You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
HRYS η πλέον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του site!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα williams
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 161
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
[glow=red,2,300]ΟΙ HRYSO-ΑΤΑΚΕΣ:[/glow]
O HRYS ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ:
Αν και βάζελος όπως σου είπα, να αγιάσει το στόμα σου
O HRYS ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙ & ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ:
Αλλά μόλις βγει ο άλλος ο παπάρας και πει κάτι, αμέσως τσουπ εσύ, σαν πορδή.
Ποιοι σου παραπονιούνται ρε αρχιδάκι με το 1 ποστ;
Πολύ προχωρημενο IQ έχεις ρε φιλαράκι!
Καλά, εσύ πήγαινε να καθαρίσεις κανέναν με το αυτόματο, και μετά πήγαινε να κάνεις και κανένα γλυφομούνι στο Μεταξουργείο. Ηλίθιε!
Όχι και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Το χτεσινό σου παραλήρημα περί "φασιστοκομμουνιστών" (sic) το ξέχασες; ʼϊντε μαλακάκο
ΜΗ μας διαβάζετε τότε, και ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας ακάποτα, πισωκολλητά κλπ. Θενκς!
Γουστάρω να σε βλέπω να εκθέτεις κι άλλο τη νοημοσύνη σου, έτσι μπράβο, συνέχισε!
O HRYS 'ΓΛΥΦΕΙ':
Η αριστερή πτέρυγα του site χαιρετίζει τις ακατάβλητες προσπάθειες των πολυχρονεμένων μας administrators κλπ υπέρ του κοινού σκοπού. Ψηλα τη σημαία σύντροφοι!
O HRYS ΦΙΛΟΣΟΦΕΙ:
έναντι ποίου οικονομικού ανταλλάγματ ος θα δεχόσουνα να γαμήσει κάποιος τη γυναίκα σου, την αδερφή σου, τη σχέση σου κλπ; Ως κλασικός νεοφιλελεύθερος που είσαι, δεν νομίζω νά τίθεται ζήτημα, όλα έχουν την τιμή τους. Η κάνω λάθος;
Ρε αρχιδούλη, εσύ κάνεις γλυφομούνια στο Μεταξουργείο και μετά μου λες (σε pm παρακαλώ!) οτι είμαι και ανώριμος;
Ακόμα να μας πεις οτι είσαι ΝΔ; Τι διάολο, ντρέπεσαι;
Τα δικά σου τα μυαλά όμως δεν μας τα είπες λεβέντη μου! Όχι οτι δεν τα καταλάβαμε φυσικά! Αλλά να, αν μας τα πεις, θα βγάλεις χρυσό δοντάκι!
Είσαι σίγουρος οτι είσαι καβλιάρης και όχι μαλακοκάβλης ρε φίλε; Και με το μπαρδόν δηλαδή
Εδώ οι μισοί έχουν βάλει τσιμπούκια και μουνόχειλα στις φωτο, ο Στάλιν (που τον έβαλα και ειρωνικά, μάθετε να διαβάζετε) σας πείραξε;
O HRYS ΜΑΝΑGER:
Την Ακρόπολη σε ποιο μάνατζμεντ να τη δώσουμε τελικά;
O HRYS ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ:
Α, και είμαι Hrys και όχι Chrys!
Καραγκιοζάκο,Ο Τιραμόλα ΗΤΑΝ, δεν ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ λάστιχο!
O HRYS ΕΡΑΣΤΗΣ:
Κι εγώ θέλω να γαμήσω τη Μόνικα Μπελούτσι!
O HRYS ΔΙΚΑΖΕΙ:
Δηλαδή ΕΚΑΝΕ εθνοκάθαρση! Ευχαριστώ μάρτυς!
Να υποθέσω λοιπόν οτι αυτά που υποπτεύθηκα για το δοσίλογο παππού σου ισχύουν;
O HRYS ISNOGOOD (MODERATOR ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ MODERATOR):
ʼργησα να μπω δυο μέρες εδώ μέσα και άρχισαν πάλι τα εξωφρενικά
O HRYS ΔΙΔΑΣΚΕΙ:
Είσαι και αγράμματος, είσαι και μαλάκας! Να σε χαίρονται!
Υ.Γ. Και μάθε λίγο συντακτικό και ορθογραφία, τι σόϊ περήφανος Έλλην είσαι
Ρε μην είσαστε κουτσομπόληδες!
Υ.Γ. Ο Μπους τι παραπάνω απο τον Μεγαλέξανδρο κάνει στις μέρες μας
Ρε παιδιά, είναι ίδιον αυτών των "υπερπατριωτών" που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους να είναι τραγικά ανορθόγραφοι η απλώς εμένα μου φαίνεται;
O HRYS ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ:
Αν και βάζελος όπως σου είπα, να αγιάσει το στόμα σου
O HRYS ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΕΙ & ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ:
Αλλά μόλις βγει ο άλλος ο παπάρας και πει κάτι, αμέσως τσουπ εσύ, σαν πορδή.
Ποιοι σου παραπονιούνται ρε αρχιδάκι με το 1 ποστ;
Πολύ προχωρημενο IQ έχεις ρε φιλαράκι!
Καλά, εσύ πήγαινε να καθαρίσεις κανέναν με το αυτόματο, και μετά πήγαινε να κάνεις και κανένα γλυφομούνι στο Μεταξουργείο. Ηλίθιε!
Όχι και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Το χτεσινό σου παραλήρημα περί "φασιστοκομμουνιστών" (sic) το ξέχασες; ʼϊντε μαλακάκο
ΜΗ μας διαβάζετε τότε, και ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας ακάποτα, πισωκολλητά κλπ. Θενκς!
Γουστάρω να σε βλέπω να εκθέτεις κι άλλο τη νοημοσύνη σου, έτσι μπράβο, συνέχισε!
O HRYS 'ΓΛΥΦΕΙ':
Η αριστερή πτέρυγα του site χαιρετίζει τις ακατάβλητες προσπάθειες των πολυχρονεμένων μας administrators κλπ υπέρ του κοινού σκοπού. Ψηλα τη σημαία σύντροφοι!
O HRYS ΦΙΛΟΣΟΦΕΙ:
έναντι ποίου οικονομικού ανταλλάγματ ος θα δεχόσουνα να γαμήσει κάποιος τη γυναίκα σου, την αδερφή σου, τη σχέση σου κλπ; Ως κλασικός νεοφιλελεύθερος που είσαι, δεν νομίζω νά τίθεται ζήτημα, όλα έχουν την τιμή τους. Η κάνω λάθος;
Ρε αρχιδούλη, εσύ κάνεις γλυφομούνια στο Μεταξουργείο και μετά μου λες (σε pm παρακαλώ!) οτι είμαι και ανώριμος;
Ακόμα να μας πεις οτι είσαι ΝΔ; Τι διάολο, ντρέπεσαι;
Τα δικά σου τα μυαλά όμως δεν μας τα είπες λεβέντη μου! Όχι οτι δεν τα καταλάβαμε φυσικά! Αλλά να, αν μας τα πεις, θα βγάλεις χρυσό δοντάκι!
Είσαι σίγουρος οτι είσαι καβλιάρης και όχι μαλακοκάβλης ρε φίλε; Και με το μπαρδόν δηλαδή
Εδώ οι μισοί έχουν βάλει τσιμπούκια και μουνόχειλα στις φωτο, ο Στάλιν (που τον έβαλα και ειρωνικά, μάθετε να διαβάζετε) σας πείραξε;
O HRYS ΜΑΝΑGER:
Την Ακρόπολη σε ποιο μάνατζμεντ να τη δώσουμε τελικά;
O HRYS ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ:
Α, και είμαι Hrys και όχι Chrys!
Καραγκιοζάκο,Ο Τιραμόλα ΗΤΑΝ, δεν ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ λάστιχο!
O HRYS ΕΡΑΣΤΗΣ:
Κι εγώ θέλω να γαμήσω τη Μόνικα Μπελούτσι!
O HRYS ΔΙΚΑΖΕΙ:
Δηλαδή ΕΚΑΝΕ εθνοκάθαρση! Ευχαριστώ μάρτυς!
Να υποθέσω λοιπόν οτι αυτά που υποπτεύθηκα για το δοσίλογο παππού σου ισχύουν;
O HRYS ISNOGOOD (MODERATOR ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ MODERATOR):
ʼργησα να μπω δυο μέρες εδώ μέσα και άρχισαν πάλι τα εξωφρενικά
O HRYS ΔΙΔΑΣΚΕΙ:
Είσαι και αγράμματος, είσαι και μαλάκας! Να σε χαίρονται!
Υ.Γ. Και μάθε λίγο συντακτικό και ορθογραφία, τι σόϊ περήφανος Έλλην είσαι
Ρε μην είσαστε κουτσομπόληδες!
Υ.Γ. Ο Μπους τι παραπάνω απο τον Μεγαλέξανδρο κάνει στις μέρες μας
Ρε παιδιά, είναι ίδιον αυτών των "υπερπατριωτών" που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους να είναι τραγικά ανορθόγραφοι η απλώς εμένα μου φαίνεται;
Williams ή πρόκειται για προσωπική επίθεση ή εισαι ερωτευμένος μαζί του.
Τι συμβαίνει;
Θα παραθεσω τους παρακατω διαλογους (16/10 θεμα ΙΜΙΑ και ΠΝ) και τα συμπερασματα δικα σας!!:
WILLIAMS:"Γραψε και για 'κανα μπουρδελακι για καμια γκομενιτσα, αντε βρε αγορι μου!"
HRYS: "δεν είμαι "αγόρι σου", σόρρυ!"
WILLIAMS: "Και το 'αγορι μου' ηταν προς χαριν λογου. Δεν θα τα εφτιαχνα ποτε μαζι σου. θα διαφωνουσαμε σε ολα."
HRYS:"Ούτε εγώ θα τα έφτιαχνα μαζί σου, αυτός όμως δεν είναι λόγος και να μη μιλάμε, κι ας διαφωνούμε!"
Να προσθέσω:
Ο HRYS ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ
Θα κρατηθώ και δεν θα σε στείλω στο διάολο.
Ο HRYS & ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ
...αν και με είπες ηλίθιο.
(www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=1469.msg21829#msg21829]εδώ[/url])
Ο HRYS ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ
Θα κρατηθώ και δεν θα σε στείλω στο διάολο.
Ο HRYS & ΕΠΑΓΩΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ
...αν και με είπες ηλίθιο.
(www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=1469.msg21829#msg21829]εδώ[/url])
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
HRYS:"Ούτε εγώ θα τα έφτιαχνα μαζί σου, αυτός όμως δεν είναι λόγος και να μη μιλάμε, κι ας διαφωνούμε!"
γιατι το αποπαιρνεις το παιδι, αφου κατα βαθος δεν μπορει να κανει χωρις εσενα
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
εξοχα,το ειδαμε και αυτο.
επειδη καποιος διαφωνει με ενα αλλο μελος ανοιγει ενα thread και αρχιζει να κοροιδευει.
φαινεται πως οι διαφωνιες στα αλλα thread που ποσταρουν δεν ηταν αρκετες και χρειαζομασταν και αυτο που θυμιζει μεσημεριατικη εκπομπη...
επειδη καποιος διαφωνει με ενα αλλο μελος ανοιγει ενα thread και αρχιζει να κοροιδευει.
φαινεται πως οι διαφωνιες στα αλλα thread που ποσταρουν δεν ηταν αρκετες και χρειαζομασταν και αυτο που θυμιζει μεσημεριατικη εκπομπη...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Λίγα λόγια με τον αδελφό-συναγωνιστή-συνχάνουμο williams,γιατί θα φάμε τα μουστάκια μας.
προς sexsitegr :
ωραιος !! θα τα συγκεντρωσουμε σε ενα Mein Kampf σοβιετικου τυπου !
προς Kokolongos :
O λογος που αρχισα το thread αναφερεται στην ιδρυτικη του διακυρηξη. Επισης η διαθεση δεν ειναι κοροιδευτικη ειναι χιουμοριστικη - Τελος δηλωνω αλλη μια φορα οτι αν και ΔΙΑΦΩΝΩ σε πολλα με τον HRYS, καθημερινα αναζητω και διαβαζω τα posts του με πραγματικο ενδιαφερον.
προς Kokolongos :
O λογος που αρχισα το thread αναφερεται στην ιδρυτικη του διακυρηξη. Επισης η διαθεση δεν ειναι κοροιδευτικη ειναι χιουμοριστικη - Τελος δηλωνω αλλη μια φορα οτι αν και ΔΙΑΦΩΝΩ σε πολλα με τον HRYS, καθημερινα αναζητω και διαβαζω τα posts του με πραγματικο ενδιαφερον.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εγώ κ ο ξάδελφος teras1956 δεν θα σε αφήσουμε να σε βλάψει το μίασμα του αναρχοκομμουνισμού.
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
προς sexsitegr :
προς Kokolongos :
μπορει εγω να μην επιασα το χιουμορ..τεσπα
προς sexsitegr :
Γιατί όχι...
Πως τον λέγανε τον τυπά που εξέδωσε το blog του;
Προτείνω και τίτλο: "Διδάσκοντας την αριστερά σε αδαείς μπουρδελιάρηδες. Ρήσεις και αντιρρήσεις. Οκτώβριος 2006. Προλογίζει ο Κ. Ζουράρις".