Νέα

HRYS η πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του site!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα williams
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 161
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τότε αυτό

Εαν καποιος ηλιθιος σε χαρακτηρισει ηλιθιο δε μπορει παρα να αποτελει λανθασμενη λογικη σειρα εαν την αποδεχτεις. Αρα ο Ηrys δεν ακολουθουσε την λογικη  «ενάντια στο άτομο» - ad hominem, αλλα τον ελλιτικο διαχωρισμο των συζητητων του!

δεν το καταλαβαίνω

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
ε καλα, γραφω και καμια λαλακιουλα για ευνοητους λογους...σε θεωρητικη βαση τωρα:
εαν δεχτεις την λογικη που σου παρεθεσα δηλαδη οτι δεν ειναι δυνατο να ειναι σωστο κατι το οποιο προερχετα
απο καποιον ηλιθιο (οχι γιατι ειναι απλα ηλιθιος αλλα γιατι τα επιχειρηματα του ειναι τετοια ΚΑΙ αυτος ηλιθιος) τοτε δεν ειναι ad hominem λογικη αλλα ελλιτικος διαχωρισμος.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μπορεί να είναι κι έτσι. το ένα δεν αποκλείει το άλλο πάντως.

Επισκέπτης
Σε κανέναν δεν πέρασε απο το μυαλό οτι ο hrys (για να μιλήσω κι εγώ με απόσταση, μ' έχετε πιάσει στο στόμα σας 143 φορές μέχρι τώρα) ξεκάβλωσε. Και νομίζω πως είναι δικαίωμά μου.
Όπως είναι δικαίωμά μου και να μην πιστεύω τα δήθεν δάκρυα του williams με τις -τυπου Μάρθα Βούρτση-επικλησεις του να επιστρέψω, λες και ήμουν υποχρεωμένος να το πράξω μόνο και μόνο επειδή αυτός έτσι γούσταρε, που μετά όμως θύμωσε και μου ξαναεπιτέθηκε. Ο τύπος (που μου έστειλε και pm παρεμπιπτόντως) άνοιξε ένα thread για την πάρτη μου, ενώ ήξερε πολύ καλά τι θα επακολουθήσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το πρώτο post -σ' αυτό το "χιουμοριστικό" κατά τα άλλα thread- ήταν απο ένα μπουμπούκι που το μόνο που βρήκε να πει ήταν "να ξανανοίξουν τα ξερονήσια", χωρίς αντίδραση απο τον το thread ανοίξαντα. Και χρειάστηκε να επέμβει ο alfa291 και ο ljsilver για να πουν στο εν λόγω μπουμπούκι οτι λέει μαλακίες. (Αν το έλεγα εγώ, θα ήμουν ο γνωστός "αριστερός που αφρίζει, ας έχει).
Ο τελευταίος πάλι, που κατά δήλωσίν του είναι και αριστερός σαν και μένα, μολονότι ουδόλως αντελήφθην την "αριστεροσύνη" του, ει μη μόνον επειδή είναι κουλτουριάρης, διαβάζει Μπρεχτ και θεώρησε καλό να μας τον μοστράρει. Αυτός λοιπόν μου έκανε σαφές οτι με σιχαίνεται, διότι εκπροσωπώ λέει μια "αμοιβαδικού τύπου" αριστερά και ονειρεύεται το τελευταίο καρφί που θα βάλει στο φέρετρό της. (Ουδόλως βέβαια τον ενόχλησαν οι φασίζουσες η και καθαρά φασιστικές ιαχές, εκτός απο τη χλιαρή, αλά ΚΟΔΗΣΟ, διαμαρτυρία που προανέφερα). Είναι προφανώς ένας αριστερός που θέλει την αριστερά χωρίς αριστερούς, γιατί οι τελευταίοι και μνήμη έχουν και ιστορία έχουν, όταν όμως τις ανακαλούν γίνονται κατά το φίλο μας γέροι του Μάπετ σώου. Πάντως, όσο αριστερός του καναπέ κι αν είναι, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να γίνει κανονική κατίνα, ψάχνοντας την ακριβή ώρα που μπήκα στο site. Ίσως να τον ενδιαφέρει και το τι τρώω, πότε κοιμάμαι, αν και πότε γαμάω, αλλά ευτυχώς αυτά δεν είναι μετρήσιμα απο τον williams, τον επίσημο στατιστικολόγο μου.
Μετά άρχισαν τα ψυχογραφήματα, με πρώτον διδάξαντα σ' αυτά τον -συνομιλητή μου άλλοτε- studian, αυτόν που απ' όλη την Κατοχή έχει μόνο τον Κίτσο Μαλτέζο να θυμάται, και που βέβαια δεν πιστεύει οτι το βιβλίο που μου σύστησε για τον εν λόγω άνθρωπο που πήγε άδικα το έχω διαβάσει, και πολύ πριν μάλλον απ' αυτόν.
Να συνομιλήσω λοιπόν με ποιον; Και περί ποίου θέματος; Όταν μου εγένετο σαφές οτι είμαι μειοψηφία εδώ μέσα και οτι ως τέτοια δεν δύναμαι να ομιλώ, γιατί θα γίνω thread. Κρατήστε τις δυνάμεις σας λοιπόν για τον επόμενο άτυχο ανθρωπάκο αριστερών αποκλίσεων που θα μπει εδώ μέσα. Ουδόλως αισθάνομαι μάρτυρας πάντως, είμαι καλά στην υγεία μου και το αυτό επιθυμώ και δι υμάς. Καληνύχτα.

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μία ζωή μειοψηφία ήταν το κουκουέ.
Οπότε άστο καλύτερα. Με 6% και 7% τι να κάνουν τα κομμούνια????
Ολα τα άλλα μου θυμίζουν Βέλτσο τον οποίο τον αντιγράφεις μέχρι αηδίας.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Γειά σου hrys.  :)

Επισκέπτης
Γεια σου και σένα. Και με την ευκαιρία, μιας και είσαι ο πιο εύκαιρος moderator, σε παρακαλώ να διαγράψεις το λογαριασμό μου απο το σάϊτ. Αν ήξερα πως γίνεται, θα το είχα ήδη κάνει. Ευχαριστώ.

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Hrys,πήγαινε στο προφίλ σου.Κάπου δεξιά γράφει "Διαγραφή λογαριασμού".Πατάς εκεί πάνω με το ποντικάκι σου και it's over.....

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό τώρα λέγεται αυτοκτονία ή ευθανασία??

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Δεν είναι απάντηση. Απλά διευκρίνηση για τα μόνα μη παραληρηματικού χαρακτήρα σημεία που μπόρεσα να βρω στο κείμενό σου.

(Ουδόλως βέβαια τον ενόχλησαν οι φασίζουσες η και καθαρά φασιστικές ιαχές, εκτός απο τη χλιαρή, αλά ΚΟΔΗΣΟ, διαμαρτυρία που προανέφερα).

Ψάξε κι αλλού στο forum.

Πάντως, όσο αριστερός του καναπέ κι αν είναι, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να γίνει κανονική κατίνα, ψάχνοντας την ακριβή ώρα που μπήκα στο site. Ίσως να τον ενδιαφέρει και το τι τρώω, πότε κοιμάμαι, αν και πότε γαμάω

Η ώρα επίσκεψης με ενδιέφερε στιγμιαία, και μόνο ακαδημαϊκά. Τα άλλα όχι, δε με ενδιαφέρουν.

είμαι καλά στην υγεία μου και το αυτό επιθυμώ και δι υμάς. Καληνύχτα.

Ευχαριστώ. Επίσης.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Hrys,πήγαινε στο προφίλ σου.Κάπου δεξιά γράφει "Διαγραφή λογαριασμού".Πατάς εκεί πάνω με το ποντικάκι σου και it's over.....

Πρέπει να το εγκρίνουν και οι moderators.

Μods, μην μας αφήσετε χωρίς hrys...

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Mαντράχαλος ολόκληρος είναι.Ας γίνει η αυτοκάθαρση.....

GABOR

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μου θυμίζει Θέλμα και Λουίζ αλλά και χορό του Ζαλόγγου

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Λετε αυτος ο hrys να εχει καποια σχεση με μια αλλη cult μορφη του σαιτ ,τον Χρυσαργο? Παλι πριν καποιες μερες στις κριτικες των σπιτιων πλακωνοταν με καποιον και εδωσε ρεσιταλ :grin: :grin:

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Σε κανέναν δεν πέρασε απο το μυαλό οτι ο hrys (για να μιλήσω κι εγώ με απόσταση, μ' έχετε πιάσει στο στόμα σας 143 φορές μέχρι τώρα) ξεκάβλωσε. Και νομίζω πως είναι δικαίωμά μου.
Όπως είναι δικαίωμά μου και να μην πιστεύω τα δήθεν δάκρυα του williams με τις -τυπου Μάρθα Βούρτση-επικλησεις του να επιστρέψω, λες και ήμουν υποχρεωμένος να το πράξω μόνο και μόνο επειδή αυτός έτσι γούσταρε, που μετά όμως θύμωσε και μου ξαναεπιτέθηκε. Ο τύπος (που μου έστειλε και pm παρεμπιπτόντως) άνοιξε ένα thread για την πάρτη μου, ενώ ήξερε πολύ καλά τι θα επακολουθήσει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το πρώτο post -σ' αυτό το "χιουμοριστικό" κατά τα άλλα thread- ήταν απο ένα μπουμπούκι που το μόνο που βρήκε να πει ήταν "να ξανανοίξουν τα ξερονήσια", χωρίς αντίδραση απο τον το thread ανοίξαντα. Και χρειάστηκε να επέμβει ο alfa291 και ο ljsilver για να πουν στο εν λόγω μπουμπούκι οτι λέει μαλακίες. (Αν το έλεγα εγώ, θα ήμουν ο γνωστός "αριστερός που αφρίζει, ας έχει).
Ο τελευταίος πάλι, που κατά δήλωσίν του είναι και αριστερός σαν και μένα, μολονότι ουδόλως αντελήφθην την "αριστεροσύνη" του, ει μη μόνον επειδή είναι κουλτουριάρης, διαβάζει Μπρεχτ και θεώρησε καλό να μας τον μοστράρει. Αυτός λοιπόν μου έκανε σαφές οτι με σιχαίνεται, διότι εκπροσωπώ λέει μια "αμοιβαδικού τύπου" αριστερά και ονειρεύεται το τελευταίο καρφί που θα βάλει στο φέρετρό της. (Ουδόλως βέβαια τον ενόχλησαν οι φασίζουσες η και καθαρά φασιστικές ιαχές, εκτός απο τη χλιαρή, αλά ΚΟΔΗΣΟ, διαμαρτυρία που προανέφερα). Είναι προφανώς ένας αριστερός που θέλει την αριστερά χωρίς αριστερούς, γιατί οι τελευταίοι και μνήμη έχουν και ιστορία έχουν, όταν όμως τις ανακαλούν γίνονται κατά το φίλο μας γέροι του Μάπετ σώου. Πάντως, όσο αριστερός του καναπέ κι αν είναι, δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να γίνει κανονική κατίνα, ψάχνοντας την ακριβή ώρα που μπήκα στο site. Ίσως να τον ενδιαφέρει και το τι τρώω, πότε κοιμάμαι, αν και πότε γαμάω, αλλά ευτυχώς αυτά δεν είναι μετρήσιμα απο τον williams, τον επίσημο στατιστικολόγο μου.
Μετά άρχισαν τα ψυχογραφήματα, με πρώτον διδάξαντα σ' αυτά τον -συνομιλητή μου άλλοτε- studian, αυτόν που απ' όλη την Κατοχή έχει μόνο τον Κίτσο Μαλτέζο να θυμάται, και που βέβαια δεν πιστεύει οτι το βιβλίο που μου σύστησε για τον εν λόγω άνθρωπο που πήγε άδικα το έχω διαβάσει, και πολύ πριν μάλλον απ' αυτόν.
Να συνομιλήσω λοιπόν με ποιον; Και περί ποίου θέματος; Όταν μου εγένετο σαφές οτι είμαι μειοψηφία εδώ μέσα και οτι ως τέτοια δεν δύναμαι να ομιλώ, γιατί θα γίνω thread. Κρατήστε τις δυνάμεις σας λοιπόν για τον επόμενο άτυχο ανθρωπάκο αριστερών αποκλίσεων που θα μπει εδώ μέσα. Ουδόλως αισθάνομαι μάρτυρας πάντως, είμαι καλά στην υγεία μου και το αυτό επιθυμώ και δι υμάς. Καληνύχτα.

ΘΥΕΛΛΩΔΗΣ αλλα αποσπασματικη η επιστροφη του Hrys. Με τον γνωστο του  ρητορικό λόγο καταφέρθηκε κατά παντων χτυπωντας καιρια και αποτελεσματικα. Η δραματικη του αποχωρηση με την επικληση στον antistheni (που, παρεμπιπτόντως, του χρωσταει και μια απαντηση απο παλια,) που συνοδευτηκε με αναλογες επικλησεις του στυλ "Μods, μην μας αφήσετε χωρίς hrys..." με πρωτο απ'ολους εμενα, υποδηλωνουν την μεγαλωσυνη του HRYS.

Ελπιζω μονο ο Hrys να ξανακαυλωσει! Να βρει καποιον να συνομιλήσει! να βρει καποιο θεμα που τον ενδιαφερει! Και μην θεωρει εσαει τον εαυτο του μειοψηφία
στα στενα ορια μιας πολιτικης ιδεολογιας - αλλα ας τον προβαλει σαν ενα Φαρο, μοναχικα φτιασμενο σε εναν βραχο, μεσα στην απεραντοσυνη της φουρτουνιασμενης θαλασσας, που με το ΦΩΣ του ομως κατευθυνει τα θαλασσοδαρμενα πλοια στην ασφαλεια και στην γαληνη,

Hrys γυρνα κοντα μας.

Williams,
Επίσημος Στατιστικολόγος, Μάρθα Βούρτση.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Williams πες αλεύρι:
Η Μάρθα Βούρτση σε θέλει.

Δεν ντρέπεσε λιγάκι. Μάθε ότι στη ζωή δεν είναι μόνο πούτσος και τα γαμήσια αλλά και άλλα πράγματα που πολύ ορθά ο Hrys τα προβάλει σε αυτό εδώ το forum.
Εστω αν υπάρχουν και τύποι σαν εσένα.

OP
OP
W

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Williams πες αλεύρι:
Η Μάρθα Βούρτση σε θέλει.

Δεν ντρέπεσε λιγάκι. Μάθε ότι στη ζωή δεν είναι μόνο πούτσος και τα γαμήσια αλλά και άλλα πράγματα που πολύ ορθά ο Hrys τα προβάλει σε αυτό εδώ το forum.
Εστω αν υπάρχουν και τύποι σαν εσένα.

Ευχαριστω για το post σου.
Οχι δεν ντρεπομαι γιατι ακολουθησα πιστα τα δογματα και την προσεγγιση του Hrys.
Αντιθετως χαιρομαι που ο Hrys εχει αξιους συνεχιστες της ιδιας ιδεολογιας και λογικης. Χαιρομαι που σε αυτο το site ο καθενας μας εχει ενα βημα και μπορει να το χρησιμοποιει οπως αυτος θελει.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ποια ιδεολογία και λογική. Δεν βλέπεις οτι επικρατεί το χάος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom