Σε κανέναν δεν πέρασε απο το μυαλό οτι ο hrys (για να μιλήσω κι εγώ με απόσταση, μ' έχετε πιάσει στο στόμα σας 143 φορές μέχρι τώρα) ξεκάβλωσε. Και νομίζω πως είναι δικαίωμά μου.
Όπως είναι δικαίωμά μου και να μην πιστεύω τα δήθεν δάκρυα του williams με τις -τυπου Μάρθα Βούρτση-επικλησεις του να επιστρέψω, λες και ήμουν υποχρεωμένος να το πράξω μόνο και μόνο επειδή αυτός έτσι γούσταρε, που μετά όμως θύμωσε και μου ξαναεπιτέθηκε. Ο τύπος (που μου έστειλε και pm παρεμπιπτόντως) άνοιξε ένα thread για την πάρτη μου, ενώ ήξερε πολύ καλά τι θα επακολουθήσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το πρώτο post -σ' αυτό το "χιουμοριστικό" κατά τα άλλα thread- ήταν απο ένα μπουμπούκι που το μόνο που βρήκε να πει ήταν "να ξανανοίξουν τα ξερονήσια", χωρίς αντίδραση απο τον το thread ανοίξαντα. Και χρειάστηκε να επέμβει ο alfa291 και ο ljsilver για να πουν στο εν λόγω μπουμπούκι οτι λέει μαλακίες. (Αν το έλεγα εγώ, θα ήμουν ο γνωστός "αριστερός που αφρίζει, ας έχει).
Ο τελευταίος πάλι, που κατά δήλωσίν του είναι και αριστερός σαν και μένα, μολονότι ουδόλως αντελήφθην την "αριστεροσύνη" του, ει μη μόνον επειδή είναι κουλτουριάρης, διαβάζει Μπρεχτ και θεώρησε καλό να μας τον μοστράρει. Αυτός λοιπόν μου έκανε σαφές οτι με σιχαίνεται, διότι εκπροσωπώ λέει μια "αμοιβαδικού τύπου" αριστερά και ονειρεύεται το τελευταίο καρφί που θα βάλει στο φέρετρό της. (Ουδόλως βέβαια τον ενόχλησαν οι φασίζουσες η και καθαρά φασιστικές ιαχές, εκτός απο τη χλιαρή, αλά ΚΟΔΗΣΟ, διαμαρτυρία που προανέφερα). Είναι προφανώς ένας αριστερός που θέλει την αριστερά χωρίς αριστερούς, γιατί οι τελευταίοι και μνήμη έχουν και ιστορία έχουν, όταν όμως τις ανακαλούν γίνονται κατά το φίλο μας γέροι του Μάπετ σώου. Πάντως, όσο αριστερός του καναπέ κι αν είναι, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να γίνει κανονική κατίνα, ψάχνοντας την ακριβή ώρα που μπήκα στο site. Ίσως να τον ενδιαφέρει και το τι τρώω, πότε κοιμάμαι, αν και πότε γαμάω, αλλά ευτυχώς αυτά δεν είναι μετρήσιμα απο τον williams, τον επίσημο στατιστικολόγο μου.
Μετά άρχισαν τα ψυχογραφήματα, με πρώτον διδάξαντα σ' αυτά τον -συνομιλητή μου άλλοτε- studian, αυτόν που απ' όλη την Κατοχή έχει μόνο τον Κίτσο Μαλτέζο να θυμάται, και που βέβαια δεν πιστεύει οτι το βιβλίο που μου σύστησε για τον εν λόγω άνθρωπο που πήγε άδικα το έχω διαβάσει, και πολύ πριν μάλλον απ' αυτόν.
Να συνομιλήσω λοιπόν με ποιον; Και περί ποίου θέματος; Όταν μου εγένετο σαφές οτι είμαι μειοψηφία εδώ μέσα και οτι ως τέτοια δεν δύναμαι να ομιλώ, γιατί θα γίνω thread. Κρατήστε τις δυνάμεις σας λοιπόν για τον επόμενο άτυχο ανθρωπάκο αριστερών αποκλίσεων που θα μπει εδώ μέσα. Ουδόλως αισθάνομαι μάρτυρας πάντως, είμαι καλά στην υγεία μου και το αυτό επιθυμώ και δι υμάς. Καληνύχτα.