια οση ώρα με έβριζαν εν χορώ οι μάγκες, χωρίς να παρέμβουν) να διαγράψουν το λογαριασμό μου απο το site. Είναι ζήτημα στοιχειώδους αξιοπρέπειας, όσοι το καταλαβαίνετε το καταλαβαίνετε.
Υ.Γ. Αυτά για να βάλω μόνος μου το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Αριστεράς και όχι ο -ευτυχής απο τούδε και στο εξής- "σύντροφός" μου που αρέσκεται στον Μπρεχτ, αλλά δεν τον κατανόησε ποτέ απ' ότι φαίνεται.
Υ.Γ. Αυτά για να βάλω μόνος μου το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Αριστεράς και όχι ο -ευτυχής απο τούδε και στο εξής- "σύντροφός" μου που αρέσκεται στον Μπρεχτ, αλλά δεν τον κατανόησε ποτέ απ' ότι φαίνεται.
Πήρα ένα καλό μάθημα για την ποιότητα των ανθρώπων εδώ μέσα. Που εν μέρει δικαιώνει όσους είναι απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι στη ζωή. Ομολογώ όμως οτι περίμενα απο κάποιους που σε διάφορα thread κοντραρίστηκαν μαζί μου με επιχειρήματα, να μην είναι τόσο άνανδροι, με το πρόσχημα του χιούμορ, η όποιο άλλο. Ενώ μάλιστα ήξεραν οτι αυτή τους η ενέργεια θα δώσει τροφή στον όχλο, με τη γνωστή ποιότητα που διακατέχει αυτόν. Ευχαριστώ λοιπόν όσους μπήκαν στον κόπο να υπερασπιστούν το αυτονόητο, δηλαδή οτι όταν κάποιοι συζητάνε, το κάνουν με επιχειρήματα και πάντα παρουσία του άλλου με τον οποίον διαφωνούν και όχι όταν λείπει. Δεν θα ξαναασχοληθώ με την μπόχα που αποπνέει η "σκέψη" των εν λόγω κυρίων και παρακαλώ τους moderators (που έκαναν την πάπια οση ώρα με έβριζαν εν χορώ οι μάγκες, χωρίς να παρέμβουν) να διαγράψουν το λογαριασμό μου απο το site. Είναι ζήτημα στοιχειώδους αξιοπρέπειας, όσοι το καταλαβαίνετε το καταλαβαίνετε.
πάντως εγώ παρόλο που διαφωνώ ριζικά με ότι λές υπερασπίζομαι το δικαίωμα σου να το λές.. (Voltaire)
Πήρα ένα καλό μάθημα για την ποιότητα των ανθρώπων εδώ μέσα. Που εν μέρει δικαιώνει όσους είναι απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι στη ζωή. Ομολογώ όμως οτι περίμενα απο κάποιους που σε διάφορα thread κοντραρίστηκαν μαζί μου με επιχειρήματα, να μην είναι τόσο άνανδροι, με το πρόσχημα του χιούμορ, η όποιο άλλο. Ενώ μάλιστα ήξεραν οτι αυτή τους η ενέργεια θα δώσει τροφή στον όχλο, με τη γνωστή ποιότητα που διακατέχει αυτόν. Ευχαριστώ λοιπόν όσους μπήκαν στον κόπο να υπερασπιστούν το αυτονόητο, δηλαδή οτι όταν κάποιοι συζητάνε, το κάνουν με επιχειρήματα και πάντα παρουσία του άλλου με τον οποίον διαφωνούν και όχι όταν λείπει. Δεν θα ξαναασχοληθώ με την μπόχα που αποπνέει η "σκέψη" των εν λόγω κυρίων και παρακαλώ τους moderators (που για ώρα έκαναν την πάπια οση ώρα με έβριζαν εν χορώ οι μάγκες, χωρίς να παρέμβουν) να διαγράψουν το λογαριασμό μου απο το site. Είναι ζήτημα στοιχειώδους αξιοπρέπειας, όσοι το καταλαβαίνετε το καταλαβαίνετε.
φιλε hrys.
Περιμενα οτι θα αντιμετωπισεις με χιουμορ το thread.
Δεν το εκανες ομως.
Το να αυτοπαρουσιαζεσαι ομως σαν Μαρτυρας οσο και να'χει ειναι too much. Τοο much ομως να μας (με) αποκαλεις αναδρο, οχλο και μποχαποπνεοντα ιδιαιτερα μετα απο ΟΤΙ εχεις πει (εγω δεχομαι καλοβουλα και μεσα στα πλαισια της υποστηριξης των ιδεων σου) σε διαφορα thread.
Τελος για το πιο λογο ανοιξα το thread το αναφερω στην αρχη. Θα μπορουσα να το κανω αποσπασματικα στα αλλα θεματα. Το εκανα ομως συνολικα εδω.
Επισκέπτης
Και για να κάνω ένα -οριστικά τελευταίο- σχόλιο, που αφορά το θάρρος της γνώμης σας. Ξέρετε μεν να κάνετε 95 ποστ και να με βρίζετε όσο ήμουν απών, αλλά τώρα "η σιωπή των αμνών", έτσι;
Εύγε παλικάρια μου, εμπρός να πάρουμε και την Πόλη!
Εύγε παλικάρια μου, εμπρός να πάρουμε και την Πόλη!
Μαθαίνεις αργά, και μαθαίνεις σε λάθος μέρη. Ενδεχομένως ήρθες για να κάνεις την αριστερή σου 'ιεραποστολή', στο όνομα ενός κακέκτυπου του μαρξισμού του οποίου την υπεράσπιση έχεις αναλάβει - στο όνομα τίνος, άραγε? Πρέπει να καταλάβεις ότι, στο όνομα των ιδεών και ενός ανώτερου σκοπού, ακόμα και ο υπογράφων μπορεί να σκοτώσει - όχι όμως στα πλαίσια ενός 'συνοικιακού πολιτικού καφενείου', το οποίο εσύ - συνεπικουρούμενους από αρκετούς πρόθυμους 'Ελληναράδες' - δημιούργησες για να σκοτώνεις την ώρα σου παίζοντας 'πολιτική πρέφα'.
Για άλλη μια φορά, ίσως, έχεις μια ευκαιρία να καταλάβεις ότι η πραγματική ζωή και η ζωντανή ιστορία είναι εκεί έξω. Πιθανώς να μην μπορείς πλέον να το καταλάβεις. Μπορεί να είσαι η περίπτωση που αναφέρει ο Μπρεχτ - στο ίδιο βιβλίο που αποσπάσματά του παρέθεσα χτες - για εκείνον που ρώτησε 'αν υπάρχει Θεός'. Μάλλον δε μπορείς να προσαρμοστείς στην υποχώρηση όσων ήξερες ως 'κίνημα', και αντί να σηκώσεις τα μανίκια και να στρωθείς σοβαρά στη δουλειά - γιατί έτσι πρέπει, είναι σοβαρά πράγματα αυτά... - απλά δημιουργείς ένα τεχνητό περιβάλλον για να μπορείς να νιώθεις 'αγωνιστής'. Τόσο εσύ, όσο και οι 'Ελληναράδες' που προανέφερα, περιφέρεστε ασκόπως αναζητώντας την πολιτική σας μεθαδόνη.
Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με το τελευταίο σου post: με την επίκληση της 'ασφάλειας' του site, και βέβαια με την 'επίθεση' - σιγά τα ωα τώρα... - σε εμένα. Το 'σύντροφος' καλά το έβαλες σε εισαγωγικά: δεν είμαστε, και είμαι ευτυχής γι αυτό. Και αναφορικά με την Αριστερά, μάθε να διαβάσεις: το φέρετρο πρέπει να ετοιμαστεί για την 'Αριστερά' ΣΟΥ. Αν και δεν το βλέπω σύντομα: σκέψου ότι ο παλιότερος, και πιο διαχρονικός, οργανισμός σε αυτό τον πλανήτη είναι οι αμοιβάδες. Δυστυχώς, θα παραμείνετε για καιρό ακόμα γύρω μας...
A ρε Hrys,
Ειλικρινα απογοητευτικα. Τελικα εκ'του ασφαλους λεμε τα παντα ετσι? Εαν βρεθουμε στη 1η γραμμη κανουμε πισω, ασε να βγαλουν αλλοι τα καστανα απ΄την φωτια που αναψαμε εμεις με τις θεωρειες μας...ευτυχως που υπαρχουν και οι πιο πισω απ'εμας βλ. ljsilver
Ειλικρινα απογοητευτικα. Τελικα εκ'του ασφαλους λεμε τα παντα ετσι? Εαν βρεθουμε στη 1η γραμμη κανουμε πισω, ασε να βγαλουν αλλοι τα καστανα απ΄την φωτια που αναψαμε εμεις με τις θεωρειες μας...ευτυχως που υπαρχουν και οι πιο πισω απ'εμας βλ. ljsilver