Νέα

HRYS η πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του site!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα williams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Τα στατιστικά του, πάντως, αναφέρουν ότι μπήκε σήμερα το πρωί στις 06.29

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
ματι δεν εκλεισε το παλικαρι μας ολη νυχτα!!!!!!!!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Την παροιμία περί ψυχής και χούι την ξέρεις ljsilver :) ;)

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ΗRYSSSSSSSSSSSSS γυρνα κοντα μαςςςςςςςςςςς!!!!!

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

[glow=red,2,300]ζηταω Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η [/glow]

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σήμερα το πρωί, καθώς πλενόμουν και έτρωγα πρωινό, είχα ανοιχτή την ΤΒ στην εκπομπή του Οικονομέα και του άλλου παπάρα στο Μέγκα. Είχαν έναν δάσκαλο σε παράθυρο που μιλούσε για τον εορτασμό της 28ης, την παρέλαση κλπ. Όταν κάποιος είπε ότι τα παιδιά πια στην παρέλαση δεν παρελαύνουν με βήμα και σωστά, ο δάσκαλος του την έπεσε λέγοντας ότι είναι μαιντανός των καναλιών και δεν θα κάθεται να ακούει τα παιδιά των δοσιλόγων και των φασιστών.

Λέτε να ήταν ο Χρυς ρε παιδιά; Γι'αυτο ξύπνησε πρωί και μπήκε εδώ στις 06:29;

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Την παροιμία περί ψυχής και χούι την ξέρεις ljsilver :) ;)

Σαφέστατα :) Απλά, ομολογώ ότι με ενοχλεί η αίσθηση ότι έφυγε κάποιος απο εδώ όχι γιατί λ.χ. βαρέθηκε ή γιατί είδε ότι δεν τον παίρνει να κάτσει, αλλά γιατί ένιωθε ότι τον κάνανε σούργελο. Η ιδέα του συγκεκριμένου thread ήταν όντως ηλίθια.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Σήμερα το πρωί, καθώς πλενόμουν και έτρωγα πρωινό, είχα ανοιχτή την ΤΒ στην εκπομπή του Οικονομέα και του άλλου παπάρα στο Μέγκα. Είχαν έναν δάσκαλο σε παράθυρο που μιλούσε για τον εορτασμό της 28ης, την παρέλαση κλπ. Όταν κάποιος είπε ότι τα παιδιά πια στην παρέλαση δεν παρελαύνουν με βήμα και σωστά, ο δάσκαλος του την έπεσε λέγοντας ότι είναι μαιντανός των καναλιών και δεν θα κάθεται να ακούει τα παιδιά των δοσιλόγων και των φασιστών.

Λέτε να ήταν ο Χρυς ρε παιδιά; Γι'αυτο ξύπνησε πρωί και μπήκε εδώ στις 06:29;

πιθανο και αυτο... :grin:

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ο Ευρων τον αρχηγο HRYS  Αμοιφθησεται !!!!

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
williams νομίζω ότι από τη δεύτερη ή τρίτη κιόλας σελίδα του post μερικοί από εμάς είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας.

Προτείνω τη δημιουργία νέου thread με τίτλο HRYS ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ. Και θα το ανοίξει ο williams.

Ελπίζω να μην έχει διαγραφεί ο λογαριασμός του.

Τελικά από όλα αυτά μου έμεινε μια πικρία. Είναι κρίμα πραγματικά.

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε ljsilver

ξεκινησε με καλη διαθεση χιουμοριστικη. Πιστευα οτι ο Hrys θα ακολουθουσε, δεν θα το επαιρνε τοσο προσωπικα αλλα θα απαντουσε καυστικα, επιθετικα - ετσι οπως εκανε παντα! Στο τελος, ναι, ηταν μια ΗΛΙΘΙΑ ιδεα.

Ελπιζω η παροιμια του studian να επιβαβαιωθει ΓΙΑΤΙ πραγματικα αισθανομαι ασχημα...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Έχω ξαναγράψει και αλλού ότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Για την πρώτη φορά μπορούμε και να το κάνουμε 'γαργάρα'... ;) Ελπίζω ο συνάδελφος να αναθεωρήσει τα περί αποχώρησης, αν αυτή η απόφαση οφείλεται στην αίσθηση ότι έπεσε χοντρό δούλεμα - και όντως έπεσε... Αν απλά βαρέθηκε την ιεραποστολή, τότε ΟΚ. Προσωπικά οι απόψεις του δε θα μου λείψουν πολύ.... Ούτε βέβαια και οι Ελληναράδες θα λείψουν απ'το site. Δυστυχώς - όπως και όλη η κοινωνία - το site έχει βρωμίσει από 'υπερπατριώτες' της κακιάς ώρας...
Τώρα, φίλε williams, νομίζω ότι δε χρειαζεται πλέον να κάνουμε τίποτε παραπάνω. Ο hrys μπαίνει στο site, οπότε απλά ας διαβάσει ό,τι γράφεται τις τελευταίες δύο μέρες και ας αποφασίσει.

Επισκέπτης
To bourdela.com ειναι εθισμος λεμεεεε. ολοι αργα ή γρηγορα επιστρεφουν . επιστροφες - καταστροφες ...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
williams νομίζω ότι από τη δεύτερη ή τρίτη κιόλας σελίδα του post μερικοί από εμάς είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας.

Προτείνω τη δημιουργία νέου thread με τίτλο HRYS ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ. Και θα το ανοίξει ο williams.

Ελπίζω να μην έχει διαγραφεί ο λογαριασμός του.

Τελικά από όλα αυτά μου έμεινε μια πικρία. Είναι κρίμα πραγματικά.

+1

Με την παρατήρηση:

Και το "συγγνώμη" υπάρχει στη γλώσσα μας. Και δεν αναφέρομαι στο άνοιγμα του  thread  και μόνο. Η συνέχεια ήταν πολύ χειρότερη από το άνοιγμα, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Προσωπική μου γνώμη. Ο Χρυς δεν έφυγε επειδή έπεσε χοντρό δούλεμα. Αυτό ήταν η αφορμή. Έφυγε γιατί αντιμετώπισε τα όρια του τρόπου επιχειρηματολογίας του. Δεν ήξερε πως αλλοιώς να επιχειρηματολογήσει. Προσοχή. Μιλάω για τον τρόπο όχι για τα επιχειρήματα του αυτά καθ' εαυτά. Το επιχείρημα ad hominem οδηγεί σε λογικό αδιέξοδο.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
An ad hominem argument, also known as argumentum ad hominem (Latin, literally argument against the person), personal attack or you-too argument, involves replying to an argument or assertion by attacking the person presenting the argument or assertion rather than the argument itself. It is a logical fallacy.

(Απαντουσε ο φιλος επιτιθεμενος στον αλλον προσωπικα αντι στα επιχειρηματα του!)

Εγραψες παλι studian!!!

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φιλε studian

Ο Ηrys ειναι η πεμπτουσια του ελλιτισμου στην διανοηση.

Εαν καποιος ηλιθιος σε χαρακτηρισει ηλιθιο δε μπορει παρα να αποτελει λανθασμενη λογικη σειρα εαν την αποδεχτεις. Αρα ο Ηrys δεν ακολουθουσε την λογικη  «ενάντια στο άτομο» - ad hominem, αλλα τον ελλιτικο διαχωρισμο των συζητητων του!

Αχ ρε Ηrys - εμφανισου σε παρακαλω!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
φιλε studian

Ο Ηrys ειναι η πεμπτουσια του ελλιτισμου στην διανοηση.

Εαν καποιος ηλιθιος σε χαρακτηρισει ηλιθιο δε μπορει παρα να αποτελει λανθασμενη λογικη σειρα εαν την αποδεχτεις. Αρα ο Ηrys δεν ακολουθουσε την λογικη  «ενάντια στο άτομο» - ad hominem, αλλα τον ελλιτικο διαχωρισμο των συζητητων του!

Αχ ρε Ηrys - εμφανισου σε παρακαλω!

φυσικά αστειεύεσαι.  :grin: Το ποστ εντάσσεται στην προσπάθεις σου να τον πείσεις γλύφοντας τον να ξανάρθει. Το λιγότερο αναξιοπρεπές.  >:( :2funny: :2funny:

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
hrys γυρνα και μπορεις να με :

:tickedoff:
:ak:
:uzi:
:hammer:
:knuppel:
αιντε και να με
:knockinb:

.....................γ υ ρ ν α .....................

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
φυσικά αστειεύεσαι.  :grin: Το ποστ εντάσσεται στην προσπάθεις σου να τον πείσεις γλύφοντας τον να ξανάρθει. Το λιγότερο αναξιοπρεπές.  >:( :2funny: :2funny:

εχω σταματησει να αστειευομαι φιλε studian.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom