Νέα

HRYS η πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του site!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα williams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
και η νεα εκδοση κατοπιν προτροπων:

Συνημμένα

• Mein_kampf[1].jpg
    Mein_kampf[1].jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 38

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
HRYS ???????????????
τι φρουτο ειναι αυτο παλι εδω μεσα καλα λενε μερικοι οτι το site παει κατα διαολου!!
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
459
Πόντοι
36
Ρε συ φίλε williams,

συγγνώμη για την παρέμβαση, αλλά μήπως το παρατραβάς?

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ντάξει. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να γίνεται λίγο προσβλητικό. Κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει το θέμα

Ίσως έχεις δίκιο...
Το κόβω.

(respect)

ΥΓ. Αρκεί να μην ξαναρχίσουμε τις γνωστές πίπες...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μάλλον πλησιάζουμε τα όρια του βαρετού με την έννοια της επανάληψης. Επίσης το παρατραβάμε με την έννοια του ξεχυλώματος  :)  :)

Αλλά προσβλητικό????

Williams ρίξε μερικά αποσπάσματα για να κατανοήσουμε την έννοια της προσβολής.  ;)

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Αναμενω να μπει ο hrys στο σαιτ. Θα γινει πραγματικο μπουρδελο!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Βασικά σκέφτομαι πως θα ένοιωθαν οι διάφοροι και καλά μάγκες αν ήταν στη θέση του.

williams ελπίζω να κατάλαβες τι ξεκίνησες.

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ειναι στο απανθισμα.

Επαναλαμβανω απολογουμενος οτι χιουμορ κανουμε.

Επισης για προκλητικες δηλωσεις  σας παραπεμπω στο απανθισμα με δηλωσεις Hrys,  αρα δε νομιζω οτι οτι το thread ειναι υπερβολικο.

Στην τελικη καλοπροαιρετα το εκανα για την πλακα. Η ανωνυμια εξαλλου εξασφαλιζει το μη προσωπικο του πραγματος.

Αν σας κολλωσε το Mein Kampf εξωφυλλο sorry

Τελος ο κριτης ειναι ο ιδιος ο [glow=red,2,300]Θεικος [/glow] Hrys

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ίσως έχεις δίκιο...
Το κόβω.
(respect)
ΥΓ. Αρκεί να μην ξαναρχίσουμε τις γνωστές πίπες...

Μικρόνοη προσέγγιση. Τον καυγά και την κατινιά τη σταματάει αυτός που έχει το περισσότερο μυαλό, όχι το λιγότερο. Αν ο όρος για να μην ξαναασχοληθείς είναι ο hrys - που, πιστεύω, δεν έχεις και μεγάλη εκτίμηση για το άτομό του - να μη σου απαντήσει, τότε απλά ψάχνεις μια εύσχημη δικαιολογία για να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο κατιναριό.

Φιλική άποψη είναι αυτή, αν επιθυμείς να σχολιάσεις, αναμένω...  :)

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Βασικά σκέφτομαι πως θα ένοιωθαν οι διάφοροι και καλά μάγκες αν ήταν στη θέση του.

εαν βρεις ΕΝΑ μελος του site αναλογο του εκτοπισματος του Hrys ΤΟΤΕ ΝΑΙ εχεις δικιο και ειμαι λαλακας. Εναν μονο!! Με τις προδιαγραφες της 'ιδρυτικης διακυρηξης και τις ατακες του Hrys!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
williams την καλή σου πρόθεση νομίζω ότι δεν αμφισβητεί κανείς.

Είμαι λίγο σκεπτικός όσον αφορά στις προθέσεις ορισμένων άλλων στους οποίους άθελά σου έδωσες βήμα.

Όσο για την ανωνυμία, μη νομίζεις οτι δεν μπορεί να σε προσβάλει κάποιο σχόλιο το οποίο ουσιαστικά απευθύνεται σε σένα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36

Φιλε δεν θελω να ριξω λαδι στη φωτια και ουτε εχω κατι με τον ανθρωπο.
Ειναι λογικο ομως οταν θα δει ολα αυτα ο hrys να αντιδρασει και να υπάρξει απαντηση απ τη μερια του.
Αυτο επισήμανα και πιο πανω...

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Τη μαλακία που είπες μην την ξαναπείς ούτε για πλάκα!  >:(

Ποιος τα άνοιξε τα ξερονήσια, η δεξιά?????
'Η μήπως ο Σοφούλης και ο Βενιζέλος (όχι ο Λευτέρης) ήταν δεξιοί. Πέστε την αλήθεια ότι οι κεντρόοι τα άνοιξαν και αφήστε την δεξιά να αρμνίζει όπως αρμενίζει σήμερα σαν παιδική χαρά που είναι. Ο ψηλός τι ήταν τότε, δεξιά???????
Ελα γιατί θα ξεχάσουμε και τι είμαστε.

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε sincity, oταν η ανωνυμια σου δινει βημα για να γραφεις τα του απανθισματος (και οχι μονον) τοτε και 'μενα μου δινει το δικαιωμα να ανοιξω το thread. Oταν μαλιστα το κανω ανοιχτα (στα πλαισια παντα της υποχρεωτικης ανωνυμιας ) και καλοπροαιρετα τοτε δεν ειναι ουτε καν κατινια. Eιναι κριτικη και χιουμορ.

Εξαλλου ας κριθουμε και καπου - τοσα λεμε καθημερινα εδω μεσα!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
williams έχεις λίγο μπερεδυτεί. Ο συσχετισμός ανωνυμίας και δικαιώματος ανοίγματος thread μου διαφεύγει. Σε παρακαλώ εξήγησε.

Το ότι είναι καλοπροαίρετο δεν το αμφισβήτησα.

Τη λέξη κατινιά δεν την έχω αναφέρει.

Σε παρακαλώ να διαβάζεις αυτά που γράφω. Είμαι πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις μου και περιμένω το ίδιο και από όσους  μου απαντούν.

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ποιος τα άνοιξε τα ξερονήσια, η δεξιά?????
'Η μήπως ο Σοφούλης και ο Βενιζέλος (όχι ο Λευτέρης) ήταν δεξιοί. Πέστε την αλήθεια ότι οι κεντρόοι τα άνοιξαν και αφήστε την δεξιά να αρμνίζει όπως αρμενίζει σήμερα σαν παιδική χαρά που είναι. Ο ψηλός τι ήταν τότε, δεξιά???????
Ελα γιατί θα ξεχάσουμε και τι είμαστε.

Δε σε πιάνω. Το ποιος είχε την 'τιμή' να ανοίξει τα ξερονήσια, όπως και την 'τιμή' να τα κρατάει ανοικτά, είναι το πρόβλημα? Ή ότι, απλά, υπήρχαν? Αν σε βοηθάει, τότε πιστεύω ότι ο περίφημος Γέρος της Δημοκρατίας ήταν ο πιο σιχαμερός αντικομμουνιστής αμερικανόδουλος πολιτικός που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο. Και ήταν κεντρώος, όπως το ορίζεις.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Τον καυγά και την κατινιά τη σταματάει αυτός που έχει το περισσότερο μυαλό, όχι το λιγότερο.

σωστος!

Η ανωνυμια εξαλλου εξασφαλιζει το μη προσωπικο του πραγματος.

Δεν θα συμφωνησω σ'αυτο. Εδω αρκετοι γνωριζονται

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε sincity απαντησα συνολικα και για την 'κατινια' που ανεφερε ο ljsilver sorry αν δεν το διευκρινησα.

Η ανωνυμια κανει θαματα. Επιτρεπει στον ταδε να πει στον δεινα οτι ειναι λαλακας / οτι η γη ειναι επιπεδη / οτι η ελλαδα ειναι στην αυστραλια. Αυτη η ανωνυμια μου επιτρεπει και εμενα να ανοιξω ενα thread χιουμοριστικοκριτικο για μια πραγματικα αμφιλεγομενη προσωπικοτητα του site η οποια δημιουργηθηκε ουσιαστικα απο την ανωνυμια.

Εκτος αν πιστευεις οτι υπο αλλες συνθηκες και ο Hrys θα ελεγε αυτα τα οποια εχει, κατα καιρους, πει.

Επισης να πω οτι δεν ξερω κανεναν προσωπικα απο το site!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom