GABOR σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου.
Με προβλημάτισε πολύ το εάν θα πρέπει να σου απαντήσω. Κυρίως γιατί αποτελείς εύκολο αντίπαλο.
Θα σου απαντήσω όμως. Όσο πιο απλά μπορώ ώστε να γίνει κατανοητό.
Είσαι εμφανέστατα ακροδεξιών αντιλήψεων. Αυτό σε καθιστά πολέμιο της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου την οποία εδώ εσύ καταχράσαι, κάνοντας προπαγάνδα και αραδιάζοντας διάφορα στοιχεία την εγκυρότητα των οποίων κανείς δεν ξέρει.
Αν στην πιο πάνω παράγραφο αντικαταστήσεις το "ακροδεξιός" με το "κομμουνιστής" ή το "θρησκόληπτος" ή το "φανατικός ισλαμιστής" εμένα δε μου κάνει διαφορά. Όλα ίδια είναι.
Το να λες την άποψή σου είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας. Και καλά κάνεις που τη λές. Πέστην όμως εκεί που πρέπει και σε όσους ενδιαφέρονται. Για φανατικούς όπως εσύ υπάρχει το κατακαημένο ΙΜΙΑ ΠΝ.
Ο σεβασμός των δομών του site αλλά και των μελών του έίναι το ελάχιστο που άναμένεται από κάποιον που ποστάρει. Και εσύ ποστάρεις. Κάντο εκεί που πρέπει και μη γαμάς όποιο thread σου κατέβει λέγοντας πράγματα άσχετα και κάνοντας προπαγάνδα.
Ποιός σου είπε ότι οι απόψεις σου είναι τεκμηριωμένες; Μην κοροιδεύεις τον εαυτό σου.
"Την αμαρτία την εχείς εσύ (Sin......) ή μήπως είσαι fan member της εν λόγω εταιρείας?????????" - Ποιός μίλησε για αμαρτία και τι σχέση έχει με το πρηγούμενο κείμενό σου; Ποιά εταιρία;
Μήπως έχεις πυρετό;
Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αντιπαράθεση.
Μάλλον δεν πιστεύεις τίποτα από ότι φαίνεται.
Δεν μου λέει τίποτα το ότι σνομπάρεις τα πάντα. Ετσι για το θεαθήναι προχώρα. Κάνεις καλή εντύπωση. Αβραμό μου θυμίζεις.
Εγώ εν πάσει περιπτώσει πιστεύω ότι πιστεύω. Εσύ?????
Κενός????? Κούφιος??????? Ετσι προχωράς στην ζωή χωρίς πιστεύω????? Δεν ψηφίζεις?????? Δεν συμμετέχεις σε συζητήσεις με φίλους?????? Τι διάολο, άχθος αρούρης είσαι???
Οπότε δεν έχει και νόημα να μιλάμε και ΔΕΝ είσαι σε θέση να πεις πλέον αν οι απόψεις μου είναι σωστά τοποθετημένες ή όχι.
Σου ξαναλέω όμως ότι το thread δεν το άνοιξα εγώ. Αλλοι το άνοιξαν και άλλοι το κατάληξαν εκεί που το κατάληξαν.
Πάντα τέλος ήμουν εύκολος αντίπαλος γιατί πάντα ήμουν μαχητής και όχι με κλεστό το στόμα όπως δείχνεις (να φαίνεται) εδώ εσύ.
Και βεβαίως ΔΕΝ μπορεί να είναι το ίδιο ο "ακροδεξιός" με τον "κομμουνιστή" ή τον "θρησκόληπτονς" ή τον "φανατικό ισλαμιστήνς". Διάολε τόσοι πόλεμοι για ιδεολογίες έγιναν και εσύ τώρα τα ισοπέδωσες.
Μου θυμίζει στα 1986 όταν έκαναν τα φιντάνια το εννιαίο μισθολόγιο γιατί λέει όλοι έχουμε ένα στομάχι και πρέπει να παίρνουμε όλοι τα ίδια. Ισοπέδωση κανονική δηλαδή.