Νέα

HRYS η πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του site!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα williams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δε σε πιάνω. Το ποιος είχε την 'τιμή' να ανοίξει τα ξερονήσια, όπως και την 'τιμή' να τα κρατάει ανοικτά, είναι το πρόβλημα? Ή ότι, απλά, υπήρχαν? Αν σε βοηθάει, τότε πιστεύω ότι ο περίφημος Γέρος της Δημοκρατίας ήταν ο πιο σιχαμερός αντικομμουνιστής αμερικανόδουλος πολιτικός που πέρασε ποτέ από αυτό τον τόπο. Και ήταν κεντρώος, όπως το ορίζεις.

Ετσι μπράβο. Για να μην τα χρεώνουν όμως στην δεξιά.
Και ο υιός Αντρίκος τα ίδια και χειρότερα ήταν, αφού όχι μόνο σοσιαλισμό δεν εφάρμοσσε αλλά κάτι παραπλήσιο λιτότητας Τσαουσέσκου χωρίς ημερομηνία λήψης μέχρι σήμερα και βάλε.
Θα μου πεις και ο Ν. 2084/1992 (το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που έκανε τότε ο ψηλός, ο κακός και ο άσχημος) το υιοθέτησαν και τα πρασινοφρουράκια, αλλά και η παιδική χαρά η σημερινή.
Συμφωνώ κατά των νήσων, ποτέ όμως οι συμμορίτες δεν ζήτησαν ΣΥΓΓΝΩΜΗ (άντε βάλε την κοινή Υπηρεσιακή το 1989 για δήθεν παραπομπή του Αντρίκου) και πάντα είναι τιμητές ΟΛΩΝ και για ΟΛΑ. Ε, αυτό με ενοχλεί.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι μπράβο. Για να μην τα χρεώνουν όμως στην δεξιά.
Και ο υιός Αντρίκος τα ίδια και χειρότερα ήταν, αφού όχι μόνο σοσιαλισμό δεν εφάρμοσσε αλλά κάτι παραπλήσιο λιτότητας Τσαουσέσκου χωρίς ημερομηνία λήψης μέχρι σήμερα και βάλε.
Θα μου πεις και ο Ν. 2084/1992 (το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που έκανε τότε ο ψηλός, ο κακός και ο άσχημος) το υιοθέτησαν και τα πρασινοφρουράκια, αλλά και η παιδική χαρά η σημερινή.
Συμφωνώ κατά των νήσων, ποτέ όμως οι συμμορίτες δεν ζήτησαν ΣΥΓΓΝΩΜΗ (άντε βάλε την κοινή Υπηρεσιακή το 1989 για δήθεν παραπομπή του Αντρίκου) και πάντα είναι τιμητές ΟΛΩΝ και για ΟΛΑ. Ε, αυτό με ενοχλεί.

Το συμφωνώ  = να μην υπήρξαν βεβαίως μέχρι την περίοδο της υψικαμίνου από τον θέιο Κώστα που μπήκαν όλα στο Recycle Bin.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Γιατί δεν πάτε σε κάποιο άλλο thread να κάνετε προπαγάνδα;

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
α ρε ενας hrys που σας χρειαζεται σε ολους σας να σας αναπτυξη σε δυο γραμμες την αριστεροδεξια πλευρα του κεντρου και οτι το καπιταλιστικο συστημα του κομμουνισμου ειναι ειναι η ανανεωση τον αγωνων του προλεταριατου!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Aν το παραγαμήσουμε, θα ψοφήσει στο τέλος...

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Γιατί έχουμε Δημοκρατία, διατυπώνουμε ορθά τεκμηριωμένες απόψεις (πέρα από τα βρισήδια μερικών με τα οποία οι ίδιοι μειώνονται) και έχουμε θέσει το εν λόγω post σε μία κατηγορία του forum που επιτρέπει άλλα θέματα εκτός του εν λόγω site.  What's the problem???????

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6

Γιατί βολεύει εδώ, Sincity. Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα. Πού αλλού θα βρεθούν τόσοι χουλιγκάνοι μαζεμένοι ;)

Υ.Γ. Φιλική συμβουλή: υπάρχουν χοντρικά δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που γράφουν την ιστορία, και αυτοί που πλακώνονται για την ιστορία άλλων. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, απλά κράτα αποστάσεις, και άσε τους κάθε λογής γέρους του Muppet Show να πλακώνονται μόνοι τους...

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ρε παιδια που ειναι ο HRYS?

-λετε να αρρωστησε?
-να λεγεται Δημητρης?
-ΡΕ ΜΠΑΣ και ειναι στρατιωτικος και εχει παει αγημα στην Σαλονικη??

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Γιατί βολεύει εδώ, Sincity. Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα. Πού αλλού θα βρεθούν τόσοι χουλιγκάνοι μαζεμένοι ;)

Υ.Γ. Φιλική συμβουλή: υπάρχουν χοντρικά δύο κατηγορίες ανθρώπων. Αυτοί που γράφουν την ιστορία, και αυτοί που πλακώνονται για την ιστορία άλλων. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, απλά κράτα αποστάσεις, και άσε τους κάθε λογής γέρους του Muppet Show να πλακώνονται μόνοι τους...

ξεχασες και αλλη μια αυτοι που θα γραψουν ιστορια!!!!!!!!!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
φιλε sincity απαντησα συνολικα και για την 'κατινια' που ανεφερε ο ljsilver sorry αν δεν το διευκρινησα.

Η ανωνυμια κανει θαματα. Επιτρεπει στον ταδε να πει στον δεινα οτι ειναι λαλακας / οτι η γη ειναι επιπεδη / οτι η ελλαδα ειναι στην αυστραλια. Αυτη η ανωνυμια μου επιτρεπει και εμενα να ανοιξω ενα thread χιουμοριστικοκριτικο για μια πραγματικα αμφιλεγομενη προσωπικοτητα του site η οποια δημιουργηθηκε ουσιαστικα απο την ανωνυμια.

Εκτος αν πιστευεις οτι υπο αλλες συνθηκες και ο Hrys θα ελεγε αυτα τα οποια εχει, κατα καιρους, πει.

Επισης να πω οτι δεν ξερω κανεναν προσωπικα απο το site!

Ειναι καποιοι που γνωριζονται μεταξυ τους εδω μεσα.
Εγω προσωπικα γνωριζω καποιους οι οποιοι τυχαινει να ειναι συναδελφοι απ τη δουλεια ή και φιλοι.
Παντως ομολογω οτι το φορουμ ειναι απ τα  λιγα σαιτ στα οποια, οταν υπαρχουν αντιπαραθεσεις, η κατασταση δεν ξεφευγει απ τα λογικα ορια (να πεφτουν χοντρα μπινελικια κτλ) και αυτος ειναι ΕΝΑΣ απ τους λογους που το προτιμω!!!
Απο μας εξαρταται να μεινει ετσι...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
ρε παιδια που ειναι ο HRYS?

-λετε να αρρωστησε?
-να λεγεται Δημητρης?
-ΡΕ ΜΠΑΣ και ειναι στρατιωτικος και εχει παει αγημα στην Σαλονικη??

τωρα αν σου πω οτι τον εχω εδω δεν θα με πιστεψεις!!!!!!!!!!!αλλα αν θες σου στελνω και φωτο του

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1

Μάλλον είμαστε οι του Μuppet Show.
Mana, Mana.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Ειναι καποιοι που γνωριζονται μεταξυ τους εδω μεσα.
Εγω προσωπικα γνωριζω καποιους οι οποιοι τυχαινει να ειναι συναδελφοι απ τη δουλεια ή και φιλοι.
Παντως ομολογω οτι το φορουμ ειναι απ τα  λιγα σαιτ στα οποια, οταν υπαρχουν αντιπαραθεσεις, η κατασταση δεν ξεφευγει απ τα λογικα ορια (να πεφτουν χοντρα μπινελικια κτλ) και αυτος ειναι ΕΝΑΣ απ τους λογους που το προτιμω!!!
Απο μας εξαρταται να μεινει ετσι...

και εμεις γιαυτο σ'αγαπαμε!!!!!!!!!!!

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
εγω απλα κραταω τον ΣΤΟΧΟ εσεις επιλεγεται που θα βαρεσετε!!!

Συνημμένα

• crappy_job_01[1].jpg
    crappy_job_01[1].jpg
    20,9 KB · Εμφανίσεις: 33

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Συγγνώμη που επεμβαίνω. Νομίζω όπως είπα ότι το κάναμε λίγο λάστιχο το θέμα. Το χιούμορ είναι καλό όταν είναι γρήγορο και φρέσκο.

ΑΛΛΑ, μπροστά σε αυτά που του είπες εσύ χθες του Hrys καταλήγοντας ότι ζεις για να βάλεις το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της αριστεράς που ανήκει. (άσχετο αν συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό με το σκεπτικό σου στο συγκεκριμένο ποστ). Αυτό για το καρφί στο φέρετρο δεν είναι, αν όχι περισσότερο, τουλάχιστον εξίσου υπερβολικό και προσβλητικό;

Και μιλαώ εγώ που όλοι ξέρετε τι έχω ακούσει αγόγγυστα από τον Hrys τις δύο τελευταίες ημέρες.

ΥΓ. Δεν στην λέω, έτσι! Μιά επισήμανση έκανα χάριν διαλόγου.

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Γιατί έχουμε Δημοκρατία, διατυπώνουμε ορθά τεκμηριωμένες απόψεις (πέρα από τα βρισήδια μερικών με τα οποία οι ίδιοι μειώνονται) και έχουμε θέσει το εν λόγω post σε μία κατηγορία του forum που επιτρέπει άλλα θέματα εκτός του εν λόγω site.  What's the problem???????

Επικαλείσαι τη δημοκρατία όταν ο ίδιος δεν είσαι φίλος της.

ʼλλο δημοκρατία άλλο ασυδοσία, καραπουτσαριό, γράφω ό,τι θέλω όπου με βολεύει.

Προπαγάνδα και τα ρέστα στο ΙΜΙΑ ΠΝ.

Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς ότι σεβασμός στις δομές του site και στα μέλη του είναι η ελάχιστη απαίτηση από κάποιον που ποστάρει.

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
και σχετικα με την photo ΝΑΙ ειμαι κινεζος, αει σιχτιρ..

-μπαμπα? γιατι ενω εσύ εισαι λευκος, η μαμα ειναι μαυρη, εγω είμαι κινέζος?????
-Παιδι μου. Μετα από 'κεινο το παρτυ, δε λες παλι καλά που δεν γαυγιζεις κιολας!!!

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ʼλλο δημοκρατία άλλο ασυδοσία, καραπουτσαριό, γράφω ό,τι θέλω όπου με βολεύει.

Είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς ότι σεβασμός στις δομές του site και στα μέλη του είναι η ελάχιστη απαίτηση από κάποιον που ποστάρει.

φιλε sincity αυτη ειναι και η ουσια αυτου του thread! Mε την διαφορα οτι εγω τουλαχιστον το βλεπω χιουμοριστικα. Ο καθενας λεει μεσα στα πλαισια της δημοκρατιας οτι γουσταρει και αγαπα..αν δεν ειναι αυτο χιουμορ τοτε τι ειναι?

Με ευπρεπεια, συναισθηση και χιουμορ ας γραφουμε οτι θελουμε!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
και σχετικα με την photo ΝΑΙ ειμαι κινεζος, αει σιχτιρ..

-μπαμπα? γιατι ενω εσύ εισαι λευκος, η μαμα ειναι μαυρη, εγω είμαι κινέζος?????
-Παιδι μου. Μετα από 'κεινο το παρτυ, δε λες παλι καλά που δεν γαυγιζεις κιολας!!!

δεν εισαι κινεζος κανεις τον κινεζο!!!!!!!!!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αντε τωρα καλα ξεμπερδεματα μπηκε ο hrys!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom